Rekrytering & Headhunting
inom Vård & Omsorg

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Vård & Omsorg.

Anlita Jobway Vård & Omsorg
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Sjuksköterska till BVC
Stockholm  2017-10-19

BRY Stockholm AB söker en legitimerad sjuksköterska på heltid till barnavårdscentral belägen i hjärtat av Järfälla. Vår fina lokal ligger en kort promenad från pendeltågsstationen i Jakobsberg. Verksamheten befinner sig i ett uppstartsskede och kommer att börja ta emot patienter under hösten. Verksamheten kommer huvudsakligen att bedrivas under helgfria dagar, måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Utifrån barnhälsovårdsenhetens målsättningar ska verksamheten verka för att bidra till bästa möjliga fysiska, psykiska och sociala hälsa för barn. Verksamheten ska även förebygga ohälsa hos barn samt tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö. Vi arbetar därför i team med både socionomer och psykologer. Du kommer få möjligheten att arbeta i en hemtrevlig och trivsam miljö i nyrenoverade lokaler.

Du bör ha en god kommunikationsförmåga, vara professionell och lyhörd i bemötandet av föräldrar och barn för att skapa goda relationer. Du bör ha erfarenhet från tidigare arbete på BVC och känna dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

BRY Stockholm AB ingår i koncernen BRY som omfattar företagen Sveriges Socionomkonsulter, BRY jour- och familjehem samt Sveriges Socionomers hem.

BRY Stockholms verksamhet riktar sig främst till föräldrar med barn 0-6 år. Vi erbjuder barnhälsovård i enlighet med barnhälsovårdens nationella basprogram framtaget av Stockholms läns landsting. Vi använder oss av journalsystemet Take Care.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats i fina lokaler. Då vi befinner oss i ett uppstartsskede kommer du ha stora möjligheter att komma med idéer och våra beslutsvägar är korta.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BRY Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Administratör till Jakobsberg
Stockholm  2017-10-31

Bry Sveriges Socionomkonsulter bemannar med konsulter inom socialtjänsten, driver en BVC i Jakobsberg samt har jour- och familjehem.  Vi har uppdrag året om och i hela Sverige. Utbildning, utveckling, utbyte och umgänge är våra ledord som gör oss till ett kompetent team för våra konsulter, medarbetare och naturligtvis för våra beställare.

På kontoret arbetar sju personer, vi har ett 30-tal konsulter ute på uppdrag och flera familjehem ute i landet. I koncernen finns även BRY HEM AB som äger fastigheter. 

Vi växer och söker nu en duktig administratör till våra fina lokaler i Jakobsberg

Som administratör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i en varierande roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta framtagning av material, skriva avtal samt hjälpa till vid patientinskrivning till vår BVC. Utöver detta kommer du få hjälpa till med de olika administrativa uppgifter som dyker upp inom verksamheten.

För att trivas i denna roll är du självständig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är bekväm med att hoppa mellan olika arbetsuppgifter och vågar ta egna beslut.

För denna tjänst är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig en varierande och rolig tjänst i våra nyrenoverade lokaler. Kontoret ligger en kort promenad från Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum. Du kommer få möjligheten att utforma ditt arbetssätt tillsammans med din kollega Josefine i det administrativa teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BRY Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Specialistläkare allmänmedicin
Stockholm  2017-10-06

Vlg, Väsby Läkargrupp, grundades 1987 och har idag 40 medarbetare. Sedan januari 2012 drivs mottagningen helt inom vårdval Stockholm. Här arbetar allmänläkare, öron-näsa-halsspecialist, företagsläkare, sjuksköterskor (astma/kol, diabetes, hemsjukvård, mottagning), medicinsk fotsjukvårdare, psykolog/psykoterapeut, ergonom, hälsostrateg/pedagog, arbetsmiljöingenjör samt administratörer i ett team.

Vi växer och söker nu en engagerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.


Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. För oss är det viktigt vem du är som person då vår kultur präglas av ett starkt teamarbete, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma god service till våra patienter och kunder i ett positivt klimat. Vi vill att du ska ha stort engagemang och vara delaktig i vårt gemensamma utvecklingsarbete.

Hos oss erbjuds du ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi är en arbetsplats som uppskattar nya idéer och kreativitet. Vi vill att vår personal ska trivas på arbetet och vår låga personalomsättning tyder på att vi lyckas!

Tjänsten är tillsvidare, tjänstgöringsgraden kan diskuteras men företrädesvis heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VLG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringansvarig Miliona, Tel, 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


173 Tillsatta tjänster det senaste året