Tillsatta tjänster

15 tillsatta tjänster
SCCM Konsult

Mindgrape är ett ledande bolag inom Application Readiness med nischad kompetens inom applikationspaketering och deployment. Mindgrape skapar skräddarsydda lösningar för en verksamhets IT-infrastruktur och med utgångspunkt i det enskilda företagets individuella behov definierar och realiserar vi omfattande IT-strategier. Vi står i dagsläget på tre ben varav konsultverksamheten är ett affärsområde vid sidan av licensförsörjning och utbildning. Vi blev nyligen nordisk distributör åt Flexera Software och deras produktsvit Flexnet License Manager Suite, det marknadsledande verktyget för SAM och SLO. 

.

Webbredaktör
Stockholm

Vi är erfarna strateger, kreativa designers och skickliga ingenjörer som är förenade i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling.

Vi brinner för att skapa fantastiska produkter och bränsle får vi genom att utmana varandras kompetenser. Tillsammans kan vi trotsa det konventionella och ta fram lösningar som både ger affärsnytta för kunden och mening för användarna.

Bombayworks startades av fyra svenskar 2007. I dag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai med närmare trettio anställda. Vi tar ett helhetsansvar och arbetar nära våra kunder från idé till färdigt projekt, i Sverige såväl som i Indien.

Bombayworks är en digital byrå som omfamnar digitalisering och globalisering. Vi tror att vi tillsammans med våra kunder kan utveckla deras affärer med digitala satsningar. Vi tror på att sprida kunskap och välfärd över världen så gott vi kan och är stolta över att Bombayworks utgörs av ungefär hälften svenskar och hälften indier. Vi kan därmed dessutom erbjuda kostnadseffektivitet utan att göra avkall på kvalitet och trygghet för kunden.

Till vårt nya kontor på Birger Jarlsgatan söker vi nu en

Webbredaktör

Dina uppgifter består primärt av att hjälpa kunder med uppdatering av digitalt innehåll, främst i EpiServer. Detta arbete innefattar även i vissa fall att skapa innehåll såsom bilder och texter efter kundens instruktioner. Med de flesta av våra kunder arbetar vi löpande och tätt under lång tid och planerar deras digitala utveckling i nära samarbete med dem. Du utgör en del i teamet på Bombayworks som stödjer kunderna i detta arbete.

För att lyckas i rollen har du minst 1 års erfarenhet av att arbeta som webbredaktör eller liknande arbetsroller. Du är tekniskt lagd och har vana att jobba i CMS så som EpiServer, WordPress eller Drupal. Du är även van att arbeta i Photoshop eller liknande bildredigeringsprogram. Vidare är det ett krav att skriva och tala flytande svenska och engelska.

Vi söker dig som brinner för det digitala. Du gillar att kommunicera med kunder och tar gärna egna initiativ. Du är ansvarsfull och arbetar lösningsorienterat. Ser du dessutom fram emot att ha svenska och indiska kollegor? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Skicka din ansökan till oss urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Senior Linux Arkitekt / Engineer - infrastruktur
Stockholm

Redbridge startade verksamheten 2003 med visionen att hjälpa våra kunder att införa en kostnadseffektiv IT-miljö baserad på Open Source produkter. Idag arbetar vi inom utveckling, infrastruktur och drift av kunders lösningar. Vi arbetar med produkter som ligger i den tekniska framkanten och där Open Source världen leder utecklingen. Vi använder även metoder som SCRUM, ITIL och DevOps för att effektivisera processerna. 

.

SCCM Konsult
Stockholm

Mindgrape är ett ledande bolag inom Application Readiness med nischad kompetens inom applikationspaketering och deployment. Mindgrape skapar skräddarsydda lösningar för en verksamhets IT-infrastruktur och med utgångspunkt i det enskilda företagets individuella behov definierar och realiserar vi omfattande IT-strategier. Vi står i dagsläget på tre ben varav konsultverksamheten är ett affärsområde vid sidan av licensförsörjning och utbildning. Vi blev nyligen nordisk distributör åt Flexera Software och deras produktsvit Flexnet License Manager Suite, det marknadsledande verktyget för SAM och SLO. 

.

Senior Kundprojektledare
Stockholm

Vi på L.E.B System har sysslat med system för fastighetsadministration sedan mitten av 80-talet. Inom L.E.B Systems väggar ryms stor branschkunskap inom såväl fastighet som IT. Just nu förbereder vi lanseringen av en helt ny systemarkitektur vilket ger både oss och våra kunder nya möjligheter. Vi engagerar oss i hög grad i olika branschforum och har mångåriga samarbeten med våra kunder, vilket ger oss goda erfarenheter för att utveckla de bästa framtida lösningarna. Vårt mål är att vi ska hjälpa våra kunder att nå sina mål - eller som vi brukar säga: Fastighets-IT med affärsnytta!

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Senior kundprojektledare

Som kundprojektledare hos L.E.B. System har du en nyckelroll som informatör ute hos våra kunder. Du arbetar aktivt med att ge kunden bästa möjliga konsultation och administrativ rådgivning för att bygga långsiktiga relationer. I rollen ingår även merförsäljning, och det är viktigt att du har ett öga för helheten för att kunna utforma effektiva lösningar gentemot kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för IT-struktur och en bakgrund inom fastighetsbranschen, kanske som fastighetsförvaltare. Tidigare erfarenheter i en roll som teamledare är meriterande, även erfarenhet inom sälj är ett plus. Det viktigaste är att du brinner för kundkontakter och känner dig bekväm med att vara företagets ansikte utåt.

Vi söker en person som är duktig på att planera och effektivt strukturera sin egen tid, eftersom tjänsten är fördelad både på kontoret och ute hos kund. Du är van vid att hålla många bollar i luften och arbetar effektivt både i team och självständigt. Du behöver vara social och relationsbyggande i dina kontakter med våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling.  Vi arbetar med både offentliga och privata kunder och i den här rollen är ingen dag den andra lik. Trivs du i en organisation med högt i tak där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B. System med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Webbutvecklare med erfarenhet av Wordpress/Drupal
Stockholm

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i Wordpress och Drupal. Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS. Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Just nu växer vi och till kontoret i Stockholm söker vi två webbutvecklare.

Arbetsuppgifter
För att lyckas i rollen är du duktig på antingen Drupal eller Wordpress. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering.  

Krav
- Flerårig professionell erfarenhet av att bygga webbplatser i Wordpress och/eller Drupal.
- Programmerar i PHP och behärskar MySQL.
- Du är van att skapa responsiva webbplatser med t.ex. Twitter bootstrap.
- Du har arbetat med Sass, Less, Sussy eller liknande.
- Behärskar Photoshop för att ta ut designelement och bilder.
- Du vet vad objektorientering är.
- Är motiverad och har ett starkt eget driv.
- Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
- Vill ha kul på jobbet!
- Har ett brinnande intresse för Wordpress och/eller Drupal.
- Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
- Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till framgångsrikt företag
Stockholm

Vi är ett konsultbolag specialiserat på projektledning, strategi och verksamhetsutveckling. ProgressLEAD grundades 2009 och tilldelades 2014 DIs Gazell, som ett av de snabbast växande företagen i landet. Vi utgår från Malmö, Göteborg och Stockholm, där våra erfarna konsulter hjälper våra kunder att utvecklas.

 

Vi söker nu efter en erfaren och målmedveten Projektledare inom IT till Stockholm!

Som Projektledare hos oss får du vara med att starta upp Stockholmskontoret. Du kommer att driva projekt ute hos kund. Vi leder projekt i de flesta branscher där det finns komplexa problem att lösa, såsom fordon, IT, flyg, finans, telekom, statliga verk och offentlig sektor. Projekten innefattar projekt som utveckling, förändringsledning och utrullning av globala betalningsplattformar och Product Lifecycle-system. Med den unika erfarenhet varje konsult hos oss bär med sig, är de projektledare utöver det vanliga, men genom vårt samarbete, erfarenhetsutbyte och ProgressLEADs way of working tar vi det ytterligare några steg i värdet vi levererar till våra kunder.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektledare på kvalificerad nivå, där du haft budgetansvar, rapporterat till en styrgrupp och lett projekt med resurser från flera olika kompetensområden. Vi lägger även stor vikt vid god social förmåga med ett sinne för affärer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att vara konsult och det är meriterande med certifieringar så som PMP, IPMA, ITIL eller liknande.

Som projektledare vet vi att nyckeln till framgång ligger i förmågan att lyssna in och förstå kundens behov, så vi ser gärna att du är kommunikativ och har ett pedagogiskt tänk.

Vi erbjuder dig ett företag med VI -känsla, delaktiga och engagerade kollegor och ledning med fokus på att skapa marknadens bästa jobb. Vi på ProgressLEAD älskar att utvecklas, utmanas och växa, dessutom har vi otroligt roligt på vägen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Junior systemutvecklare
Stockholm

LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med sina tjänster för mobil kommunikation och mobila lösningar stärker deras kunder sina kundrelationer för bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 16 års erfarenhet, där man vet vad som fungerar och bör undvikas - vilket gett bolaget över 6 000 trogna kunder på marknaden.Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Estland och sköter SMS-trafik över hela världen. 

Läs gärna mer på webben under följande länk.

Vi växer starkt och söker nu en

Junior systemutvecklare

Som systemutvecklare hos LINK Mobility kommer du främst att arbeta med att utveckla nya kundanpassade lösningar åt våra kunder och utveckla kärnsystem. Utvecklingen sker primärt i Java på en egenutvecklad plattform som heter JServer. Alla system vi använder är egenutvecklade.

Du kommer att ingå i den tekniska enheten som idag består av fem personer och tillsammans kommer ni att dela på ansvar för teknisk support till våra kunder. Om du önskar får du möjlighet att vid behov agera tekniskt säljstöd till våra säljare ute på kundmöten. Driften sköts av utvecklings avdelningen och består av ca 60 servrar med operativsystem Ubuntu eller Windows 2008.

För att lyckas i rollen ser vi dig med erfarenhet av programmering i Java. Då det innebär en del kundkontakt, både via support och via möten förutsätter vi att du är utåtriktad och social samt behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du en teamplayer och kan arbeta självständigt likväl som i grupp, du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmågan att driva dina egna processer framåt.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll som systemutvecklare i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalie Kihlberg, tel 08-520 017 42. Skicka din ansökan till natalie.kihlberg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

.Net-utvecklare
Malmö

LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med sina tjänster för mobil kommunikation och mobila lösningar stärker deras kunder sina kundrelationer för bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 16 års erfarenhet, där man vet vad som fungerar och bör undvikas - vilket gett bolaget över 6 000 trogna kunder på marknaden.Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Estland och sköter SMS-trafik över hela världen. 

Läs gärna mer på webben under följande länk.

Till Malmö-kontoret söker vi nu en .Net-utvecklare 

Som .Net- utvecklare hos LINK Mobility kommer du att ha direkt kontakt med kund och i huvudsak arbeta med utveckling av nya och kundanpassade lösningar. Arbetet sker inhouse från kontoret på Citadellsvägen, där du kommer att ingå i den tekniska enheten som idag består av sju personer.

För att lyckas i rollen är du idag en vass programmerare med grymma kunskaper inom webbutveckling med tekniker så som .Net, ASP.Net. och C#. Vidare har du några års erfarenhet av yrket och vill utvecklas vidare på ett växande bolag. Det är även viktigt att du är en teamplayer som kan arbeta självständigt likväl som i grupp, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att driva egna processer framåt. Som person bör du brinna för nya tekniker och tänker utanför ramarna. Då arbetet innebär en del kundkontakt, förutsätter vi att du trivs i sociala situationer och kan hantera svenska väl i tal som skrift.

På LINK Mobility erbjuds du en utmärkt arbetsmiljö bland trevliga och drivna arbetskollegor. Dina egna idéer värdesätts där samtliga medarbetare syns och hörs på kontoret. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen samt möjlighet till arbete utomlands.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Vi expanderar och söker nu efter en junior konsult
Stockholm

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi expanderar och söker nu efter en junior konsult 

Som konsult hos oss innebär varierande arbetsuppgifter där vi behöver både expertis på plats ute hos kund för en applikation men även support och inhouse porjekt på kontoret. Du skall vara villig att lära sig många applikationer. Vi arbetar med att hjälpa företagen att digitalisera deras arbetsprocesser och fakturahantering. Uppdragen ligger nära hjärtat av våra kunders kärnverksamhet och kundkontakt är en naturlig del av vardagen. Våra konsulter som har erfarenheter inom området och produkter som OpenText StreamServe, Addoro, GMC och xWare. 

Vi söker dig som vill utvecklas till en ninja till implementerings eller affärssystem konsulter. Vi ser att du har grund kunskaper minst .NET eller  Java och gärna i databaser. Du har även en väldigt god analytisk förmåga att lösa problem. Vi ser gärna att du  är i början av din karriär relativt nyexaminerad från högskolan. Vidare har du ett stort driv, är mån om din leverans och trivs i en miljö med stundtals högt tempo.

Som person är du  självgående, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt vidare är du driven och vill utvecklas till en vass ninja konsult som tycker om att gå bakom skalet till affärssystemet. Du kan kommunicera lösningar och resonera med kollegor såväl som med våra kunder vi ser att du är bekväm med telefon- och mailkommunikation då vår dagliga kontakt med kunderna. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder ett företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. För dig som inte har jobbat med våra produkter förut så kommer vi erbjuda dig ett startpaket med utbildningar. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748.Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Full-stack utvecklare
Stockholm

Fakturino är Sveriges största marknadsplats för att upphandla fakturaköp och fakturabelåning. Vi samarbetar med Sveriges ledande finansbolag och banker för att ditt företag ska få de förmånligaste villkoren.

Fakturino har samlat Sveriges ledande banker och finansbolag under ett och samma tak. Det gör att du snabbt och enkelt kan få bud från flera banker och finansbolag inom 24 timmar. Vi ser till att de olika aktörerna på marknaden får konkurrera om att få dig som kund, samtidigt som vi gör det enkelt för dig att utvärdera de bud du får.

Vi är en oberoende och transparent marknadsplats där du enkelt kan överblicka vad marknaden har att erbjuda. Det är helt kostnadsfritt att använda Fakturino och det är aldrig bindande att gå vidare med ett  bud - du har alltid rätt att avtså.

 

Fakturino är Sveriges första digitala marknadsplats för företagare som söker rörelsefinansiering. Vi samarbetar med Sveriges ledande finansbolag och banker för att företag ska få de förmånligaste villkoren. Vi ser till att de olika aktörerna på marknaden får konkurrera om våra kunder, samtidigt som vi gör det enkelt för kunderna att utvärdera de bud dem får. 

Fakturino befinner sig i en tillväxtfas och är i en ständig utveckling front-end och back-end för ökad användarvänlighet för både kunder och leverantörer. Vi vill ha fler talanger att arbeta tillsammans med.

Vi söker nu till vårt kontor i Stockholm City en

Fullstack-utvecklare

Som full-stack utvecklare på Fakturino kommer du ansvara för utvecklingen och sköta dialogen med våra leverantörer och befintliga it-konsulter. Hos oss kommer du arbeta med att trimma systemet och skapa en användarvänlig hemsida åt våra kunder. Din uppgift är att ansvara för företagets webbutveckling. Du kan välja att arbeta på kontoret, hos kund, eller hemifrån. Dock ser vi gärna att du är flexibel i detta avseende. Vi ger dig möjligheten till att starta ett eget team på sikt, vilket också innebär att du kommer ha en ledande roll inom företagets IT-team.

För att lyckas i rollen är det krav med minst 2 års erfarenhet av HTML, Javascript, CSS3, .Net Framework och EpiServer. Vi stirrar oss inte blint på erfarenhet och lägger stor tyngd i din personlighet och inställning.

Vi söker dig som är kreativ och drivs av att skapa nya idéer. Du är självständig och trivs i din roll som utvecklare. Du tycker om att hålla dig uppdaterad och lära dig de senaste teknikerna. Troligvis är du trygg i dig själv som person och ser ledarrollen som ett naturligt nästa steg i karriären. Är du en driven och nyfiken utvecklare med en entreprenöriell ådra är du den vi söker. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett arbete med frihet under ansvar. Vi jobbar tillsammans som ett team mot gemensamma mål. Detta är en chans för dig att vara med i ett snabbväxande företag inom finansvärlden som håller på att ändra en traditionell bransch med digital teknik. Vi är ett ungt företag med en entreprenöriell miljö, i samarbete med ett av Sveriges största mediahus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Fakturino med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sheida Alavi, tel 08 520 017 46. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Javautvecklare till ett produktbolag i framkant
Stockholm

Vår verksamhet startade 1991 som konsultföretag. 1995 övertog vi programvara och personal från dåvarande Svenska Digital Equipment. Vidareutvecklingen av denna programvara har lett till ett brett utbud av lösningar som idag marknadsförs under samlingsnamnet Pythagoras.

Pythagoras är idag ett svenskt företag som ägs av personalen.

Vi har kontor i Sverige – Stockholm och i England - London.

Våra produkter används idag av kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike.

Programvaror från Pythagoras ger våra svenska och internationella kunder överlägsen kvalitet och effektivitet i hantering av information rörande nyttjande av sina byggnader och lokaler

Vi växer och vill därför förstärka vårt team med en Javautvecklare

Som Javautvecklare hos oss utvecklar du våra programvaror inom facility management.  Viss kundkontakt förekommer då vi utvecklar våra programvaror tillsammans med våra kunder. Du kommer att arbeta från en idé till en färdig produkt.

För att lyckas i rollen på ”Server Side” ser vi att du har goda kunskaper i Java, SQL, Web service och Hibernate. För att lyckas i rollen på ”Client side” ser vi att du har goda kunskaper i JavaScript, jQuery, HTML5, CSS2,3, grafisk layout samt Photoshop. Har du en fullstack-profil med kunskaper samt intresse av att arbeta med båda sidorna är det starkt meriterande.

Som person är du både en lagspelare som självständig i dit arbete. Vi värdesätter kreativitet väldigt högt, där vi gärna ser att du kommer med nya tankar och idéer kring vår produktutveckling och verksamhet.

Vi erbjuder dig ett produktbolag i framkant där ditt arbete värdesätts och syns. Vi sitter centralt vid Slussen med närhet till det mesta. Vidare erbjuds du marknadsmässig fast lön samt årsbonus, sex veckors semester och möjlighet att arbeta en del hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87.

MS-konsult - BI/Data warehouse
Stockholm

Advectas är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom beslutsstödsystem och verksamhetsstyrning (Business Intelligence). Tillsammans med flera hundratals kunder arbetar de dagligen med att förbättra deras förmåga att analysera sin affärsinformation, förstå sammanhangen, se trender, hitta avvikelser och skapa en enhetlig bild av deras verksamhet.

Advectas startade 2006 med ambitionen att bli Sveriges vassaste BI företag och är idag med över 115 medarbetare - en av de absolut starkaste spelarna på den nordiska marknaden. Bolaget är Guld- samt Premiumpartner till Microsoft, IBM, Qlik och Tableau.

Läs gärna mer på www.advectas.se

Företaget står inför stark expansion och söker nu fler medarbetare inom BI till sitt kontor i Stockholm. 

Arbetsbeskrivning 
Som BI-konsult hos Advectas ingår du i ett kundteam, som har som målsättning att bygga lösningar utifrån kundens olika system som möjliggör verksamhetsstyrning, rapportering och analys i deras kunders organisationer. Du är delaktig i allt från kravställning, källinventering och design av tekniska lösningar. Du bygger prototyper och färdiga lösningar med något eller några business intelligence-verktyg inom främst MS-plattformen. Tillsammans med kundteamet arbetar du konsultativt för att leverera skräddarsydda lösningar för att optimera deras verksamhet. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig med en teknisk utbildning (civilingenjör, systemvetare eller motsvarande) och som har en gedigen erfarenhet samt intresse av att arbeta med Business Intelligence och/eller informations-/datalager (data warehouse). Vi ser att du har en god teknisk kunskap inom följande MS-tekniker: MS SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS, SharePoint BI, PowerBI, Azure & Azure ML). Har du dessutom erfarenhet inom ERP-plattformar som Infor, IFS, MS Dynamics, SAP och IBS är det starkt meriterande. Vidare är kunskaper inom Tableau, Kimball, Data vault och BIML önskvärda. Som person är du konsultativ och har ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och teknik. Du kännetecknas som en öppen och utåtriktad person, är kund- och lösningsorienterad samt trivs i sociala sammanhang. Din analytiska förmåga är hög på både övergripande och detaljnivå. Du trivs med att arbeta självständigt men värdesätter samtidigt lagspel och är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat. 

Välkommen med din ansökan!

Vi växer och söker nu en Teknisk Projektledare
Stockholm

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi växer och söker nu en Teknisk Projektledare

Som projektledare kommer du vara drivande i flera projekt, agera spindeln i nätet där du håller i workshops och utbildningar. Du kommer ha många externa kontaktytor gentemot våra partners och kunder där du självständigt förväntas projektleda våra automatiserade stödprocesser och arbeta nära produktägaren. Du har möjlighet att forma din roll.

För att lyckas i rollen har du minst några års relevant arbetslivserfarenhet, som projektledare eller motsvarande. Du har gärna en akademisk utbildning, inom ekonomi eller IT. Erfarenhet av systemutveckling är meriterande, likaså säljerfarenhet. Som person är du driven, självgående, flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. Svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort då resor till våra partners och kunder förekommer regelbundet.

Vi erbjuder ett företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

.NET-utvecklare
StockholmSoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system och är idag ledande leverantör i Norden till bl.a. hantverkare och handelsföretag. Våra kunder finns även inom hotell och restaurang, redovisningsbyråer, tillverkande och tjänsteproducerande företag.

Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Vi erbjuder en moduluppbyggd molnlösning, vilket ger våra kunder en möjlighet att använda vår helhetslösning eller separata moduler.

Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i 12 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de nöjdaste i Norden. Företaget grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Vi växer och söker just nu till kontoret i Stockholm en

.NET-utvecklare

Som utvecklare på SoftOne kommer du att arbeta i ett engagerat team och driva utvecklingen av SofOnes affärs- och HR system. Arbetsuppgifterna innebär allt från design, kravarbete, och utveckling till build och deploy. Arbetet sker inhouse  där varje projekt hanteras effektivt i 2-veckors sprintar. SoftOne arbetar med Microsoft-plattformen och AngularJS.

Vi söker dig som har akademisk examen inom datateknikområdet, företrädesvis systemutveckling eller dataingenjör. Du har några års erfarenhet av yrket och vill utvecklas vidare på ett växande bolag. Du har erfarenhet av systemutveckling av webb inom Microsoft, .NET plattformen, SQL Server och Entity Framework. Tidigare har du arbetat med JavaScript/TypeScript, AngularJS och CSS. Erfarenhet inom användning/utveckling av APIer och/eller utveckling av affärssystem/personalsystem är meriterande. Vi arbetar enligt SCRUM så erfarenhet och kunskaper i SCRUM och också meriterande.

För att lyckas i rollen är du välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Som person är du trygg i dig själv och din roll som utvecklare med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du en person med ambitioner och ett genuint intresse för att hålla dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling.

Vi erbjuder dig en roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Har du dessutom ett intresse för ledarskap ger vi dig möjligheten att anta en roll som Scrum master. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48. Skicka din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

173 Tillsatta tjänster det senaste året