Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Produktutvecklare
Stockholm  2017-10-20

Genera Networks AB är en snabbväxande leverantör av unika lotteriformat och spellösningar till stora europeiska lotterier.

Våra spel karaktäriseras av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster, vilket gör dem enastående i sitt slag. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

För närvarande är vi 20 medarbetare och våra största kunder finns i Norden. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm, och vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu stärker vår organisation med medarbetare. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på www.generanetworks.com.

Om tjänsten

 

Som produktutvecklare hos Genera Networks ansvarar du för att leda utvecklingen av våra produkter och spelformat. Du arbetar strategiskt och långsiktigt, definierar vårt produktutbud samt hjälper våra kunder att skräddarsy formaten till deras respektive marknader.

 I ditt ansvarsområde ingår att definiera och prioritera en backlogg för respektive produkt, utforma kundresan och användarupplevelsen för digitala och traditionella kanaler samt säkerställa att spelformaten innehåller vad som behövs för att säljas och marknadsföras via bred distribution. Du deltar även i innovationsarbete där vi utvecklar framtidens lotterispel. I det arbetet ingår allt från att definiera spelets grundläggande mekanik, konceptualisering, skapa vinstplaner samt förberedelser för att ta ut produkten på marknaden. I utvecklingsarbetet jobbar du även aktivt med att skydda våra immateriella tillgångar.


Rollen är både mångsidig och utmanande och du arbetar i tätt samarbete med ledning, försäljning, våra utvecklingsteam samt våra kunder.

 

Om dig som söker
Du har tidigare erfarenhet av produktutveckling samt lansering av digitala produkter och/eller varumärkesbyggande produktledarskap. Du har även erfarenhet av att arbeta med sociala medier som en del i produktutvecklingsarbetet. I tillägg har du öga för färg och form samt en stark vision om vad som gör en produkt till en framgång. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av strategisk produktledning. Har du en bakgrund från spelbranschen är det också starkt meriterande. Du bör ha en beredskap att resa i Europa samt uttrycka dig flytande på engelska såväl i skrift som tal. Talar du tyska är det också ett plus.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, nahom.maasho@jobway.se eller på tel 070-320 04 35. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Nyfiken och lösningsorienterad utvecklare
Stockholm  2017-10-18

Nordforce Technology är ett mindre konsultbolag i södar Stockholm. Vi erbjuder våra kunder helhetsåtagande inom produktutveckling där det är vanligt att både mjuk- och hårdvaruutveckling ingår. Vi lägger stor vikt på hållbarhet, kvalitet och användarvänlighet. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande och du får möjligheten att utvecklas som konsult i ordets rätta bemärkelse och bidra till att skapa värden för våra kunder i komplexa frågor. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och våra erfarenheter tillsammans skapar en bred kunskapsbas.

 

Vår expertis finns inom telekom, embedded, medtech och hälsovård. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har ambition att klara av fler roliga projekt och söker nu en;

Systemutvecklare


Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling i olika former. Vårt arbete omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där emellanåt även hårdvarunära programmering ingår. Våra kunder verkar i de flesta branscher, allt från stora telekom- och läkemedelsföretag till mindre startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland hemma på vårt kontor. Nordforce strävar alltid efter att leverera en förstklassig yrkeskunskap och att kunderna som anlitar oss alltid ska kunna lita på att vi gör allt för att deras projekt ska bli framgångsrikt.

Vi söker dig som har arbetat som utvecklare i minst två år. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning och att du har erfarenhet av Java eller objektorienterad systemutveckling. Vi vill även att du har kunskap inom databashantering, webservices och kommunikationsprotokoll samt erfarenhet av agil utveckling och arbete i Windows- och Linuxmiljö. Extra plus om du har arbetat med olika Javascriptbibliotek som t.ex. Angular och Bootstrap.  

Att växla mellan att jobba som konsult och inhouse är något som du tycker känns som en spännande möjlighet, och för att trivas hos oss så tror vi att du har lätt för att lära dig nya tekniker. Du gillar att jobba i team, tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina kunskaper. Det absolut viktigaste är dock att du brinner för teknik och att du inte bara ser utveckling och programmering som ett levebröd utan även har ett stort intresse för det.

Här blir du erbjuden möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett med många olika saker – och att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det verkligen behövs. Varje år avsätter företaget en del av budgeten för att jobba med "Do Good- projekt" där vi arbetar utan ersättning eller till ett förmånligt pris. Med dessa projekt bidrar vi till "att göra världen lite bättre". Några av projekten hittills; stöd för forskning kring spelberoende, förbättrad behandling för Parkinsons sjukdom, bättre vård för nyfödda barn i utvecklingsländer samt ett projekt inom cirkulär ekonomi som går ut på smartare produktdesign för att spara på naturens resurser.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordforce Technology med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringsansvarig Nahom Maasho, tel 08-5200 17 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior IT-support till Superföretaget DSolution
Stockholm  2018-10-18

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.

Vill du bli en av oss?

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:
-IT
-Dokumenthantering
-Telefoni
-Konferenssystem
-Kontorsmaterial
-Kaffe & pauslösningar

 

Junior IT-support med fokus på kopiatorer och dokumenthantering

 

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som IT-support på vår helpdeskavdelning kommer du att hjälpa användare med diverse IT-relaterade problem såsom enklare dator/nätverks och skrivarproblem över telefon, remote eller via mail. Du kommer att arbeta en hel del med Office 365 genom att bland annat skapa konton och hantera behörigheter. Vid behov och om/när du har rätt kompetens så sker även support på plats hos kund av dig.

Du kommer ha stora möjligheter att växa inom bolaget då vi har flera olika områden att utbilda sig i.

 

PROFIL

Tidigare erfarenhet från telefonsupport och en vana att hantera människor över telefon och guida dem på ett pedagogiskt sätt.

Erfarenhet på ett callcenter utomlands är ett plus.

Vi ser att du har en hög social förmåga som vi värdesätter mer än djupgående teknisk kunskap.

Du klarar av ett högt arbetstempo och motiveras av mycket eget ansvar.

 Ha relativt hög it kometens (du ska kunna installera skrivare och förstå nätverk)

Svenska och Engelska i tal och skrift

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


Fullstack-utvecklare med fokus på Frontend
Stockholm  2017-10-12

Causality Agency är en resultatdriven byrå som brinner för teknik och kommunikation som ger nytta och skapar förändring. Våra leveranser är webbplatser, appar, strategier och proaktiv vidareutveckling. Allt vi gör baseras på en mätbar solid idé, för att möta orsak och verkan.

Vi har skapat oss en stark och stabil ekonomisk grund att stå på och vill nu expandera vår verksamhet med personer som älskar innovation och utveckling. Vi söker därför en:

Fullstack-utvecklare med fokus på Frontend

Hos oss blir du en del av ett erfaret och professionellt team som drivs av att finna kreativa och innovativa lösningar. Du kommer att hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Du kommer därför att vara med att utveckla och vidareutveckla befintliga produkter och du tillåts även att arbeta med egna produkter. Du kommer att få arbeta med välkända kunder som Telia, Oscar Properties och Friends.

Vi ser gärna att du har arbetat i cirka 5 års tid i liknande roller samt att du är stark inom HTML & CSS, JavaScript, REST och PHP, som du primärt kommer att arbeta med. Vi ser även att du är väl kunnig inom integration av diverse API:er. Skulle du dessutom ha erfarenhet och kunskap inom Angular, React, Wordpress eller Java och/eller UX & Design så ser vi detta som starkt meriterande.

Vi är en resultatdriven webbyrå med stort personligt intresse för teknik och utveckling. Vi ser därför gärna att du är nyfiken och har ett brinnande intresse för den senaste tekniken.

Vi erbjuder dig en plats i ett expansivt och tryggt bolag där du blir en del av ett dynamiskt team som består av allt från hobbykockar till småbarnsföräldrar och botaniker. Vi erbjuder även möjligheten till att bli delägare i egna produktutvecklingar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Causality Agency med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Max Kolthoff, tel 08-520 017 44. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Systemutvecklare till Carismar
Stockholm  2017-10-06

Vi växer i en rasande takt och behöver dig som vill hjälpa oss leverera världens bästa e-handelsplattform. Med över 10 år i branschen kan vi med stolthet säga att vi hjälpt många e-handlare att nå framgång med både vår teknik och kunskap. På Carismar älskar vi innovation och ser till att alltid ligga i framkant för att imponera på våra kunder. Carismars e-handelsplattform är utvecklad tillsammans med några av Sveriges största e-handlare och anpassas efter behov. Som fullservice e-handelsbyrå hjälper Carismar idag 20 st e-handlare att växa och utvecklas.  Exempel på kunder är Bubbleroom, Tidningskungen, MaxGaming, Zoovillage, Porsche och DMRetro.

Vi växer kraftigt och vill därför förstärka vårt team med en systemutvecklare!

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare hos Carismar kommer du att arbeta med utveckling för EPiServer och inom ASP.NET. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker inhouse men kan också innebära besök ute hos kund vid tillfälle.

Kvalifikationskrav
- Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling  professionellt (C#/.NET)
- MS SQL/T-SQL 
- Flytande svenska i tal som skrift 
- Har du även kunskaper inom open-source webbramverk som Angular är det mycket meriterande

Som person är du social, driven och duktig på att se helheten i arbetet. Du trivs med att arbeta brett och har lätt för att lära dig nya tekniker. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta med kollegor samtidigt som du är lyhörd inför andras kunskap och synpunkter.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor i nyrenoverade lokaler vid Zinkensdamm på Södermalm. För att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt erbjuder vi dig att välja dina egna hårdvaror att arbeta med och ett gäng roliga kollegor som gillar att hitta på saker både på och utanför jobbet.

Välkommen med din ansökan!


Pre-Sales and Support engineer inom Media & Entertainment
Stockholm  2017-10-10

Danmon Group Sweden AB ingår i den internationella koncernen Dan Technologies och har kontor i Norden och Europa. Vi marknadsför video-, ljud- och transmissionsutrustning för professionellt bruk. Företaget har specialiserat sig på teknik för Tv-produktion och representerar några av världens mest framstående tillverkare. Vår affärsidé innebär att sälja kostnadseffektiva och hållbara produktlösningar, som är anpassade efter våra kunders specifika behov.

Nu växer vi och till vårt kontor i Kista söker vi en:

Pre-Sales and Support engineer inom Media & Entertainment

I rollen som Pre-Sales and Support engineer inom Media & Entertainment kommer du i huvudsak arbeta som tekniskt säljstöd, och där stötta våra säljare i införsäljningsfasen (upphandlingar), genomföra tekniska work shop och att ha ett övergripande ansvar för den tekniska lösningen som Danmon erbjuder. Du kommer också att arbeta nära våra kunder och de system som vi levererar löpande till dem. Detta innefattar arbetsuppgifter så som utveckling och drift samt i vissa fall installation. Du agerar support och levererar service samt tar emot, loggar och följer ett ärende fram till utförande och slutförande. Du kan få rycka in och hjälpa till på andra avdelningar vid behov t.ex. hjälpa till med mässförberedelser och demos. Du kommer arbeta i Danmon Group Sweden Media & Entertainment och även ingå i Danmons supportteam. Tjänsten kan innebära ett fåtal resor inom och utom Sverige.

Vi söker en driftig och energisk tekniker som är villig att ta sig an nya utmaningar, är öppen för förändring och gillar att ha högt tempo och närhet till kunder. Dessutom skall du kunna agera självständig och vara villig att ta initiativ och rycka in vid behov när det saknas resurser.

För att trivas i rollen ser vi att du har:

 •        En teknisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 •        En bakgrund som IT-tekniker med inriktning mot video, streaming, OTT
 •        Erfarenhet av logisk felsökning samt att läsa ett blockschema och dra slutsatser utifrån tekniska manualer.
 •        Vana vid tal och text på teknisk engelska och svenska
 •        B-körkort

Erfarenhet från branschen samt kunskaper inom programmering är meriterande.

Danmon kan erbjuda dig en anställning i ett företag som har varit marknadsledande inom video och audio i över trettio år. Danmon Group har kontor över hela världen och ingår i Dan Technologies Group. Hos oss får du goda karriärmöjligheter i ett företag som står inför en spännande utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Danmon Group Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tech lead till innovativt e-handelsbolag
Stockholm  2017-09-28

Hubia AB är ett nystartat företag inom e-handel. Just nu arbetar vi för fullt med lansering av ett modernt nätapotek. För närvarande djupdyker vi i framtidens kunderbjudande, slagkraftigt sortiment och en infrastruktur för inköp, marknadsföring, kundstöd, lager, logistik och affärsteknik. Nu samlar vi ihop de tjugo sista årens utveckling inom digital handel för att bygga någonting riktigt bra. Bakom Hubia står Axfood, Novax och e-handelsentreprenörerna Kim Persson, Johan Bergenheim och Henrik Patzer.

Vi som arbetar på Hubia älskar e-handel. Vi bygger digitala tjänster och kundupplevelser som skapar känslor av glädje, smidighet och enkelhet. Vi drivs av att göra det lilla extra och i slutändan förbättra och förenkla vardagen för alla.

Är det här din värld också, vill vi gärna höra av dig!

 Tech lead till nystartat e-handelsbolag med stora framtidsplaner

Vill du vara med och bygga framtidens e-handel och samtidigt bidra till en friskare värld? Just nu arbetar vi på Hubia för fullt med lanseringen av ett nytt och modernt nätapotek.

 Vi söker en ambitiös tech lead som ska vara med och bygga ett vasst team och systemstöd för framtidens digitala kundupplevelse.

 

Huvudsakliga uppgifter

 •         Utveckla och upphandla nödvändiga verktyg för e-handel (e-handelsplattform, affärssystem)
 •         aktivt söka, utvärdera och tillämpa ny teknik för webbutveckling och digitala affärer

 

Din Profil

 •         Passion för programmering och systemdesign
 •         Gärna högre utbildning inom systemutveckling
 •         3-5 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
 •         Erfarenhet från e-handelsföretag och ingående systembehov
 •         Van vid arbetsmetoder för systemutveckling och dev ops
 •         PHP/LAMP/Open Stack, Web APIs/integration
 •         Meriterande är Magento 1/2

 

Personlighet

 •         Ambitiös och passionerad utvecklare/programmerare
 •         Stort intresse för produktivitet och hur en grupp utvecklare ska samarbeta
 •         Intresse för digitala affärer och moderna kundvänliga gränssnitt
 •         En vilja att växa och utvecklas som ledare, i en startupmiljö

 

Du erbjuds

 •         en dynamisk och snabbrörlig miljö där ditt bidrag får stort genomslag
 •         stora möjligheter att påverka och bidra i den riktning som du själv vill eller strävar mot
 •         ett program för kompetensutveckling som får dig att växa snabbt och mycket
 •         erfarna arbetsledare som coachar och vägleder
 •         fast lön, friskvårdsbidrag och personalrabatt

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


173 Tillsatta tjänster det senaste året