Tillsatta tjänster

28 tillsatta tjänster
Kursadministratör med ekonomiansvar
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

”Våra kurser ger dig möjlighet att utvecklas i din karriär. Här hittar du kurser inom teknikområdet för såväl företag och branschorganisationer som för dig som privatperson. Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 med syfte att bedriva teknisk utbildning och vi har ett nära samarbete med branschen. Under våra kurser får du träffa erfarna föreläsare som är uppdaterade på det senaste inom området. Hör gärna av dig om du vill kompetensutveckla dig eller din personal inom tekniska områden.”

Stockholms Tekniska Institut söker nu en Kursadministratör med ekonomiansvar. 

I rollen som Kursadministratör ansvar du för kursadministrationen av STI:s företagsutbildningar. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för kurserna från start till slut. Du agerar innesäljare i form av att hantera inkommande förfrågningar, registrerar kursdeltagare och sköter den administration som finns kring kurserna, däribland bokföring, fakturering och löner. Vidare agerar du löpande kontaktperson för våra kunder och ser till att alltid ge svar på frågor och bästa service. Du har även hand om planeringen inför kurstillfällen gällande kursledare, material samt inköp av fika och luncher.

Vi söker dig som är serviceminded som person och trivs med ordning och reda. Du är självgående och uppskattar att planera dina egna dagar strukturerat. För att lyckas i rollen har du  en ekonomiskutbildning samt erfarenhet av bokföring då tjänsten består av ca 50% ekonomifrågor. Vi ser även att du är van vid att arbeta i Officepaketet och bekväm med Excell. Svenska i tal och skrift är ett krav, samt minst grundläggande kunskaper i engelska.

STI erbjuder: I den här rollen får du chansen att bidra till teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STI med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Maria Sjöman08 511 617 48 Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Innesäljare/processansvarig
Stockholm

Paragon Nordic AB grundades 1956 och vi är idag knappt 200 anställda med fyra fabriker; två i Sverige, en i Norge och en i Litauen. För våra kunders räkning utvecklar och producerar vi konsumentprodukter som exempelvis hårvårdsprodukter, hushållsprodukter, teknisk/industriella produkter och medicinska produkter. Vi är nordens största aerosoltillverkare men vi utvecklar och producerar även många andra produkter som inte är aerosoler. Exempel på detta är produkter i tuber, glasflaskor, dispensers, roll on och pumpflaskor.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Innesäljare/processansvarig

Paragon Nordic erbjuder dig möjligheten att tillsammans med oss göra skillnad i människors vardag. Kanske har du en hårspray, deodorant, solskydd eller bilvårdsprodukt hemma som är utvecklad och producerad av oss? I Vallentuna är vi ett engagerat och kreativt gäng på 110 personer som tillsammans utvecklar och producerar produkter till våra kunder.

Vi är idag 6 personer i vår grupp av innesäljare och söker nu förstärkning. Som innesäljare/processansvarig kommer du att ansvara för ett antal befintliga kunders orderhantering och hjälpa dem vid frågor. Du kommer även koordinera och vara ett stöd till övriga i gruppen som befinner sig på de olika produktionsenheterna.

Du kommer att arbeta nära våra tre affärsområdeschefer för att utveckla och driva försäljningen framåt. Vi vill hitta vägar för att arbeta mer proaktivt med våra kunder och erbjuda automatiserade lösningar så att kunderna får tillgång till vårt affärssystem Jeeves. I ansvaret ingår särskilda frakter (import/export), dokumentation av detta och intrastatredovisning.

Som person är du drivande och tycker om kontakt med kunder och kollegor. Du är strukturerad, har en god förståelse för affärssystem och minst 2 års erfarenhet av sälj- och orderadministration. Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kan du ytterligare ett nordiskt språk är det meriterande. Du har också god vana av att arbeta i MS Office-paketet.

Vi är ett företag där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vår låga personalomsättning vittnar om detta. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt stora utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi önskar att tillsätta den så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt person.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Ordermottagare till kontoret i Vänersborg
Vänersborg

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar. Vi är helägda av Meag AB, ett företag som drivs av familjen Bladh i den andra generationen. Sedan decennier är Meag Va-system en självklar aktör på marknaden för vatten och avloppslösningar. Utvecklingen har gått snabbt och vi är idag ett starkt varumärke med många duktiga medarbetare. Med aktiva ägare och goda ambitioner lever vi vår vision ”att bli yrkeskundernas naturliga val och vara den givna specialisten”.

Säljande ordermottagare till kontoret i Vänersborg.


I rollen som ordermottagare kommer du framförallt att arbeta med ordermottagning över disk och via telefon, lägga offerter och hantera transportbokning. Du kommer även att hjälpa till med följesedlar och ta emot inkommande gods. Du kommer att ha den yttersta kontakten med våra kunder så det är viktigt att du är serviceminded, positiv och glad.

För att lyckas i rollen har du en god datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn. Du har god sifferförståelse och trivs i en miljö fylld av förändring och utveckling. Som person är du strukturerad, kommunikativ och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig ett fritt jobb med stort ansvar hos branschens enda renodlade specialist på va-system. Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Den låga personalomsättningen vittnar om ett tryggt företag med god sammanhållning med snabba beslutsvägar. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetars Meag Va- system AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Miliona, tel 08 511 617 43. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare mot restaurangbranschen
Stockholm

Purezza är ett växande koncept inom Waterlogic Sverige AB som förnyar sättet som restauranger, caféer och hotell säljer och hanterar vatten på. Det är en enkel och miljövänlig lösning för filtrerat stilla och kolsyrat vatten som tappas upp direkt i designade flaskor. Våra förstklassiga vattenlösningar finns representerade på några av Sverige finaste restauranger. Läs mer på purezza.se och waterlogic.se.

Vi söker nu en Säljare i Stockholm

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder i Stockholm med omnejd, men rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder.

Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

 • dokumenterad framgång som säljare
 • ett välutvecklat kontaktnät inom restaurangbranschen
 • en drivkraft att självständigt leverera resultat
 • goda kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM)
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • B-körkort

 Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner som förmånsbil, mobil, laptop samt ipad. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Waterlogic Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Relationsskapande Account Manager
Stockholm

Vipetech är ett IT-företag som erbjuder lösningar och tjänster för effektivare dokumentflödesprocesser. Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens förmodligen smartaste och mest kostnadseffektiva lösningar. Det gör vi genom nära samarbete med våra noga utvalda partners. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflowlösningar. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet. Vi söker just nu en Account Manager med stor drivkraft, engagemang och vilja att lyckas.
Vi söker nu en:

Account manager

Som Account manager hos kommer du via telefon och möten bearbeta marknaden med våra lösningar för kund- och leverantörsfakturahantering. Detta innebär att du ansvarar för hela kedjan från att ta kontakt med kunden till uppföljning och ta beställning.

För att lyckas i rollen har du minst 2 års erfarenhet inom företagsförsäljning. Vi förutsätter att du har god social kompetens för att skapa och bibehålla bra relationer med kunderna. Då det sker daglig kontakt via telefon, möte och e-post är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Eftersom dator används flitigt i sammanhang som mailkommunikation, webbdemos och powerpointpresentationer, bör du ha god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med affärssystem.

Vi vill att det ska vara viktigt för dig att göra ett bra jobb och att ha nöjda kunder som får förstaklass service. Du har fokus på din karriär och att du har som mål att bli lyckosam och utvecklas inom försäljningsyrket. Du gillar att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt tak och har en stark positiv anda.

Vi erbjuder dig en arbetsplats på ett företag som arbetar med lösningar inom ett flertal affärsområden och därför finns det en stor möjlighet till utveckling i säljrollen. Vi har en marknadsmässiglön med en generös bonusmodell. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning på Vipetech genom trevliga kick-offer och middagar. Vid nådda mål bär vi även av till varmare destinationer.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Fältsäljare
Stockholm

Teletec Connect är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden. Teletec Connect är lokaliserad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Teletec Connect har över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Teletec Connect säljer endast sina produkter via återförsäljare och aldrig direkt till konsument eller företag i slutledet.

Teletec Connects målsättning är att ge sina återförsäljare största möjliga mervärden vid köp av produkterna. Teknisk support, marknadsstöd, projektering, och produktförädling är viktiga delar i verksamheten. Självklart är närheten till samarbetspartners med personligt engagemang, vänligt bemötande och snabba beslut en stor del i affärsidén.

Teletec Connect har 45 anställda och större delen av personalen arbetar inom teknisk support och försäljning, för att kunna ge det stöd återförsäljarna efterfrågar. Teletec Connects totala omsättning uppgick 2015 till 166 miljoner kronor.

Vi vill utöka vårt team med en

Fältsäljare

I rollen som säljare hos Teletec Connect kommer du att besöka befintliga kunder i vårt kundsegment kallat ”sub-distributörer”. Säljaktiviteten är inbokad på 100–200 proffsbutiker där du kommer att besöka 2 butiker per dag. Ute hos kund arbetar du med demonstration och försäljning av Teletec Connects nya produkter inom IP-video. Arbetet sker till 90% ute på fältet och rapporteras till säljchef.

 

Vi söker en driven säljare som är i början av sin karriär. En viss tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav, meriterande om du har arbetat med uppsökande försäljningsarbete. Körkort B är ett krav.

Som person är du utåtriktad med god social förmåga och van att ha kontakt med kund. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att ta en aktiv roll i företaget och tillsammans skapa gemensamma framgångar.

Vi erbjuder dig en attraktiv tjänst som ett ytterligare steg i din karriär i att sälja säkerhetsprodukter i B2B ledet. Dator, mobil och tjänstebil ingår och lönen är uppdelad i en fast del samt en förmånlig provisionsbaserad del.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Teletec Connect med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Head of Distribution
Stockholm

För kundsräkning söker vi en:

Head of Distribution

Vi hjälper just nu en större digital- och contentbyrå i Stockholm att hitta en Head of Distribution. Vi söker dig som vill vara med och starta upp ett helt nytt affärsområde där primärt fokus kommer att ligga på distribution av innehåll via sociala medier, exempelvis Facebook och YouTube. Du får vara med från början och förväntas därför tidigt att utveckla strategier, rutiner och produkter. Stort fokus kommer även att ligga vid att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi är experter på att skapa innehåll, du på att förmedla det!

För att passa i denna roll ser vi att du har väl dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring. Du är väl kunnig inom sociala medier och är inte rädd för att testa nya strategier och lösningar i det ständigt förändrande medielandskapet. Som person är du kundorienterad, prestigelös och en mästare på att mingla och knyta nya kontakter.

Du erbjuds en fri arbetsplats där kreativiteten och entreprenörskapet står i fokus. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att bli Sveriges schysstaste arbetsplats. Ett rätt offensivt mål, men vi vet att rätt medarbetare attraherar spännande kunder. Utöver detta erbjuder vi dig självklart tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkring.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Max Kolthoff, tel 08-520 017 44 eller Frida Persson, tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Systemsäljare
Stockholm

Copy Office grundades 1991 och är en av Stockholms ledande återförsäljare inom dokument-och IThantering. De har expertis inom bl.a. utskriftshantering. Vi erbjuder heltäckande lösningar för kunder med ett brett utbud av mjukvaror, produkter och IT-lösningar. Copy Office har kontor i Haninge, söder om Stockholm men är verksamma i hela Storstockholm. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Systemsäljare

Som systemsäljare kommer du att bygga upp din egen kundstock där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, vilket innebär mötesbokning, möte ute hos kund, offererar och gör avslut. Som säljare arbetar du både självständigt och i team för att planera och nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du stöd från närmsta chef och kollegor. Du arbetar främst med nykundsbearbetning men även en del mot befintliga kunder. Du kommer att jobba med hela vårt produktsortiment så som multifunktionsmaskiner, scanners, skrivare, faxar m.m.

För att lyckas i rollen har en stark drivkraft att uppnå resultat. Du har tidigare erfarenhet av mötesbokning eller ett starkt intresse för uppsökande försäljning och trivs med ett socialt arbete. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du tidigare jobbat med något CRM-system. Tidigare erfarenhet av liknande produktområden eller annan säljutbildning är meriterande. Då du tar dig runt till kunder i bil krävs det att du har körkort. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du tävlingsinriktad och brinner för att uppnå dina mål i kombination med att du har ett bra förhållningssätt gentemot våra kunder. Då du är vårt ansikte utåt ser vi att du har en god social förmåga och alltid sätter kundens bästa i fokus. Du är självgående och klarar av att prioritera dina uppdrag rätt.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får vara del i ett härligt, enkelt gäng. Du styr din egen dag där du får möjlighet att arbeta med ett brett produktsortiment. Du får en gedigen produktutbildning och löpande säljutbildning. Goda resultat premieras med bl.a. mer ansvar och personlig utveckling. Andra förmåner är förmånsbil, friskvård, gymkort och tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Copy Office med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare/ Account Manager
Stockholm

DSolution startade för 10 år sedan och expanderar ständigt. Vi är Xerox mest framgångsrika och största återförsäljare i Skandinavien sedan många år tillbaka och växer årligen. DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter från 6st affärsområden: dokumenthantering, IT, Kontorsmaterial, Kaffe & pauslösningar, konferensrum och telefoni.

Vi söker nu en Account Manager

Arbetet som säljare av kontorsmaterial innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Efter en tid får du även succesivt ta över befintliga kunder. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. 

Det är ett krav att du har arbetat framgångsrikt med någon typ av uppsökande försäljning tidigare, vill utvecklas vidare och satsa långsiktigt inom försäljning. Har du arbetat inom denna bransch och har ett stort kontaktnät bland potentiella kunder är det ett stort plus.

Du är en driven person som vill se resultat. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen ställer ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnarskallar så en idrottsbakgrund är ett plus.

Vi erbjuder dig
-En bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak.
-En egen coach som är med dig första månaderna samt en grundlig introduktion vid start.
-Kontinuerliga utbildningar och certifieringar.
-Ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. 
-Enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar DSolution Group AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Byggsäljare
Stockholm

Kompakt Bygg har funnits i Branschen sedan 2007. Vi tillgodoser behovet av en seriös byggfirma till ett konkurrenskraftigt pris. Företaget är uppdelat i säljare, projektledare och hantverkare som tillsammans arbetar för ett tryggt och smidigt utfört projekt. Vi genomför ca 200 badrumsrenoveringar och ett antal större byggprojekt om året. Vi är idag ca 30 anställda i ett sammansvetsat team. Kompakt Bygg Stockholm AB (Org.nr 556868-0101) innehar F-skattsedel, entreprenadförsäkring och är registrerat för moms.

.

Säljare
Stockholm

Workz grundades hösten 2014 av Thomas Rogalin och Jonas Norén, två kundservicegiganter som tillsammans bestämt sig för att revolutionera kundservicevärlden. Workz är i dag Sveriges enda specialistföretag för bemanning av kundservice och erbjuder förutom uthyrning av personal även verksamhetsstöd för kundservicechefen och utvecklar kundservicestrategier för ledningen.

 

Nu växer vi och till vårt fina kontor med sjöutsikt i Slussen söker vi en

Säljare

I rollen som Säljare kommer du att jobba med uppsökande försäljning mot företag som har en kundtjänst idag. Du kommer att sälja in bemanning av kundtjänstmedarbetare till kundtjänstchefer, högre chefer och till en viss del även VD. Du kommer att arbeta parallellt med grundarna och få möjligheten att bygga din egna säljavdelning. 

För att lyckas i rollen söker vi dig som har arbetat med kvalificerad tjänsteförsäljning tidigare, gärna med bemanning. Meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom sälj eller marknad. Har du bakgrund inom kundservice är det en stor fördel. 

Då företaget andas entreprenörskap och engagemang är det viktigt att du har en positiv inställning och har viljan att utvecklas. Som person är du driven, ambitiös och har en stor förståelse för affärer. Vidare är du en duktig relationsbyggare och har lätt för att tala med människor i olika befattningar. 

Vi erbjuder dig en tjänst i en inspirerande och positiv arbetsmiljö, där dina kollegor brinner för sina yrken och där utvecklingsmöjligheterna att växa inom företaget är stora. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Workz med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken nedan, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Account Manager till Sensor ECS
Stockholm

Sensor ECS ingår i koncernen SCN Group och tillsammans är vi ett 30-tal anställda varav ca 20 som arbetar utifrån huvudkontoret i Upplands Väsby. Idag finns Sensor ECS etablerade i Sverige och Danmark och målet är att öppna upp lokala kontor i Norge och Finland inom en snar framtid. Alla våra anställda har lång branscherfarenhet och är specialiserade på kundanpassade produkter och lösningar. De leverantörer vi representerar är väletablerade på den europeiska embeddedmarknaden och har noga valts ut för att möta våra kunders höga förväntningar på kvalitet, leveranssäkerhet, prisnivå och service. Med starka resurser inom montering, installation, funktionstest och support är vårt mål att bli er kompletta helhetsleverantör. Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida www.sensorecs.se

Vi blir större och är nu redo att utöka vårt team med ytterligare en driven

Account Manager

Som Account Manager hos Sensor ECS kommer du att utveckla en befintlig kundstock och även ansvara för nykundsbearbetning. Du kommer att få bearbeta distrikten Mellan-Sverige och Västkusten vilket gör att du får möjlighet att resa mycket i arbetet. Produkterna vi säljer är snarlika vanliga PC-produkter men är designade för att klara tuffare miljöer och har en mycket längre produktionslivslängd. Våra fokus produkter är enkortsdatorer, industriella datorer, embedded displayer samt medicinskt godkända PC-produkter. Våra kunder finns inom medicinsk teknik, fordonssystem, försvar och test- & mätbranschen för att nämna några.

Kvalifikationer
- Minst tre års erfarenhet av att bygga och utveckla affärsrelationer                                                                                      
- Erfarenhet av resande försäljning mot företag
- B-körkort

- Svenska och engelska i tal och skrift
- Meriterande om du har erfarenhet från försäljning mot Norden 

Som person ser vi att du är ansvarsfull och strukturerad. Du är van vid att arbeta självständigt, trivs att arbeta i ett högt tempo och kan driva flera affärer samtidigt. Du tänker lösningsorienterat och har förmågan att se tjänster och produkter ur ett långsiktigt perspektiv hos kunden. Att arbeta mot utmanande mål är något som motiverar och driver dig framåt.

Vi erbjuder dig en självständig säljroll på ett bolag som satsar och antar utmaningen som helhetsleverantör. Det finns mycket bra förtjänstmöjligheter vid goda resultat och du kommer att få representera produkter av högsta kvalitet. Vidare får du de verktyg som krävs för att lyckas samtidigt som det finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget. Vi är ett tajt gäng som hjälper och stöttar varandra i arbetet samtidigt som vi ser till att ha roligt tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sensor ECS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sheida Alavi, tel 08-520 017 46. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teknisk säljare inom automation
Stockholm

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Deras vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Arbetsfältet är hela Norden. Basen ligger i Upplands Väsby, Stockholm och lokalkontor finns placerat i Umeå, Malmö, Helsingfors samt Tallinn.

Kundfokus är lagt på medelstora samt stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda kunder absolut bästa service och support, har de valt att utforma deras produktsortiment baserat efter deras kunders behov.  Med ett antal olika partners, som alla är specialister och mycket kostnadseffektiva inom sitt område, har de byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment som innefattar fyra produktområden: Styrsystem, Givare, Industri-PC och Komponenter.   

Arbetsbeskrivning
I rollen som teknisk säljare kommer du bearbeta region Norra Sverige, från Sundsvall och norröver. Du kommer att utgå ifrån lokalkontoret som finns placerat i Umeå. Tjänsten innebär att självständigt och strukturerat bearbeta potentiella men framförallt befintliga kunder i branschen, inom produktområdena Givare och Komponenter. Det är ett spännande och utvecklande arbete där du sköter hela säljprocessen på egen hand, där du håller kontinuerlig kontakt med dina kunder. Från huvudkontoret har du en god support, teknisk expertis samt ett stöttande team i ryggen.

Kvalifikationer
Vi tror att du i tidigare roller har arbetat med teknik samt försäljning i kombination och ser detta som en naturlig utveckling i din karriär. Som person är du social, öppen och nyfiken med en uttalad framåtanda. Du har kunskap i hur företagen du besöker är uppbyggda och vilka du bör prata med. Du har vidare en god teknisk förståelse, i form av teknisk utbildning alternativt tidigare säljerfarenhet från branschen. Vi ser vidare att du arbetat under minst tre års tid med uppsökande försäljning. Huvudsaken är att du är en självgående och driven säljare med ett stort intresse för kunden, kundens applikationer och de tekniska lösningar som vi kan erbjuda. Körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Mediasäljare
Stockholm

Idag är Conventus en heltäckande mediekoncern och ett komplett mediehus med fem dotterbolag under moderbolaget, Conventus Media House AB, med säte i Stockholm. Conventus står bakom starka varumärken med hög andel egenproducerat redaktionellt material som Aktuella Byggen, Nordisk Energi, Nordisk Infrastruktur, Nordisk Industri, Nordisk papper & Massa, Modern Interiör, alla med många år bakom sig som ledande branschmedia. Conventus är även specialiserat på att skapa träffsäkra bilagor och företagstidningar tillsammans med helhetslösningar för företagen inom området Custom Publishing, en service som växer inom koncernen.

MEDIASÄLJARE som älskar försäljning och att göra affärer!

Vi söker en driven säljare att mäkla yta i vårt branschmagasin Nordisk industri. Som kundansvarig mediasäljare arbetar du i ett högt tempo med tydliga mål där du bygger upp och förvaltar din egen kundportfölj. För att lyckas i rollen bör du ha praktisk erfarenhet av försäljning, gärna med telefonen som redskap. Som person är du driven, kreativ och självständig samt har glimten i ögat. Självklart är du inte rädd för att lyfta luren, svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen och vi söker därför särskilt säljare som kan tillföra en bra dynamik till gruppen och som på sikt har en önskan om att driva projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kundfokuserad Fastighetsmäklare
Stockholm

År 1983 öppnade vi vårt första kontor på Söder. Redan från början riktade vi in oss på lägenheter och hus på Södermalm och i Söderort. Vi har sålt lägenheter i nästan varje hus på Söder och i Söderort. Därför har vi rätt bra koll på prisbilden. Men allra mest handlar det kanske om att trivas. Vi gillar Söder, eftersom vi känner oss hemma här.

 

Kundfokuserad fastighetsmäklare

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du är möjligtvis i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket. Vi ser gärna att du är initiativrik och affärsdriven, det är egenskaper som vi värdesätter. Att arbeta i team  och att ha roligt tillsammans är något som vi på södermäklarna lägger stor vikt på då vi ser att det är bringar framgång.

Vi erbjuder dig som mäklare ett mycket starkt varunamn i Södra Stockholm, inga geografiska begränsningar på försäljningsområden och drivna medarbetare med mycket kompetens. Är du en högpresterande mäklare har du goda möjligheter att tjäna riktigt bra.

 

Fältsäljare i Södra Stockholm och Sörmland med omnejd.
Stockholm

Sörmlandskök är ett familje ägt företag som sedan 1996 arbetat med att måttanpassa köksluckor till befintliga stommar. De senaste åren har vi även erbjudit våra kunder måttanpassade kök.

Våra kunder finns i stor Stockholm, Uppland, Sörmland och Mälardalen. Vi är idag 14 stycken som arbetar ut mot kund och ytligare 4 stycken som arbetar i vår egen fabrik som ligger i Länna i södra Sthlm. 80% av det vi säljer tillverkar vi själva resten köper vi in från andra svenska tillverkare.

Det har gjort att vi alltid haft och alltid kommer att ha hög kvalité på våra produkter, vilket gjort att vi har ett väldigt gott ryckte ute hos kunderna.Sörmlandskök står för kvalité hög service och bra priser.

Då vi växer söker vi nu en Fältsäljare till vårt distrikt i Södra Stockholm och Sörmland med omnejd.

Du arbetar med att sälja in måttanpassade kök utefter varje individs behov. Som fältsäljare hos oss bygger du upp din egen kundlista utifrån ett givet distrikt genom dels befintliga leads och dels egenskapande leads. Dina kunder är privatpersoner och du kommer besöka kunden i dennes hem. Du kommer även ha möjligheten att visa dina kunder köken i vårat uppbyggda showroom. Rollen som fältsäljare innebär att du är rådgivande kring olika produkter och lösningar, samt jobbar mot tydliga mål.

 För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från branschen och arbetar som fältsäljare i dag eller så kan du arbeta som butiksbiträde, snickare eller montör och nu vill börja arbeta som fältsäljare.Vidare är körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du positiv, driven och gilla att jobba med människor. Arbetet är självständigt och omväxlande men kräver även att du är disciplinerad då du har egen budget att arbeta mot.

 Vi erbjuder dig att komma till ett etablerat och stabilt företag med gott ryckte, där du har möjlighet att planera din tid själv.

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87 Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kontorist/ Orderadministratör
Stockholm

I slutet av femtiotalet arbetade Sven von Haugwitz, en av grundarna med rensmaskiner från ett företag som importerade de första rensmaskinerna från USA till Sverige. Tio år senare startade och inregistrerade Sven tillsammans med en kompanjon företaget Maskinrensnings- Specialisten AB, kallad MASAB. 

Företaget består i dag av ca 15 medarbetare. Vi har en fordonspark bestående av specialutrustade och ändamålsenliga fordon - där man framgångsrikt arbetar med uppdrag inom högtrycksspolning, slamsugning, rörinspektion och sanering. Vi har specialiserat oss på såväl invändiga rör i fastigheten liksom anslutande utvändiga rör. Vi har lång och gedigen erfarenhet av branschen.

Som kontorist/ orderadministratör hos MASAB så kommer du att ha en viktig och inte minst utvecklande roll i organisationen där dina arbetsuppgifter kommer att kombineras av kundkontakt via telefon och mail, personalansvar, administration, ordermottagning/registrering, diverse ekonomiska arbetsuppgifter samt andra allmänna kontorsgöromål.
 
Vi söker dig
som har ett par års erfarenhet från liknande tjänst där du tidigare arbetat med administrativa uppgifter och order/ ekonomihantering. Du är en van användare av Office-paketet och har tidigare arbetat i ekonomisystem som VISMA eller motsvarande. Besitter du dessutom kunskaper inom redovisning ses detta som extra meriterande!
Då tjänsten innebär mycket kundkontakt är det ytterst viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende över telefon. Att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift ser vi som en självklarhet!

Som person är du noggrann med ett kvalitetstänk utöver det vanliga. Du har en förmåga att på ett självständigt sätt strukturera upp dina arbetsuppgifter och med samma enkelhet och vilja, ta till dig nya. För att passa in hos oss ser vi att du i övrigt är en nyfiken och positiv individ som sprider glädje omkring dig samtidigt som du har skinn på näsan. Du är engagerad i ditt arbete och räds inte för att ta egna initiativ och har ett tänk som går lite utanför de fasta ramarna.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt hos ett välrenommerat företag i ständig utveckling. Du kommer till ett familjärt företag med fin sammanhållning, där samtliga medarbetare hörs och syns. Vi på MASAB tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet flera gånger om året.
Vidare tillämpar vi individuell lönesättning utefter erfarenhet, samt tillhörande förmåner.

Välkommen in med din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jobway och om du har några frågor så är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Ronja Ekenryd som nås på  08- 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Säljassistent
Stockholm

Amtele är ett ISO9001 certifierat agenturföretag som funnits på marknaden i 50 år. Amtele erbjuder allt från komponenter till system från leverantörer verksamma inom RF & Mikrovåg samt Mät & Test.  Amtele är samarbetspartner för kunder inom industri, försvar och universitet i Norden. Huvudkontoret ligger söder om Stockholm i Kungens kurva. Försäljningskontor finns i Göteborg samt Helsingfors. 

Företaget växer snabbt och därför vill vi tillsätta ytterligare en säljassistent

Säljarna hos oss brinner för att sälja, du däremot känner passion för det administrativa och hjälper dem i processen att registrera ordrar samt säkerställa att leveranserna går fram felfritt. Våra kunder förtjänar den bästa servicen, du inser vikten av att leverera det med ett leende på läpparna. Dina arbetsuppgifter hos oss går under kategorin strukturera, organisera, leverera. CRM-systemet Pyramid är ditt verktyg i vardagen för att registrera kunder, leveranser, artiklar och fakturor.  Du har befogenheter som att upprätthålla offert till kund och förandla fram nya transportavtal. Att hålla leverantörsmodellen uppdaterad, mäta leveranssäkerhet, maila kunder och hålla koll på tull och spedition är några av de uppgifter vi vet att du kommer ta med en klackspark.

Förutom ett glatt humör har du goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenheter av att arbeta på agenturföretag och i CRM-system så är det starkt meriterande. Vi vill att du ska vara en del av vår framtid och ser därför att du vill stanna och utveckla dina kompetenser hos oss långsiktigt.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du arbetar med frihet under ansvar. Du blir en del av vårt gäng med erfarna och trevliga kollegor. Vi hittar gärna på aktiviteter som att bowla, ta en träningslunch eller så kanske vi grillar på vår veranda i kvällssolen. Utöver detta erbjuder vi dig en trygg och långsiktig arbetsplats där du får möjlighet att påverka och vara en viktig del i  organisationen. Självklart erhåller vi förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och tillgång till kiropraktor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Amtele med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Pauline Zander, tel 08 511 617 41 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Norsk & Finsk Business Development Manager till PR företag
Stockholm

För PR-, IR-, Marknad- och kommunikationsproffs så förändras hela tiden sättet att distribuera nyheter. Samtidigt som branschen växer och förändras så förändras sannolikt även era behov och mål inom kommunikation. Det produceras mer innehåll än någonsin så distributionen blir mer och mer viktig. Vi är världens ledande distributör till Global och Internationell media – vi har de främsta relationerna och den senaste tekniken att nå väldens journalister, on-line publicister och bloggare. Vår produkt- och tjänsteportfölj bygger på 60 års erfarenhet men förändras och vidareutvecklas ständigt för att möta nya behov. Vi erbjuder lösningar till alla affärsverksamheter oavsett budget och oavsett storleken på projektet. Våra tjänster tillåter er att skapa riktade utskick och engagera er målgrupp, leverera ert budskap snabbt och målinriktat samt mäta, bevaka och analysera resultatet. Dessa verktyg hjälper er att nå ert mål – framgång.

Vi växer och behöver förstärka vår organisation med Norka & Finska Business Development Manager till Norden.

Som BDM hos oss kommer du att arbeta på ett världsledande företag inom internationell PR och Content Marketing distribution. Från filialkontoret på Stureplan kommer du att bearbeta kunder som är allt ifrån stora exportbolag till de senaste och hetaste start-up och tillväxtbolagen samt de ledande PR, IR och Kommunikationsbyråerna.

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av konsultativ och komplex tjänsteförsäljning. Vidare har du fullständig professionell nivå i både skrift och tal i antingen Norska, eller Finska samt Engelska.

Som person är du är en driven resultathungrig ny kunds säljare som motiveras av att skapa och utveckla affärsrelationer inom olika branscher. Vidare är du konsultativ och har en lösningsorienterad säljstil. Har du ett stort nätverk i norden är det meriterande.

Du kommer att trivas allra bäst hos oss om du är intresserad av att arbeta med komplexa tjänster och produkter, har intresse för media, kommunikation och PR. Du kommer att verka i en internationell miljö men arbeta i ett mindre team där ditt enskilda bidrag verkligen räknas.

Vi erbjuder dig möjligheten att verka och utvecklas i ett internationell och världsledande bolag, du representera ett erkänt varumärke och får förmånen att arbeta med en produktportfölj av premium kvalitet. Du får goda förutsättningar till hög införtjäning för rätt person genom ett bra löne- och pensionspaket, samt ett generöst system för rörlig ersättning baserat på försäljningsresultat.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Kajsa Elander - tel. 08 510 01 748 eller Malin Segelström, tel. 08 510 603 87. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se, malin.segelstrom@jobway.se eller snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Pricerunner söker nu en säljare
Stockholm

PriceRunner är en av världens ledande konsumentguider för pris- och produktjämförelser. Varje månad hjälper vi över 6 miljoner personer att göra en bra affär. Vår verksamhet har utvecklats mycket positivt sedan starten 1999 och är ett av få framgångsrika svenska internetföretag som även lyckats internationellt. Idag finns vi förutom i Sverige även i Tyskland, England, Frankrike, Danmark och Österrike – och ytterligare expansion är planerad.

Marknaden för prisjämförelsesajter har växt kraftigt under de senaste åren. Vår bedömning är att vi bara sett början på utvecklingen inom detta område. Därför behöver vi nu förstärka PriceRunner med fler drivna och duktiga medarbetare. 

Som inne säljare får du huvudansvar för ett antal kategorier där du ska driva försäljning av direktlänkar till återförsäljare i respektive kategori. Du arbetar dagligen med ny kundsbearbetning, kundkontakt samt driver försäljningen både per telefon, mail och till viss del via kundmöten. Du har även ett fortsatt ansvar för uppföljning, kundsupport och merförsäljning för de kunder som du drar in.

För att lyckas i rollen är du en driven person med viss erfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom online, som vill ta nästa steg i sin utveckling inom försäljning. Du har en naturlig fallenhet för att kartlägga, identifiera och bemöta kunders behov för att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är ansvarstagande, förtroendeingivande och en affärsdriven person. Du är självständig och har tydliga mål, är strukturerad i ditt dagliga arbete. Vi tror även att du värdesätter att leverera en exceptionell service för dina kunder och vill bygga långsiktiga relationer.

Vi erbjuderen spännande arbetsplats med stor utvecklingspotential i ett ständigt växande internationellt bolag som präglas av att leverera högkvalitativ service till sina kunder.Tjänsten är på heltid och kontoret är centralt beläget på Sveavägen i Stockholm.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander 08 510 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Sales support/ Webbshop-ansvarig
Göteborg

Sedan länge har Honda varit synonymt med ett karakteristiskt motorljud och en kraftfull upplevelse. Hos oss på Honda MC kan vi allt om motorcyklar, mopeder, motocross och terrängskotrar (ATV).
Idag är vi den största tillverkaren av motorer i världen. Den starka statusen globalt i kombination med en framgångsrik satsning på forskning och utveckling har lett till sagolika körupplevelser för alla sorters MC-fantaster. Från Honda kommer alltifrån gedigna kultklassiker med modern teknologi invändigt, till sportiga modeller i senaste design.

Idag finns vi tillgängliga för våra kunder runt om i hela landet, från Skåne i söder till nordligaste Norrbotten har våra kunder möjlighet att se Hondas MC-utbud med egna ögon. 

Vi växer och söker därför en Sales support/ Webbshop-ansvarig till vårt huvudkontor i Kungsbacka.

Som Sales support/ Webbshop-ansvarig kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå i att ta emot förfrågningar och order via mail och telefon från våra återförsäljare och våra Key Account när de är på resande fot – både gällande fordon, reservdelar och tillbehör.

Du kommer att ingå i vårt team av innesäljare och inköpare där du i ett första steg tillsammans med marknadsavdelningen har ansvar för att aktivera vår försäljning av leasure wear, merchandise, reservdelar och tillbehör i vår webshop och till våra återförsäljare.

Tillsammans med marknadsavdelningen planerar du webshopens sortiment, inköp och försäljningsaktivitet. Du jobbar direkt i vårt CMS-system med att publicera produkter och formulera beskrivningar och du tar även fram text och bild till vårt nyhetsbrev som skickas ut från shopen.

För att lyckas i rollen ska du känna dig hemma när det gäller olika produkter och produktområden – MC, MX och ATV. Kanske jobbar du i butik idag eller på ett webshop företag med liknande sortiment? Vidare bör du även vara bekväm med att sköta social media så som Facebook och Instagram,

 B körkort är ett krav och innehar du även A körkort är det extra meriterande.    

 Som person är du kreativ, målinriktad och noggrann.

 Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Honda MC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. 

Försäljnings och Affärsområdesansvarig inom Vent
Stockholm

Sedan starten 2008, har BAHAB Vent & Plåt AB blivit en etablerad grossist på Stockholmsmarknaden med ljusa framtidsutsikter. 

Vi växer och söker nu en

Försäljnings och Affärsområdesansvarig inom ventilation till vår nyöppnade butik i Spånga

I rollen som Försäljnings och Affärsområdesansvarig har du fullt ansvar inom segmentet ventilation. Till en början kommer dina arbetsuppgifter vara förlagda till butiken där du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter så som kundmottagning, lager, inköp med mer. Långsiktigt är tanken att du även ska ut på fältet och bearbeta nya samt befintliga kunder i takt med att butiken i Spånga växer.

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom ventilation och har god kunskap inom produktsortimentet. Meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare och dessutom har kunskap inom försäljning. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper.
B körkort är ett krav.

Som person är du engagerad och nyfiken och med en vilja att utveckla vår verksamhet.
Vidare är du en lyhörd person som drivs av att leverera hög kvalitet och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du är van att ha många bollar i luften och har en utpräglad servicekänsla.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med från början av den nya butiken. Vidare erbjuds du marknadsmässig lön, pensionssparande i SEB Tryggplan och företagshälsovård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BAHAB Vent & Plåt AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Marknadsassistent med ansvar för PR & Digitalt media
Stockholm

J. Nordström Handels AB grundades 1985 har sedan dess vuxit till att bli en av de största oberoende distributörerna på den skandinaviska kosmetikmarknaden. Företaget har idag 23 anställda och representerar ett stort antal internationella varumärken. Vi jobbar med samtliga större återförsäljare på den skandinaviska marknaden.

Vi växer och söker nu en

Marknadsassistent med ansvar för PR & Digitalt media

I rollen som marknadsassistent kommer du att ha ett övergripande ansvar för PR med fokus på digital media gällande våra kosmetikprodukter samt löpande kontakt med journalister och bloggare. Du kommer att ansvara för uppdatering av våra digitala plattformar vad gäller nyheter, bildbank och produktinformation. För att lyckas med detta är du duktig på att skriva välformulerade texter utifrån information på engelska från våra leverantörer.

Denna roll ställer höga krav på din förmåga att skapa innehåll i form av texter och att organisera digitala bildarkiv, samt sammanställa html-mail. För att lyckas i rollen tror vi att du tidigare har jobbat på en PR-byrå eller inhouse-byrå. Du känner dig trygg inom Adobe Photoshop och InDesign och av CMS-system. Relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation samt branscherfarenhet inom kosmetik är mycket meriterande.

Som person är du detaljfokuserad och en vass kommunikatör både skriftligt och verbalt, på svenska såväl som engelska. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och branscher på ett självgående och proaktiv sätt. Du trivs i att hantera många projekt parallellt och har ett kreativt och positivt förhållandesätt.

För att lyckas med vår marknadsföring är det är viktigt att du har en förståelse för konsumenternas köpförståelse men framförallt har du ett genuint intresse för PR och kommunikation. Att följa trender inom sociala medier ses som en självklarhet för dig.

Vi erbjuder dig en tjänst i en inspirerande och positiv arbetsmiljö, där dina kollegor brinner för sina yrken och där utvecklingsmöjligheterna att växa inom företaget är stora. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare till Meags huvudkontor i Västerås
Västerås

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar. Vi är helägda av Meag AB, ett företag som drivs av familjen Bladh i den andra generationen. Sedan decennier är Meag Va-system en självklar aktör på marknaden för vatten och avloppslösningar. Utvecklingen har gått snabbt och vi är idag ett starkt varumärke med många duktiga medarbetare. Med aktiva ägare och goda ambitioner lever vi vår vision ”att bli yrkeskundernas naturliga val och vara den givna specialisten”.

Meag Va-system AB är nu i behov av en Innesäljare till huvudkontoret i Västerås

I rollen som innesäljare kommer du att ha en centralroll, där du bemannar expeditionen, svarar på inkommande samtal, skriver offerter och driver projekt tillsammans med utesäljarna. Du kommer främst ha kontakt med samt utveckla befintliga kunder men kommer även att bistå utesäljarna med nya kunder vid mindre offerter. Då du kommer att ha den yttersta kontakten med våra kunder så det är viktigt att du är serviceminded.

Rollen ställer krav på att du är handlingskraftig och trivs i en koordinerande roll där du bistår dina kollegor med material de kan tänkas behöva för att underlätta i deras arbete. För att lyckas i rollen har du god datavana och en teknisk förståelse, vilket du kan bistå våra kunder på bästa sätt.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och har en god socialkompetens. Vi tror att du trivs i ett arbete där ingen dag är den andra lik, du är stresstålig och orädd för nya situationer. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig ett fritt jobb med stort ansvar hos branschens enda renodlade specialist på va-system. Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Den låga personalomsättningen vittnar om ett tryggt företag med god sammanhållning med snabba beslutsvägar. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel 08 - 511 617 43. Skicka din ansökan via länken nedan, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Är du Brights nästa KAM?
Stockholm

Bright Relation skapar insikt om konkurrenter, kunder och medarbetare. Vi erbjuder tjänster som mäter kundkontakter och kundrelationer, samt utför medarbetarundersökningar och nyckeltalsanalyser. Dessutom erbjuds coachingverktyg och konsultation inom dessa områden. I samtliga tjänster ingår benchmarking för att ge företagen en yttre referens till sina resultat. Brights styrka är att hjälpa kunderna att använda mätresultat för att ständigt förbättra och utveckla sin verksamhet.

Bright har ett mycket starkt varumärke inom kundservice/säljorganisationer och vi har fantastiska kunder med starka varumärken. Vi ser ett växande intresse från marknaden, i Sverige men även övriga Norden vilket gör att vi behöver stärka vårt team med ytterligare en

 

Key Account Manager


Som Key Account Manager hos oss ansvarar du för att marknadsföra och sälja Brights tjänster. Det innebär att kontinuerligt skapa nya affärsrelationer samt att utveckla långsiktiga affärsrelationer med befintliga kunder. Dina kontaktytor hos kunderna är främst ledningsgrupper, försäljningschefer, kundservicechefer och marknadschefer.

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av försäljning av komplexa tjänster (B2B). Du har mycket goda färdigheter i presentations- och försäljningsteknik. Vi tror att du tidigare jobbat med förhandling eller undersökningsfrågor ute hos kund. Vidare har du förmåga att förstå vad som driver kunders framgång för att hjälpa dem till förbättrad kvalitet, ökad försäljning och sänkta kostnader.

Våra kunder sitter till största del i Sverige men finns även runt om i Norden. Har du ett brett kontaktnät i Norden är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav i både tal och skrift.

Som person har du förmåga att samarbeta och skapa relationer med människor på olika nivåer och positioner. Du har ett enormt driv att göra affärer och mycket god förmåga att arbeta självständigt. Metodisk, målmedveten och förmåga att se lösningar istället för problem är något vi värderar högt.

Vi erbjuder Dig möjligheten att vara med på vår framåtresa, i ett företag med en unik nisch där möjligheterna till utveckling inom företaget är stora. Vår företagskultur kännetecknas av entreprenörskap, engagemang och affärsmannaskap. Vill du bli en del av vårt positiva och drivna gäng, tveka inte att ta steget till din framtid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel 08 - 511 617 43 eller Natalie Kihlberg 08 - 520 017 42. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Fastighetsmäklare
Stockholm

ERA (Electronic Realty Associates) är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i världen. ERA är Europas i särklass största mäklarkedja och finns i 35 länder med över 1100 kontor och sammanlagt 33.000 mäklare världen över. Varje kontor drivs och ägs självständigt. I över 35 år har ERA tillfört högre standard gällande kundservice, teknik och utbildning.

Vi expanderar kraftigt och till vårt team i Solna söker vi med ljus och lykta efter

Mäklare

Kontoret ligger i Solna/Sundbyberg slog upp portarna den 1 aug 2016 och är beläget centralt i Mall of Scandinavia.

Rätt person för oss är du som är positiv, driven och gillar att ha kul på jobbet. Vi erbjuder alla våra nya mäklare en mentor som handleder dig till att bli just den mäklare du eftersträvar att bli. Du går med mentorn tills du känner dig trygg och känner dig komfortabel och självsäker med hantverket. Tillsammans sätter ni individuella mål och en plan hur du skall uppnå dom.

På ett för branschen helt unikt sett skapar vi intagen åt er och vi har förbjudit kalla listor. Vi har löpnade säljträningar både veckovis, månadsvis och större event på årsbasis. För dig som gillar personlig utveckling har vi ett nätverk av Sverige absoluta elit på området. Vi som driver kontoren har också lång och gedigen kunskap inom sälj, personlig utveckling och fastighetsbranschen vilket borgar för att du som mäklare får bästa möjliga start och uppbackning.

Trygghet är självklart viktigt för dig som nyutexaminerad och vi erbjuder naturligtvis också garantilön de första sex månaderna.

Vi erbjuder dig som extra grädde på moset pensionsavsättning, förskottssemester och mycket generösa bonusar. Vi har även stimulerande säljtävlingar, bilpool samt en riktigt fantastisk och
rolig arbetsmiljö. Vi erbjuder också karriärs möjligheter såsom coach, kontorschefs-tjänst samt i vissa fall även delägarskap.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Farneman, tfn 08 520 017 43.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inköpare till Markona i Uppsala
Uppsala

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Inköpare till Markona i Uppsala

I rollen som inköpare kommer du att ha en centralroll i verksamheten och vara ett projektstöd vid inköpsrelaterade frågor. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra leverantörsbedömning, förhandling, kontrakt, leverantörsutveckling, redovisning och analysering av inköpsresultat.

Vidare kommer du att utforma förfrågningsunderlag, sammanställa anbud, förhandla och teckna ramavtal.  Uppgifter som att skriva, implementera och förvalta avtal kommer även att ingå i Inköparens ansvarsområde.

För att lyckas i rollen har du en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har minst tre års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Har du tidigare arbetat i projekt och har vana av ritningsläsning är det meriterande. Vidare behärskar du svenska på ett obehindrat sätt i tal och skrift.

Du är strukturerad, analytisk och kommunikativ samt har ett stort affärsdriv. Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar och får saker att hända samt att du har förmåga att agera trovärdig vilket gör dig till en duktig förhandlare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Senior Business Development & Sales Representative for Scandinavia
Stockholm

Cideon is a globally active engineering specialist with three business segments: CAD/CAE systems house (Cideon Systems), software development (Cideon Software) and design services for rail vehicles (Cideon Engineering). Cideon offers the right solutions for optimum customer benefit thanks to extensive knowledge of the industry, many years of experience, and design process expertise. You can find out more on the company at www.cideon.com

To reinforce our team in Nordic we are searching for a

Senior Business Development & Sales Representative for Scandinavia

 Your responsibilities:

 • Account generation and coordination of SAP PLM customers in Scandinavia
 • Sale of CIDEON products and services to SAP customers
 • Continued development and maintenance of existing customer base
 • Identification of needs, customer analysis, development of new customer projects to contract
 • Market analysis and creation of sales strategies and marketing concepts
 • Development and maintenance of partner networks

Your profile:

 • Degree in business or technical field, or an equivalent qualification and several years of experience in the implementation, sales or distribution of IT software and IT projects
 • Experience in SAP environment (technical and / or business experience)
 • Experience in CAD and PDM / PLM environment (Windchill, Teamcenter, ENOVIA etc.)
 • Experience in engineering and IT processes
 • Communication and negotiating skills
 • Fluent in German and English, spoken and written, willingness to travel

If you are seeking to make a difference, working as part of a future-oriented team, we are looking forward to receiving your application. In this recruitment we cooperate with recruitment company Jobway. For questions, please contact Jobways recruitment consultant Karin Bäck, 08 - 511 617 43. Send your application to karin.back@jobway.se as soon as possible, selection is ongoing. Your application will be treated confidentially.

173 Tillsatta tjänster det senaste året