Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro
Örebro  2017-10-06

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Säljare/Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro 

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Marknadsansvarig inom digitala medier
Stockholm  2017-10-21

Solann AB är ett svenskt medicintekniskt företag som startade 2004 med försäljning och marknadsföring av produkter inom sjukvården med störst fokus i Sverige. Företaget växer kontinuerligt med nya produkter, de största affärsområdena är gynekologi, infusion och operation.

 

Solann har huvudkontor och lager i Järfälla strax utanför Stockholm med fyra personer på kontoret och två säljare ute i landet. Service har alltid varit ett stort fokus i företaget och våra kunder uppskattar vår lättillgänglighet och snabba leveranser. Våra leverantörer är några av de största i världen inom sina områden. 2016 omsatte vi 18 miljoner och vi har en stark tillväxt med en ökning på 20-25% per år, därför söker vi nu dig som vill bli vår nästa:

 

Marknadsansvarig inom digitala medier

Din uppgift blir att starta upp/underhålla Solanns bild utåt inom sociala medier, hemsidor, utskick med mera. Du kommer även att jobba med produktblad och produktkataloger. För att klara av jobbet ska du ha erfarenhet inom Adobe program så som: Photoshop, Acrobat, InDesign med flera.

 

Du får möjlighet till att själv utforma tjänsten utifrån dina kunskaper och intressen men ditt yttersta ansvar är att jobba med företagets bild utåt. Det är därför också ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Framtiden för dig hos oss blir en långsiktig tjänst med stora möjligheter till karriärutveckling. Det är meriterande med medicinsk erfarenhet/intresse och erfarenhet från serviceyrken, försäljning och/eller marknadsföring.

 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba hos ett snabbt växande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett litet och sammansvetsat team som arbetar tätt ihop med en hög målsättning. Du bör vara en prestigelös person som hjälper till där du behövs. Oavsett om det är att göra ett utskick åt någon av säljarna, skapa ett produktblad till en upphandling eller ta emot en varuleverans på lagret så tvekar du inte att hjälpa till.

 

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Solann AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom.

 

Nahom Maasho

08-520 017 43

nahom.maasho@jobway.se

 

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande.


Kundansvarig
Stockholm  2017-10-10

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Kundansvarig

Arbetet som Kundansvarig innebär att genom mötesbokning och genomföra försäljningsmöten i Göteborgsområdet, sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som kundansvarig är att bygga upp din egen kundstock Du kommer tillsammans med ett team av kundansvariga och rekryterare lösa kundens rekryteringsbehov. 

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, exempelvis prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Du träffar personer som är beslutsfattare gällande rekryteringsprocessen inom olika områden, vilket ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen av våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. 

Om den vi söker: 
- Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B 
- Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor 
- Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund 
- Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete.


Vi erbjuder dig: 
- ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen 
- en möjlighet att sälja en efterfrågad produkt 
- en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. 
- en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa 
- ett företag som präglas av entreprenörskap. 
- säljtävlingar med mycket attraktiva priser. 
- Möjligheten att välja bransch/sektor själv 
- Kort uppstartssträcka 
- Lite administration 
- Kort säljcykel 
- Vidareutbildning/kompetensutveckling 
- Många återköpande kunder 
- Ett väldigt bra rekryteringsteam 
- Interna karriärmöjligheter

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med B2B? Har du körkort? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marcus Jonasson, affärsområdeschef, på 073-940 45 40.


Rekryterare
Stockholm  2017-10-05

En dag på Jobway…

Du kliver ut ur hissen och går in på kontoret. Det är måndag morgon och klockan är 07.55. De flesta av dina kollegor är redan på plats och har samlats i köket för veckans gemensamma frukost. Idag är Ida frukostansvarig och hon har dukat upp en fantastisk buffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe och tända ljus. Samtalsämnet vid bordet varierar allt ifrån helgens avsnitt av Så Mycket Bättre till veckans utmaningar.

Frukosten är slut och det är dags att sätta igång veckan. Du börjar att förbereda dig inför dagens kravprofilsmöte. Företaget som du och Sonja ska träffa är ett marknadsledande företag med cirka 35 anställda. Ni ska träffa både Vd:n och HR-chefen. Under mötet diskuterar ni profilen som de eftersöker i detalj. Med ledande och öppna frågor skapar du dig en stark uppfattning om vad de efterfrågar. Du känner dig trygg och säker i det fortsatta rekryteringsarbetet. Det blir ditt ansvar att sköta den fortsatta kontakten med kund samt driva rekryteringsarbetet framåt.

Förmiddagen har flugit förbi och du känner dig ivrig att sätta igång ditt fortsatta arbete. Klockan är däremot redan 12.00 och det är dags för lunch. Idag väljer du att käka ute med Jenniefer, Anton och Pontus. Hornstull bjuder på ett brett urval av restauranger men just idag blir det Petters KÄK.

Lunchen är över och du är åter på din plats. Genom dina erfarenheter inom rekrytering samt dagens kravprofilsmöte har du en god förståelse för hur du ska kartlägga din sökning av kandidater. Du blir uppslukad i Linkedins urval av kandidater och granskar dem noga. Du passar på att försöka nå några av dem - En av dem svarar. Du skapar dig en god dialog med kvinnan på andra sidan luren som vill gå vidare till en fysisk intervju passande till rasten.

Rasten är slut och du sätter dig ner vid datorn för att svara på det mail som inkommit. Mailet kommer från en av dina andra kunder som berättar att de precis har skrivit anställningsavtal med en av kandidaterna som du nyligen skickade. Du får en applåd och dessutom några extra tusenlappar på lönekontot. Du har en riktigt bra dag med ett väl genomfört kravprofilsmöte, du har fått in starka kandidater och du har dessutom fått en anställning! Dagen är däremot inte slut. Nu är det dags för måndagens gemensamma innebandyträning i Liljeholmshallen. Imorgon har du garanterat träningsvärk.

Låter det här som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom rekrytering och/-eller försäljning? Härligt! Har du en tidigare utbildning inom HR? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi in en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall.

Om företaget:

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.


Account Manager
Stockholm  2017-11-29

It Innovation Group grundades med målet att bli bäst i landet på dataskydd, lagringshantering och arkivering. Från dag ett har man varit lönsamma och företagets utveckling är fortfarande i konstant framåtrörelse. Vår affärsidé: Vi ska tillhandahålla marknadsledande spetskompetens inom dataskydd, lagringshantering och tillgänglighet till företag.

Vi söker en målinriktad Account manager till IT Innovation Group. Som Account manager ansvarar du för försäljning mot både befintliga och nya företagskunder av IT-lösningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ca två års arbetserfarenhet som Account Manager. Du kommer vara ensam i din roll som säljare och det är därför ett krav att du är självgående och har erfarenhet av att driva säljprocessen från start till slut. Vi ser att du drivs av att uppnå mål och du drar dig därför inte för att komma med kreativa lösningar för att lyckas i ditt sälj. Du är orädd och går utanför din trygghetszon för att lyckas och använder gärna sociala medier för att marknadsföra produkten och företaget. Svenska och engelska i tal och skrift är krav. 

Som person är du ambitiös, intresserad av människor och har en mognad som inger förtroende hos kunderna. Vidare ser vi att du lever efter våra ledord:  Flexibilitet, kvalitet, trygghet, kompetens och passion.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett litet företag med både stora och mindre kunder. Du har stor möjlighet att påverka ditt egna arbete, samtidigt som det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Kontoret finns på Gärdet, men du kan arbeta från önskad och valfri plats.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar IT innovation group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Junior sälj- och marknadsassistent
Stockholm  2017-10-06

Genera Networks AB är en snabbväxande leverantör av unika lotteriformat och spellösningar till stora europeiska lotterier.

Våra spel karaktäriseras av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster, vilket gör dem enastående i sitt slag. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

För närvarande är vi 20 medarbetare och våra största kunder finns i Norden. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm, och vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu stärker vår organisation med medarbetare. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på www.generanetworks.com.

Vi växer och söker en Junior sälj- och marknadsassistent
 
Om tjänsten
 
Som sälj- och marknadsassistent hos Genera Networks kommer du att arbeta brett med marknads och säljaktiviter och innefattar planering och genomförande av dessa aktiviteter både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för företagets marknadsevents som sker ett par gånger om året och som hålls utomlands..

Du kommer även att boka möten, assistera kunder, driva pressreleaser samt sköta företagets närvaro på sociala medier.
 
Om dig som söker
Vi ser att du har minst 2 års erfaranhet utav en liknande tjänst. Meriterande med akademisk utbildning. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav då många utav våra kunder är i en internationell miljö och övriga språkkunskaper är meriterande. .
Som person har du en positiv inställning, ett eget driv och får saker gjort. Du motiveras av att nå dina mål och att arbeta hårt.
 
Du erbjuds en roll i ett företag där stora möjligheter till utveckling finns. Du får även möjlighet att vara med och påverka och komma med idéer.
 
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Researcher
Stockholm  2017-09-29

En dag på Jobway…

Du kliver ut ur hissen och går in på kontoret. Det är måndag morgon och klockan är 07.55. De flesta av dina kollegor är redan på plats och har samlats i köket för veckans gemensamma frukost. Idag är Ida frukostansvarig och hon har dukat upp en fantastisk buffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe och tända ljus. Samtalsämnet vid bordet varierar allt ifrån helgens avsnitt av Så Mycket Bättre till veckans utmaningar.

Frukosten är slut och det är dags att sätta igång veckan. Du börjar att förbereda dig inför dagens Search. Företaget som du har fått i uppgift att hitta kandidater till är ett marknadsledande företag med cirka 35 anställda. Genom en tät dialog med närmaste rekryteringskonsult så får du en bred förståelse för tjänsten som du ska hjälpa till att tillsätta. Du känner dig trygg och säker i det fortsatta rekryteringsarbetet. Det blir din primära uppgift att finna och attrahera potentiella kandidater. Du sätter genast igång din Search av kandidater och använder dig utav LinkedIn, Facebook, Google och andra diverse hjälpmedel. Allt för att finna rätt person på rätt plats.

Förmiddagen har flugit förbi och du känner dig ivrig att sätta igång ditt fortsatta arbete. Klockan är däremot redan 12.00 och det är dags för lunch. Idag väljer du att käka ute med Jenniefer, Anton och Pontus. Hornstull bjuder på ett brett urval av restauranger men just idag blir det Petters KÄK.

Lunchen är över och du är åter på din plats. Du blir åter igen uppslukad i Linkedins urval av kandidater och granskar dem noga. Du passar på att försöka nå några av dem - En av dem svarar. Du skapar dig en god dialog med kvinnan på andra sidan luren som vill gå vidare till en fysisk intervju.

Rasten är slut och du sätter dig ner vid datorn för att svara på det mail som inkommit. Mailet kommer från en av rekryteringskonsulterna som du samarbetar med. Hon berättar att företaget ni jobbar på precis har skrivit ett anställningsavtal med en av kandidaterna som Du nyligen skickade. Ni får båda en applåd och dessutom några extra tusenlappar på lönekontot. Du har en riktigt bra dag med en väl genomfört search, du har fått in starka kandidater och du har dessutom fått en anställning! Dagen är däremot inte slut. Nu är det dags för måndagens gemensamma innebandyträning i Liljeholmshallen. Imorgon har du garanterat träningsvärk.

Låter det här som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom rekrytering och/-eller försäljning? Härligt! Har du en tidigare utbildning inom HR? Perfekt! Vill du dessutom ha möjligheten att utvecklas till en rekryteringskonsult? Wow! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi in en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall.

Om företaget:

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.


Säljande Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2017-09-29

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Account manager till Malta
Malta  2017-09-30

Panlegis Group är en av Europas ledande leverantörer av företagsetablering med tillhörande företagstjänster, och är dessutom en registrerad partner till Companies House. Genom vårt team bestående av jurister, advokater och företagsexperter erbjuder vi våra kunder kostnadseffektiva och förmånliga lösningar vid hjälp av planering och upprättande av företagsstrukturer, företagsformer, etableringar och varumärkesskydd. Våra kunder kommer från alla yrkesgrupper och sektorer och består av allt från framgångsrika investerare och företagsgrundare till småskaliga hantverkare och konsulter.

Tack vare vårt stora nätverk med kontor i Stockholm, London, Barcelona och Malta, registrerar vi över 10.000 företag per år, världen över.

Då efterfrågan på våra kvalitativa tjänster ökar så öppnar vi nu upp ytterligare en avdelning för att bearbeta den tyska marknaden.

Som Account Manager hos Panlegis Group så kommer du att hjälpa entreprenörer i Skandinavien till bättre företagsstrukturer genom att sälja in våra produkter och tjänster. Vi är störst på bolagsetablering i Norden vilket innebär att du främst kommer att arbeta med inkommande förfrågningar, men även utveckla nya kundrelationer - där du genom utförliga behovsanalyser sätter dig in i en rådgivande roll och vägleder kunden genom din expertis till rätt val av produkt. Att det förekommer högt tempo inom säljbranschen är ingen nyhet och du som söker trivs således i en energisk miljö. Du är orädd, resultatinriktad och drivs av att både skapa och utveckla affärsrelationer inom olika branscher.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom försäljning eller annan kundnära roll, men det viktigaste för oss är inte antal års erfarenhet på din meritlista, utan din vilja att lyckas och lära dig. Vi är väl medvetna om att kunskap och utveckling är det som formar en bra säljare och därför tillhandahåller vi daglig utbildning och individuell coaching så att du når våra förväntningar och mål, likväl som du överträffar dina egna.

Tanken är att du efter en tids utbildning, när du känner dig bekväm i din roll och våra produkter skall börja bearbeta den finska marknaden där efterfrågan på våra tjänster ökat stort. Det är ett stort förtroendeuppdrag där du ansvarar för att våra tjänster blir lika attraktiva i Finland som i resterande länder. Vidare innebär det att du sedan succesivt kommer få möjligheten att bygga upp ditt egna säljteam, som du kommer leda, coacha och ansvara för att uppsatta mål och budgetar nås.

Därav är det meriterande att du talar flytande finska eller flytande Tyska och kan kommunicera obehindrat på svenska alternativt norska . Att du har grundläggande engelskakunskaper är ett starkt plus då du kommer att befinna dig i en internationell miljö.

Du kommer till ett litet och dynamiskt säljteam där energinivån och engagemanget alltid är på topp. Nyckeln till vår framgång (och en av anledningarna till att vi kallas för några utav Nordens bästa säljare) ligger genom vår starka sammanhållning och för att passa in hos oss har du en stark känsla för teamwork men samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Vi förväntar oss stort engagemang och hårt arbete från din sida, i gengäld får du en konkurrenskraftig lön med provision utan tak. Vidare är du en utåtriktad, ödmjuk och jordnära person med ett driv utöver det vanliga, ett extra plus i kanten är om du med det har en tillhörande stor portion humor!

Vi vet att friska, glada kollegor bidrar till en bra arbetsplats och för att hålla motivationen på topp så kantas veckorna av både individuella och gemensamma tävlingar, där allt från 100 EUR rätt ner i fickan till en gemensam weekend på närliggande ön GOZO, middag eller en afterwork på en av Maltas alla Beach Clubs står som vinst. Vill du bli en del av ett av nordens bästa säljteam och utvecklas i en internationell miljö som erbjuder 309 soldagar om året? Vill du trygga din framtid genom riktigt bra löneförmåner? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Givetvis betalar vi din flygresa ner, ordnar och betalar ditt boende samt hjälper dig med alla de nödvändiga dokumenten du behöver för omlokalisering.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Panlegis med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 017 43. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande  Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Account Manager
Stockholm  2017-09-28

STAPLES är i grunden ett amerikanskt företag med över 75.000 anställda världen över. För två år sedan förvärvade STAPLES det svenska IT-företaget Connect. Vi finns på tio orter i Sverige och är etablerade i hela norden. STAPLES Connect är en IT-leverantör som tillhandahåller IT-tjänster inom bl.a. print, dokumenthantering och visuell kommunikation. Idag har vi ca 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor per år. Huvudkontoret har vi i Göteborg, där vi en av dem absolut största inom våra affärsområden. Nu vill vi bli expandera kraftfullt i Stockholm och söker därför dig som vill bli vår nästa;

Account Manager

STAPLES Connect jobbar med fastpristjänster inom IT.  Tjänsten du kommer att sälja heter IT Online och innebär att kunden får en komplett tjänst som har visat sig innebära kostnadsreduktioner upp till 30% för våra kunder. Du hjälper företag att ta del av detta genom att boka in möten och träffa kund ute på fält i högt tempo. Ditt uppdrag är att integrera affärsområdet för att kunna leverera större kundnytta. Du arbetar med små till medelstora företag i Stockholm och arbetet utgår från vårt kontor i Solna Business Park.

Du jobbar idag som säljare inom branschen och har gjort det i minst två år. Tack vare att du har erfarenheter av att sälja IT-tjänster inom print/ dokumenthantering har du en grund att stå på. Som duktig säljare har du säkert redan klurat ut retoriska verktyg för att toppa din försäljning samt lärt dig vad dina kunder efterfrågar. Att växla mellan att lyfta lur och att ta bilen ut på fält för att sälja tycker du är en rolig variation i vardagen. Du använder rösten som primärt arbetsverktyg varför flytande svenska är ett krav. Du transporterar dig med bil varför även B-körkort är ett krav.

Nyttan med ett starkt varumärke och ett världsledande företag i nationell expansionsfas är vad som driver dig vidare i karriären. Hos oss har du en långsiktig karriär framför dig vilket är vad du eftersöker. Att sälj går ut på att hjälpa kunden få upp ögonen för vilka behov de har är någonting du sedan länge listat ut. Du är en relationsskapare med god förmåga att kommunicera och att driva affärer i mål.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba för en väletablerad aktör tillsammans med kollegor som har samma driv och kompetens som du. En kreativ arbetsmiljö med engagerade chefer som hela tiden vill driva teamet längre. Du förses med alla relevanta arbetsverktyg som t.ex. arbetsmobil och dator. Du arbetar efter en förmånlig lönemodell på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Staples Connect AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Sonja Forslin, 08-520 017 40 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Account Manager
Stockholm  2017-10-01

Gewe Promotion är sedan 55 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och de sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge,här hittar ni även deras yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en Account Manager

Om tjänsten

Som Account Manager ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom både profil och presentreklam. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, till din hjälp har du ett starkt team med gedigen erfarenhet inom branschen som hjälper dig att utvecklas inom de områden som du själv inte ännu kan.

 

Om dig som söker
Vi söker nu dig som är mellan 20-35 år som tycker om att arbeta med försäljning och är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Du ser fördelar med att ha många ”bollar” i luften och hjälper gärna till där det behövs. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat. Detta från dina tidigare arbeten inom samma bransch, var vi ser att du har arbetat aktivt under minst 1 års tid. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lukas Håstlund. Skicka din ansökan, tel 070 091 57 13. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kockar
Stockholm  2017-10-20

Restaurang Triften i Täby, med eget bageri och konditori, erbjuder god och vällagad mat, bröd och konditorivaror i trevlig och välkomnande miljö. Här lagas och bakas utan onödiga tillsatser och med råvaror som produceras och levereras med omsorg och kunskap om miljö och människa. Kommer inte gästen till Triften för frukost, lunch, fika eller middag, kommer Triften Catering till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen.

I takt med företagets expansion söker vi nu två nyfikna, kreativa KOCKAR med stor kärlek till mat och människor. Du vill vara med att vidareutveckla Triften, kanske du har ett speciellt intresse och nyfikenhet för FEST, MÖTEN OCH CATERING.   

Kvalifikationer
Du brinner för att arbeta med god och bra mat och har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Målet är förstås nöjda gäster som kommer tillbaka och som lockar med sig vänner som blir nya gäster.

Du har några års erfarenhet av att arbeta som kock med erfarenhet från kall- och varmkök. Du har arbetat med lunch, à la carte, festvåning och catering och tycker om variationen av arbetsuppgifter och inriktningar. Du är utbildad kock och/eller har bred erfarenhet och ett gediget intresse för matlagning, råvaror och att utvecklas med ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.

Du är en lagspelare som vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa och ge gästen en unik upplevelse varje dag. Du kanske har ett speciellt intresse och kunskap inom ett område som du vill få möjlighet att vidareutveckla.

Vi erbjuder
En arbetsplats i ett familjeägt företag med stort fokus på trivsel, trygghet och utveckling. Vi följer kollektivavtal där du får tjänstepension och försäkringar. Du erbjuds månadslön och kostförmån.

Arbetstider enligt schema med öppettider måndag-lördag. Du arbetar lunch och middag med flexibla arbetstider anpassade för att arbetet ska rymmas i ditt liv.

Hemsida: www.triften.se

Mer om Triften finns på Facebook och Instagram: triften_taby

Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Triften med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55 eller mail victoria.tsirkova@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval till tjänsten kommer att ske den 2017-08-10. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


Säljande Projektledare i Malmö City
Malmö  2017-09-29

European Media partner har funnits sedan 2012 och är ledande inom content marketing i norra Europa. De producerar och distribuerar allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsydda digitala temakampanjer. European Media Partner finns förutom i södra Sverige, även i Amsterdam, Oslo, Köpenhamn och Hamburg. Vi kommer såklart att växa ytterligare och öppna upp kontor i flera länder, men för att göra det behöver vi din hjälp.

Till kontoret i Malmö söker vi därför en Säljande projektledare

I rollen som mediesäljare ansvarar du för en temafokuserad kampanj under åtta veckor i taget. Du driver kampanjen som ett eget företag – från idé till färdig produkt. Du har ett självständigt ansvar för att finansiera tidningen vilket innebär att sälja olika print- och digitala lösningar till kunden. Du ansvarar även för det redaktionella innehållet för kampanjen så att den innehåller relevanta intervjupersoner och artiklar med högt nyhetsvärde och relevans. Fokus ligger på försäljning men du kommer också att agera rådgivare inom content marketing och projektledare med eget ansvar. Det är med andra ord ett varierande jobb. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.

Du som söker har en vinnarskalle, en stark drivkraft till att lyckas och en prestigelös attityd. Det är till din fördel om du har någon slags erfarenhet av sälj men det är inte ett krav. Du bör vara självständig i ditt arbetssätt och drivas av att jobba mot deadline och uppsatt budget.

Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du är säljare och projektledare samtidigt. Hos European Media Partner ges du stora möjligheter att påverka din lön med fast marknadsmässig lön och provision utan tak. Du utbildas/ vidareutbildas som säljare i EMP Sales School. Karriärmöjligheterna är stora och du bestämmer själv hur långt du vill nå. Det finns även möjlighet att göra en internationell karriär inom European Media Partner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar European Media Partner  med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvariga Sonja Forslin, tel 08-520 017 40.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.


173 Tillsatta tjänster det senaste året