Tillsatta tjänster

9 tillsatta tjänster
Marknadsassistent
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Vi söker dig som vill arbeta deltid som Marknadsassistent under våren.

Om rollen:
I rollen som Marknadsassistent kommer du att arbeta nära marknadsansvarig och ha kontakt med både studerande, kursledare och samarbetsföretag i vår verksamhet. Du kommer att arbeta med våra sociala medier och skapa innehåll och material i form av t.ex. intervjuer, videos, bildmaterial och annonser. Du kommer få göra annonser i Google AdWords samt skapa nyhetsmail och arbeta med våra digitala kampanjer. Några exempel på kommande arbetsuppgifter är:

  •  Ta fram kampanjmaterial. 
  •  Intervjua studerande samt kursledare. 
  •  Skapa digital marknadsföring. 
  •  Se över och följa upp kampanjer via webbstatistik och insikter. 


Om dig:
Vi söker dig som studerar marknadsföring, media och kommunikation. Vi ser att du har studerat minst ett år för att ha den erfarenhet som krävs för att kliva in i rollen som marknadsassistent. Är du en driven, kreativ och analytisk person som gärna kommer med egna idéer då passar denna tjänst in som handen i handsken på dig. Har du arbetat deltid eller praktiserat med likande arbetsuppgifter är detta självklart meriterande.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande projektanställning. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med många olika arbetsuppgifter så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tfn 08 511 617 41. Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Redovisningskonsult
Stockholm

Binette Redovisning AB är en modern redovisningsbyrå med kontor nära tunnelbanan vid Hornstull. Vi är elva konsulter på byrån i dagsläget men behöver bli fler.
Vi använder en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetodik som tillsammans med bokföringsrapporterna och våra goda råd höjer våra kunders effektivitet och lönsamhet. Idag arbetar vi integrerat tillsammans med våra kunder med onlinebaserade program som underlättar företagets arbete och frigör tid för andra arbetsuppgifter.

.

VD till VVS-företag
Stockholm

För kunds räkning söker vi nu en

VD

Till ett medelstort företag som är verksamma inom VVS-branschen. Företaget är beläget i norra delen av Stockholm men arbetar över hela stan med primär inriktning mot industri, landsting och sjukvård.

För att lyckas i denna roll ser vi att du tidigare kommer från VVS-branschen och har ett gediget intresse för denna bransch. Du ska ha jobbat i en liknande eller närliggande roll tidigare och med stort ansvar över hela verksamheten.

Som VD hos vår kund kommer du att få fria tyglar att tillsammans med styrelsen forma företagsstrukturen och sätta upp visioner från grunden. Du kliver in på ett väletablerat bolag med trofasta duktiga kollegor och får möjligheten att tillsammans med dem modernisera bolaget. Då du idag är VD eller har en befattning i närheten av den rollen har du goda erfarenheter av personalstyrning och ekonomi. Detta kommer du att ha nytta utav då du till en början även kommer att vara delaktig i projektledning och kalkylering samt agera bollplank till befintlig arbetsledare.

Du brinner för att organisera och ta den ledande positionen på din arbetsplats. Du tänker stort och har bra hand med kollegor och kunder. Du ser långsiktigt och har förmågan att kommunicera visioner och mål så att det genomsyrar det dagliga arbetet på företaget.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline   . Skicka din ansökan Zander, tel 08-511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ekonomiansvarig
Göteborg

ELETTRIC80 har funnits i Sverige i mer än 10 år och har levererat automationslösningar till Carlsberg, Spendrups, Ikea, Metsä och Swedish Tissue. Totalt har vi inom vår organisation mer än 30 års erfarenheter utav denna bransch och över 500 medarbetare världen runt. I Kungsbacka är vi idag 8 personer.

Vi strävar efter att vara det världsledande företaget att automatisera materialhanteringsprocessen inom konsumentvaruindustrins tillverkningsfabriker genom att optimera funktioner från produktionslinjer och i lagertillämpningar för palleterat gods. Vi hjälper företag att effektivisera deras varulager samt distributionscenter på ett kostnadseffektivt och säkert sätt.

Just nu växer vi och söker en Ekonomiansvarig till Kungsbacka

Du ansvarar för redovisnings- och bokslutsprocesserna, du sköter den löpande bokföringen, momsdeklarationer och skatthanteringen. Det är även din uppgift att ansvara för faktureringsrutiner och reskontra. Administrera reservdels hantering, Beställa delar från moderbolaget eller lokala leverantören, se till att det levereras och faktureras. Det innebär en hel del kontakt med vårt moderbolag som ligger i Italien, så Engelska i tal och skrift. Kunskaper i italienska samt erfarenhet av att jobba i utlandsägt bolag är meriterande men inget krav

 Som person har du några års erfarenhet och en högskoleutbildning. Du är ansvarsfull och självgående person som har lätt för att skapa goda relationer. Du har goda kunskaper i Visma eller liknade program

Vi erbjuder en spännande tjänst och ett företag som har tydliga mål. Det kommer finnas utvecklingsmöjligheter. Pension enligt avtal och frisvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

REDOVISNINGSEKONOM
Stockholm

Vi är en är nischad Bygg och Rör – entreprenör inom business to business som utför stambyten och renoveringar av lägenheter i Storstockholm. Vi har egenanställda VVS-montörer, snickare och elektriker. Våtrumsteknik med dotterbolag är ca 90 st anställda och kunderna är fastighetsägare av flerbostadshus, Kommunal och privata – fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar, i miljonprogrammet.

”Vår affärsidé är att genomföra de smidigaste stambytena för boende och beställare genom att ha majoriteten av personalen anställda direkt av Våtrumsteknik”

Våtrumsteknik, etablerat bygg- och VVS-företag, söker en redovisningsekonom.
Tjänsten är bred, flexibel och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Inom koncernen, med ca 90 st anställda, finner Du en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Våtrumsteknik jobbar Du på huvudkontoret och stöttar ekonomichefen med lön, fakturering och div. kontorsgöromål. Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande redovisning
• Tids- och löneregistrering
• Betalningar
• Månadsavstämning
• Fakturering (löpande och betalningsplaner)
• Allmänna kontorsgöromål

Kvalifikationer
Du är en självgående, flexibel och positiv person som gärna själv bidrar till förbättringar inom arbetsområdet. Vi tror att Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är ansvarsfull och noggrann. Du har goda kunskaper i Office. Erfarenhet av affärssystemet Entré är meriterande.

Förmåner
Tjänsten är del- eller heltid med fast månadslön, pensionsprogram, träningsmöjligheter och rikskort.
• Vi tycker det är viktigt att man arbetar tillsammans, men inser att en del är morgonpigga och att en del ibland har tider att passa för att få ihop familjepusslet
• Vi inser att medarbetarna gör företaget
• Vi vet att man gör ett bättre jobb om man får mer ansvar
• Vi har god personalkultur med omtanke och gemensamma aktiviteter även utanför arbetstid.

Placering
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Vårberg med egen parkeringsplats och nära till tunnelbanan.

Om Våtrumsteknik
Vi är en nischad bygg- och VVS-entreprenör som utför stambyten och renoveringar av lägenheter i Storstockholm. Vi har egenanställda VVS-montörer, snickare och elektriker. Våtrumsteknik med dotterbolag har ca 90 st anställda. Kunderna är bostadsrättsföreningar samt kommunala och privata fastighetsägare av flerbostadshus. Vår affärsidé är att genomföra de smidigaste stambytena för boende och beställare genom att ha majoriteten av personalen anställda direkt av Våtrumsteknik. Se www.vatrumsteknik.se


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 22 feb 2016 till: malin.segelstrom@jobway.se
Malin Segelström 072 429 64 94

Ekonomiassistent
Stockholm

24 Rörjour är ett heltäckande VVS-företag och har funnits sedan 2012. Vi arbetar med alla från privatpersoner till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi är ett komplett företag inom VVS och elektriska arbeten så som Värmepumpar, Elarbeten, Sanitet, Entreprenad och fastighetsservice. Vårt arbetsområde är Stockholms län, vi utgår från Sollentuna där vi har vårt kontor. 

Nu expanderar vi och söker en

Ekonomiassistent till vårt kontor i Sollentuna

Som ekonomiassistent kommer du att ha en centralroll i vår verksamhet. Du kommer att ha fullt ansvar för ekonomin tillsammans med vår ekonomiansvarige, arbetsuppgifterna berör allt från offerter och fakturering. Vidare kommer du att jobba nära vår verksamhet vilket innebär att du har god kontroll över våra projekt. Rollen ställer krav på kontinuerlig service via mail och telefon.

För att lyckas i rollen har du minst en gymnasieutbildning, det är meriterande om du har någon ekonomiskutbildning. Har du tidigare jobbat med fakturering är det ett stort plus. Rollen ställer krav på god telefonvana då mycket av kontaktytorna sker via telefon.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och ansvarstagande. Du har god sifferförståelse och trivas i en miljö fylld av förändring och utveckling. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utvecklas inom ett företag i expansionsfas. Du kommer jobba i fräscha ljusa lokaler, där utvecklingsmöjligheter är stora, då vi är i ett expansivt skede. Vi är självklart fackligt anslutna och går efter kollektivavtal!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Farneman, tfn 08 520 017 43. Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ekonomiassistent
Stockholm

Tarber AB levererar smak, textur och rökprodukter till livsmedelsindustrin i Sverige och Danmark. Företaget har mer än 30 års specialistkunskap och erfarenhet från tillagning, smaksättning och rökning med regenererade rökmoln. Företaget har byggt upp ett nätverk av leverantörer som var och en är världsledande på sin specialitet och har en gedigen kunskap om livsmedel, tillverkningsteknik och utrustning inom branschen.


Nu söker Tarber AB en person inom ekonomi och administration.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ekonomi samt administrativt arbete, som är självgående och har en god initiativförmåga. Vi ser att du har tidigare yrkeserfarenhet av primärt redovisning och löpande bokföring. Du har en administrativ ådra och trivs med att ha många bollar i luften, har ett gott ordningssinne, en god datorvana och är samtidigt inte främmande för att lära sig nya saker. Du har vidare goda kunskaper i svenska och engelska i tal som skrift.

Som anställd på Tarber kommer dina arbetsuppgifter att vara platsförlagda till företagets kontor i Täby, Stockholm. Du kommer inom ekonomi att sköta redovisning, löpande bokföring, avstämningar och rapportera skatter bland annat, där många av uppgifterna är kopplade till affärssystemet Pyramid. Du kommer vidare att sköta administrativa uppgifter som registrering och orderhantering. Tjänsten avser en halvtidstjänst om femtio procent med möjlighet till flexibla arbetstider.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ekonomiadministratör till vårt kontor på Lilla Essingen!
Stockholm

Vi är ett av Sveriges ledande och äldsta företag när det gäller renovering av murade och putsade fasader. Nyproduktion är idag en ganska liten del av vår verksamhet. Vår inriktning är framför allt fasadrenoveringar och då med tonvikt på äldre hus. Där kommer våra erfarna medarbetare, ett 20-tal murare alla med yrkesbevis väl till sin rätt. Med stor respekt för gamla beprövade kunskaper och med företrädesvis mineraliska naturmaterial arbetar vi för att återge alternativt bevara fastigheters putsade fasader. Till det kommer vårt väl inarbetade kontaktnät med hantverkare och specialister av olika slag, som gör att vi kan åta oss alla typer av renoveringar. Med en av Sveriges äldsta och längsta referenslistor följer att vi kan åta oss mycket komplexa och krävande renoveringsarbeten.

Vi expanderar och söker nu en

Ekonomiadministratör till vårt kontor på Lilla Essingen

Som ekonomiadministratör kommer du att ha en centralroll i vår verksamhet. Du kommer att ha fullt ansvar för ekonomin, som berör allt från bokföring och fakturering till löner. Vidare kommer du att jobba nära vår verksamhet vilket innebär att du har god kontroll över våra projekt, du kommer att kolla på nya jobb och lägga kalkyler.  

För att lyckas i rollen har du en ekonomiutbildning alt. relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du jobbat i en liknande roll tidigare där du arbetat självständigt och drivit egna projekt. Då många av våra dokument är på svenska är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, noggrann och engagerad. Du har ett öga för nya lösningar både, arbetsmässigt som utformning av kontoret.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla Sveriges äldsta företag av murade och putsade fasader. Du kommer att få ta del av kulturhistoriska projekt hos ett företag som ser personalen som sin viktigaste resurs.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Business Controller
Stockholm

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets livsviktiga infrastruktur och nätverk inom el och telekom, det vi kallar infranet. På det sättet verkar vi i kärnan av ett mer hållbart samhälle. Eltel är en leverantör av tekniska tjänster till Infranet-industrin, som spänner över Eltel Groups tre affärssegment: Power, Communication och Transport & Security.

 

 

Eltel fortsätter att förstärka sitt team inom Rail och Road- verksamheten och söker nu en

Analytisk och Engagerad Business Controller

I rollen som controller kommer du att arbeta nära verksamheten i en process- och projektstödjande roll. Du kommer att utveckla en effektiv verksamhetsstyrning avseende systemstöd och rutiner samt att förädla vår ekonomiska modell och uppföljning i syfte att stödja lönsamhetstänkandet inom affärsområdet.

Arbetsuppgifterna berör främst samordning, analys och rapportering av verksamhet i flera dimensioner inklusive nyckeltalsanalyser. Vidare driver och utvecklar du affärsområdets budget- och prognosprocess och rapportering av resultat- och balansräkning samt cash flow.

Du kommer att stötta ledning och projektledare med budget/prognos, rapportering och uppföljning samt analyserar KPI:er för att identifiera framtida utmaningar, möjligheter och risker.

Vi söker dig som har akademisk examen i företagsekonomi, industriell ekonomi eller datavetenskap och med minst fem års erfarenhet av verksamhets- och analysarbete. Vidare har du erfarenhet från projektstyrd verksamhet och entreprenader. Vi ser att du har avancerad förmåga att bygga datamodeller och utföra analyser med kalkylprogram och presentationsprogram samt skapa lättförstådda rapporter.

Vi förutsätter att du har en stark förståelse av finansiella nyckeltal och goda redovisningskunskaper. Avancerade kunskaper i större affärssystem, BI-verktyg och Excel är en grundförutsättning samt viss kunskap i SQL och Visual Basic. Meriterande med kunskap i QlikView.

För att lyckas i rollen har du en god förmåga att förstå flöden och helhet i affärssystem. Det är viktigt att du är engagerad och ansvarstagande, har en målinriktad och proaktiv inställning till ditt arbete. Du är en affärsinriktad relationsbyggare och stark problemlösare. Denna roll kräver att du behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.


Vi erbjuder en tjänst med stor frihet och delaktighet i ett internationellt börsnoterat företag med god tillväxt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck , Tel 08 - 511 617 43. 

173 Tillsatta tjänster det senaste året