Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Kontorsansvarig/Administratör
Stockholm  2017-09-22

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 16 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.
Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

I takt med företagets utveckling söker vi en Kontorsansvarig/Administratör 

I rollen kommer du arbeta med löpande fakturahantering, in- och utbetalningar, hantera ledigheter, sjukskrivningar, boka resor och företagsfester, rapportering till offentliga myndigheter, deltagande i budgetarbetet och i års och månadsbokslut, samt diverse löpande utgifter. Du ansvarar även för kontorsadministration i form av material och beställningar, växel, mail, samt posthantering. Svenska i tal och skrift är krav.

Du kommer sitta på kontoret i Västberga med ca 6 andra medarbetare. 
Flexibla arbetstider:
Mån - Fre: 07.00-16.00 eller 08.00-17.00 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av liknande roll inom ekonomi, reception eller systemunderhåll samt grundläggande kunskaper i Excel och Word. 

Som person är du engagerad och brinner för att utvecklas i din yrkesroll. Du har en positiv inställning och gillar att ta egna initiativ. Viktigt för oss är att du är en person som tycker om att ha roligt med dina kollegor. 

Vi erbjuder dig en individuell lön och stora utvecklingsmöjligheter. Självklart är du med och påverkar ditt arbete och får ta eget ansvar. Arbetet är varierande och man kommer att vara en uppskattad kollega där allas åsikter tas tillvara.Vi har kollektivavtal, friskvård, tjänstepension m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ekonomiansvarig med kontorsansvar
Stockholm  2017-08-31

Danmon Group Sweden AB ingår i den internationella koncernen Dan Technologies och har kontor i Norden och Europa. Vi marknadsför video-, ljud- och transmissionsutrustning för professionellt bruk. Företaget har specialiserat sig på teknik för Tv-produktion och representerar några av världens mest framstående tillverkare. Vår affärsidé innebär att sälja kostnadseffektiva och hållbara produktlösningar, som är anpassade efter våra kunders specifika behov.

 Vi växer och söker nu en ekonomiansvarig till vårt kontor i Kista!

I rollen som ekonomiansvarig hos oss kommer du att ansvara för ekonomifunktioner, hantera löpande bokföring, redovisning och rapportering för Danmon Group Sweden AB. Du kommer även att inneha det löpande kontorsansvaret. Det innebär bland annat hantera kontakt med banker, försäkringsbolag samt det löpande samt sköta diverse inköp till kontoret.

Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen:

 •        Löpande bokföring med avstämningar
 •        In- och utbetalningar till banken
 •        Löner
 •        Moms och Intrastat
 •        Rapportering till offentliga myndigheter
 •        Deltagande i budgetarbetet
 •        Deltagande i månads- och årsbokslut
 •        Diverse löpande uppgifter
 •        Stödja den person som arbetar med order/lager/fakturering
 •        Att tillsammans med VD ta fram kassaflödesanalyser, försäljnings- och lagerstatistik
 •        Ekonomisk rapportering till moderbolaget i Danmark

För att trivas i rollen har du minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare förväntas du ha relevant teoretisk bakgrund med uppdaterad kunskap om bokföringsprocesser med betoning på redovisning, rapportering och gärna erfarenhet av lagerhantering. Det är meriterande om du har erfarenhet i utarbetandet av finansiella rapporter, har arbetat med Navision XAL och Kontek löneprogram.

Då du kommer samarbeta med vårt kontor i Danmark förväntas du behärskar engelska som affärsspråk.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett väletablerat internationellt företag. Som företag befinner vi oss i en rolig utvecklingsfas där det finns utrymme för både professionell och personlig utveckling.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson tel. 08 520 017 51, frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kockar
Stockholm  2017-08-10

Restaurang Triften i Täby, med eget bageri och konditori, erbjuder god och vällagad mat, bröd och konditorivaror i trevlig och välkomnande miljö. Här lagas och bakas utan onödiga tillsatser och med råvaror som produceras och levereras med omsorg och kunskap om miljö och människa. Kommer inte gästen till Triften för frukost, lunch, fika eller middag, kommer Triften Catering till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen.

I takt med företagets expansion söker vi nu två nyfikna, kreativa KOCKAR med stor kärlek till mat och människor. Du vill vara med att vidareutveckla Triften, kanske du har ett speciellt intresse och nyfikenhet för FEST, MÖTEN OCH CATERING.   

Kvalifikationer
Du brinner för att arbeta med god och bra mat och har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Målet är förstås nöjda gäster som kommer tillbaka och som lockar med sig vänner som blir nya gäster.

Du har några års erfarenhet av att arbeta som kock med erfarenhet från kall- och varmkök. Du har arbetat med lunch, à la carte, festvåning och catering och tycker om variationen av arbetsuppgifter och inriktningar. Du är utbildad kock och/eller har bred erfarenhet och ett gediget intresse för matlagning, råvaror och att utvecklas med ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.

Du är en lagspelare som vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa och ge gästen en unik upplevelse varje dag. Du kanske har ett speciellt intresse och kunskap inom ett område som du vill få möjlighet att vidareutveckla.

Vi erbjuder
En arbetsplats i ett familjeägt företag med stort fokus på trivsel, trygghet och utveckling. Vi följer kollektivavtal där du får tjänstepension och försäkringar. Du erbjuds månadslön och kostförmån.

Arbetstider enligt schema med öppettider måndag-lördag. Du arbetar lunch och middag med flexibla arbetstider anpassade för att arbetet ska rymmas i ditt liv.

Hemsida: www.triften.se

Mer om Triften finns på Facebook och Instagram: triften_taby

Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Triften med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55 eller mail victoria.tsirkova@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval till tjänsten kommer att ske den 2017-08-10. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


172 Tillsatta tjänster det senaste året