Tillsatta tjänster

107 tillsatta tjänster
Ledande Montör till Norrköping
Norrköping

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi en ledande montör till vårt kontor i Norrköping

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Handläggande arkitekt vårdbyggnader
Stockholm

Carlstedt Arkitekter grundades 1955 och har idag cirka 60 medarbetare fördelat på tre kontor i Stockholm, Nyköping och Eskilstuna. Vi har sedan starten på 50-talet arbetat med vård och sjukhusplanering. I takt med att företaget vuxit har även vår kompetens och våra uppdragsområden breddats. Idag ritar vi även projekt inom; utbildning, bostäder, kontor, kulturmiljö och stadsplanering.

Carlstedt arbetar med alla skeden; ideutveckling och förstudier, programarbeten och fastighetsutveckling samt projektering och detaljplaner. 

 Vi växer och söker personal till kontoret i Stockholm:

Handläggande arkitekt

Som handläggande arkitekt hos oss får du möjlighet att arbeta med vårdprojekt i alla skeden av processen. Vi arbetar till största del med ny- och ombyggnation av vårdbyggnader.

För att passa som handläggare hos oss har du 5 års erfarenhet av yrket. Du har även arbetat med vårdbyggnader tidigare. Kunskap inom Revit och Autocad är meriterande.

Du är van att leda och driva projekt. De flesta uppdrag vi har är baserade på ramavtal och långa relationer med våra beställare. Direktdialog med kunder och brukare ingår i rollen.

Vi ser gärna att du vill utvecklas och med tiden arbeta med större projekt. Det finns mycket kunskap på kontoret och vi vill att våra anställda ska växa inom organisationen. Företaget drivs av ett antal delägare som alla är aktiva i den dagliga verksamheten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Carlstedt Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Mättekniker/Mätingenjör till Diagona Stockholm
Stockholm

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Stockholm vi en Mätningstekniker/Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 3 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan snarast. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Jts Rörservice AB är ett etablerat företag sedan 1991. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar i huvudsak med all form av VVS och projekten innefattar nyproduktion, service och badrumsrenoveringar. Kontoret ligger i Saltsjö-boo och där har vi även ett showroom över olika köks- och badrumslösningar.

Just nu växer vi och söker en

VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du att ha en bred roll. Arbetsuppgifterna är varierade med allt från serviceuppdrag, badrumsrenoveringar till större nyproduktionsprojekt. Arbetsdagen börjar du med att utgå från hemmet. Har du fallenhet och intresse för något specifikt område kan du inrikta dig mot det.

För att lyckas i rollen är du en självgående och fullbetald VVS-montör med certifikat och några års erfarenhet av branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och brinner för god kvalité mot både kunder, leverantörer och dina medarbetare. Du är driftig och gillar att ta egna initiativ. På sikt är tanken att du ska leda och driva dina egna projekt.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på att utveckla sina anställda. Du erbjuds stora möjligheter att arbeta inom det området du brinner för oavsett om det är inom service badrumsrenoveringar eller nyproduktion. Vi arbetar aktivt med teambuilding för att få ett sammansvetsat gäng vilket vi alla värdesätter högt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Jts Rörservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel, 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Haninge
Stockholm

Pettersson Tak & Bygg är en profilerad firma i Haninge med ca 11 anställda. Vi startade 2010 och utför takarbeten samt mindre byggarbeten, främst på södra sidan Stockholm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och större fastighetsbolag. Vi inriktar oss främst på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt och betong.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som snickare/takläggare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav. Andra krav är certifikaten: Heta Arbeten, Skotta Säkert samt Ställningscertifikat. Det är mycket meriterande om du har någon erfarenhet som tätskiktsmontör. 

Som person är det viktigt att du är ordningsam och driftig. Du är självgående och har en positiv inställning. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett tryggt företag med kollektivavtal. Andra förmåner är frihet under ansvar och gymkort. Du kommer till ett riktigt trevligt gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-montör
Stockholm

Partum är ettföretag med tre verksamhetsområden; rörarbeten, köksinstallationer och totalprojekt. Vi jobbar med fasta kunder främst genom avtal. Företaget förser ca 30 personer med heltidsarbete som anställda eller på uppdrag. Vi är i ett expansivt skede och kommer att under 2017 växa rejält.

Vi söker nu en:


VVS-montör

Vill du arbeta på en firma där du får arbeta självständigt och där vi kommer lita på din inställning och gemensamma förståelse för vår kundkrets har du kommit rätt.

Som VVS-montör hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av service mot fastighetsbolag i Stockholmsområdet. Vi håller bland annat på med nyproduktion, badrumsrenoveringar, hyresgästanpassningar och allmän VVS-service. Vi använder hos av ett bokningssystem som möjliggör att du alltid kan utgå från hemmet och planera och fördela ditt arbete självständigt.

För att lyckas i rollen är du en självgående och erfaren VVS-montör. Det är meriterande om du har VVS-certifikat och genomgått utbildningen i säker vatten. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till både kunder och kollegor. Du är noggrann och tar ansvar över ditt arbete.

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med bra stämning, varierande arbetsuppgifter och där vi alltid lyssnar och tar emot idéer från våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon.
Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att kontinuerligt hitta på saker tillsammans som trevliga middagar och resor.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Ansvarig Installationselektriker
Stockholm

Partum är ett företag verksamt inom tre fackområden: rörarbeten, köksinstallationer och totalprojekt. Nu vill vi utöka med ytterligare ett. Vi jobbar med fasta kunder främst genom avtal. Företaget förser ca 30 personer med heltidsarbete som anställda eller på uppdrag. Vi är i ett expansivt skede och kommer att under 2017 växa rejält. Vi söker nu en:


Installationselektriker

Som elektriker hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter bland annat bestå av nyinstallationer av kök i Stockholmsområdet. Projekten tar vanligtvis mellan några timmar upp till två dagar.

Tanken är att du ska komma in som den första elektrikern hos oss och med tiden bygga upp en större installatörsgrupp som du har möjlighet att bli ansvarig för. Det krävs därför att du har ett stort driv, är ordningsam och har lätt för att samarbeta samt skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du kommer även med tiden att självständigt projektera jobb, förbesikta och ta fram kostnadsförslag. Det är viktigt att du är en person som vill representera företaget och vårt arbete.

För att lyckas i rollen är du en erfaren och självgående elektriker med allmän behörighet. Du har en förmåga att organisera och uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skriftligt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
en tjänst hos ett företag med bra stämning, varierande arbetsuppgifter och där vi alltid lyssnar och tar emot idéer från våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon.
Utöver din fasta lön har vi ett bonussystem baserat på prestation.
Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att vi två gånger per år hittar på något tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  

Montör
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu två:

Resande Montörer i Stockholm.

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem i Stockholm, det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige, ca 100 dagar per år. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare Elkraft
Stockholm

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Stockholm, där det idag sitter ungefär 90 anställda.

Vi söker nu en Projektledare till Stockholm

Affärsområdet el växer och kommer att utvidga verksamheten som även kommer att omfatta kraftentreprenader. Inom elkraft kommer vi att driva projekt som levererar kompletta ställverk och transformatorstationer, ny och ombyggnation inom stam- och regionnätsanläggningar. Vi kommer även att driva projekt inom lokalnät åt nätägare och industri med allt vad det innebär i form av jordkabelarbeten, luftledningsarbeten och kabelskåpsbyten. Du kommer att arbeta med alla delar i projekten från konstruktion, projektering, mark- och stålarbeten, kraft- och elinstallationer till verifiering och provning. Som projektledare ansvarar du för planering, uppföljning, både tid och kostnad. Du ansvarar även för att anslutningar av anläggningar i det befintliga kraftnätet, är fackmannamässigt och korrekt utfört. Du kommer också vara den som ansvarar för all kontakt med kunder och underentreprenörer under projekttiden.

För att lyckas i rollen har du elteknisk utbildning med erfarenhet inom elkraftnätverk. Du har tidigare arbetat som projektledare och har en god ekonomisk förståelse. Som projektledare är du kundorienterad och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du uthållig, resultatfokuserad samt strävar efter projektens lönsamhet. Du utrycker dig väl i tal och skrift, bekväm med att kommunicera på engelska och kan hantera Office-paketet. Körkort är även det ett krav. Har du utbildning eller erfarenhet inom mark och anläggning är det ett plus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på 08-520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till Edekyl & Värme
Stockholm

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Kyltekniker till Stockholm

I rollen som kyltekniker kommer du arbeta med vanligt förekommande så som felsökning, underhållsarbete samt installation av främst kylanläggningar och värmepumpar.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från kylanläggningar och värmepumpar, samt butikskyla. B-körkort är krav. Det är meriterande om du har kylteknisk utbildning inom Co2, elbehörighet, erfarenhet inom styr- & reglerteknik.

Som person är du nyfiken och öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling. Du brinner för goda resultat och har förmågan att leverera efter förväntan.

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du har lätt för att känna dig hemma. Viktigt för oss är att trivas tillsammans och göra roliga saker ihop, exempelvis så anordnar vi varje år en multisporttävling där vi alla deltar tillsammans mot andra lag.

Du kommer till ett företag där alla möjligheter till utveckling finns, allt beror på vad du själv vill. Vi har kollektivavtal, friskvård m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Regulatory affairs associate
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitets, miljö och regulatori ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertis områden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en Regulatory affairs – ansvarig med ansvar för att säkerställa att kemikalieråvaror och de produkter som produceras inom verksamheten uppfyller gällande nationell och europeisk lagstiftning. Arbetsuppgifterna innebär bl.a.

 •        Hålla sig à jour med gällande lagstiftning.
 •        Granska och kontrollera att de kemikalieråvaror som används uppfyller gällande krav.
 •        Upprätta dokumentation för produkter, säkerhetsdatablad enligt REACH samt säkerhetsbedömningar och produktinformationsdokument i enlighet med Kosmetika förordningen.
 •        Framtagning av märkningsunderlag till produktetiketter samt granskning av att etiketter innehåller lagstadgad information.
 •        Vara rådgivande inom organisationen och mot externa kunder.
 •        Registrera produkter enligt nationella och europiska myndighetsregister över kemiska och kosmetiska produkter.
 •        Kontakt med leverantörer, kunder och myndigheter gällande frågor som berör ansvarsområdet.
 •        Uppdatering och ständig förbättring av toxikologisk databas.
 •        Det kommer även att ingå en del dokumentationsarbete som att skriva intyg och certifikat samt se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs.

Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer

 •          Högskoleutbildning inom kemi, toxikologi, farmaci, dermatologi, biologi eller likvärdig    utbildning.
 •          Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 •          God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är kunskaper för system för att göra säkerhetsdatablad.
 •          Det är mycket meriterande att ha kunskap inom kemikalielagstiftning, REACH, CLP samt förordningen om Kosmetiska produkter samt erfarenhet av liknande arbete.

Som person ska du vara strukturerad, mycket noggrann, självständig och tycka om dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51, frida.persson@jobway.se. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Projektledare till Nordisk VVS
Stockholm

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 16 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.
Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare

Som projektledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Du ansvarar för ca 2-5 projekt samtidigt, beroende på storlek.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
- Projektledning med ansvar för tid, kostnad och kvalitet. - Kostnadskalkyler / Kostnadsstyrning - Projekteringsledning - Beräkningar - Upphandling - Igångkörning - Besiktning

För att lyckas i rollen har du tidigare flera års erfarenhet som montör samt några års erfarenhet som projektledare inom branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.
Som person har du lätt för att se och förstå helheter. Du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Du är engagerad, positiv och har lätt för att stötta och peppa andra omkring dig. Vidare är det väldigt positivt om du är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig att vara del i ett stabilt företag med människor som har en bred erfarenhet från branschen. Vi har kollektivavtal, friskvård, tjänstepension m.m. Rollen som projektledare innebär frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker - Impero El
Stockholm

Vi utför alla typer av elinstallationer, teleinstallationer och datainstallationer i Stockholm till både privatpersoner och företag. Våra elektriker har bred kompetens inom branschens alla arbetsområden. Vi är certifierade för KNX-installationer och utför allt från projektering och installation till programmering av dessa anläggningar.

Utöver det är alla våra elektriker väldigt duktiga på att integrera funktioner som ljud och bild med övriga fastigheten vilket gör att vi kan leverera lösningar där det ställs höga krav på design och funktion.

mm

VVS-Montör till Miva Montage i Uppsala
Uppsala

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu till Uppsala en:

Svetsare inom rör 

Som svetsare arbetar du vanligtvis i par med en industrirörmontör. Projekten varierar i storlek. Materialet som används är framför allt rostfritt och syrafast.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av svetsning. Du ska helst ha giltiga EN287/(SS-EN ISO 9606-1) för svetsmetod 141 i materialgrupp 8 på rör, och/eller dokumenterad erfarenhet från de senaste 5 åren som rörsvetsare.

Förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande montagekunskaper. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans och lägger stort fokus på personlig utveckling. Andra förmåner friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare till Marcus Rehn Måleri
Stockholm

Marcus Rehn Måleri startade 1999 och håller i dagsläget till i Bromma där det jobbar totalt 12 anställda. Vi arbetar med allt ifrån nyproduktion av stora projekt till mindre renoveringar hos privatpersoner. Fokus ligger på att kunna utföra ett arbete att vara stolt över som håller en hög kvalitet.

Vi växer och söker nu en målare som ska utföra sedvanligt måleriarbete som bland annat utvändig och invändig målning, tapetsering och spackling.

Marcus Rehn Måleri består av ett sammansvetsat gäng som aldrig tummar på kvaliteten. Vi gör många aktiviteter tillsammans och vi tror att en god sammanhållning och arbetsmiljö leder till ett bättre utfört arbete. Att arbeta som målare innebär mycket kundkontakt och därför är det av stor vikt att du som söker är serviceinriktad och lösningsfokuserad.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bred erfarenhet som målare och att du gärna har arbetat med yrket i 5 år. Vidare bör du hantera det svenska språket och det är en fördel om du har körkort.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Produktutvecklare inom Kosmetik och Teknik
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé tills dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Produktutvecklare inom kosmetik och teknik

Som vikarierande produktutvecklare inom teknik och kosmetik kommer du att ansvara för egna produktutvecklingsprojekt, från idé till en färdig produkt. Inom teknik och hushåll ligger fokus på bland annat rengöringsprodukter och bilvårdsprodukter, smörjmedel, impregnering samt färg och lack. Kosmetik inriktar sig på stylingprodukter framförallt inom hårvård men även hudvård. Detta arbete innefattar bland annat att beställa råvaror, utveckla och blanda produkter i laboratoriet samt att ansvara för att produkten kan produceras i stor skala. Det ingår även en del dokumentationsarbete. Du kommer att vara till hjälp vid granskning av etiketter, reklamationer, skriva stabilitetsrapporter och se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs. Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer:

 •          Teknisk högskoleutbildning inom kemi eller likvärdig utbildning
 •          Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav
 •          Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
 •          Vi ser även att du har en god datavana och av MS Office-paketet

Som person ska du vara självständig, strukturerad och tycka om framförallt laborativt arbete men även dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ och besitta god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Andersson, nås på telefonnummer 08 520 017 48 eller sofie.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anläggare
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu två:

Anläggare

Som anläggare kommer du arbeta med grund och anläggningsarbeten, främst villagrunder, inom Storstockholm. Du är en viktig kugge i ett team där ni tillsammans utför mark och grundarbeten. Grundarbetena sker oftast från råmark till färdig grund. Förekommande arbetsuppgifter är VA-arbeten, dränering, terrassering, grundbyggnation samt planering. Entreprenaderna är alltifrån styckehus till flerbostadshus i områden. Vi har högt ställda krav på kvalitet och har ambitionen att bli ”bäst i klassen”. Vi har en väl utvecklad process som säkerställer att vi levererar våra entreprenader i rätt tid med rätt kvalitet.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som anläggare av liknande arbetsuppgifter. Du har även god datorvana då vi dokumenterar samt rapporterar vår tid på datorer och i mobiler. B-körkort för personbil är ett krav och det är meriterande om du har förarbevis för grävmaskin eller hjullastare.
Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du har bra samarbetsförmåga med kollegor, kunder och arbetsledare. Det är viktigt då du är med i hela processen och medverkar vid startmöten med kunder och arbetsledare. Därav är Svenska i tal och skrift ett krav.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anläggare till Abtot Mark & Anläggning
Stockholm

Abtot Mark och Anläggning grundandes 2012 och är idag ca 10 anställda. Kontoret ligger i Älta men jobben utförs i hela Storstockholm. Vi arbetar med finplanering, renovering av innergårdar, schakt m.m.

Många av de projekt vi utför kräver användande av grävare och lastmaskiner. Vi har på bara några år vuxit
oss medelstora i branschen. Drömmarna är stora och vi siktar högt. Genom att arbeta nära varandra får vi ett bra arbetsklimat och god kvalité på de utförda projekten. Vi har även samarbete med andra aktörer på
marknaden.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Anläggare

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i par, eller fler. Vi har flexibla arbetstider, ofta tidig start
och tidig hemgång, det beror lite på hur det ser ut för dig men även på jobben vi har.

Ordinarie tider:

Mån -tors: 06.30 – 16.00
Fre: 06.30 – 13.00

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig,
engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du vågar ta egna beslut och
är kreativ då vi jobbar mycket efter frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med ung arbetsstyrka. Du kommer till ett gäng som gillar
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre på vad vi gör. Vi gillar även gemensamma mål som vi alltid
uppnått, vilket lett till att vi kan åka på fina resor tillsammans en gång om året. Andra förmåner är
friskvård och flexibla tider.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Svetsare/Montör till LIAB i Södertälje
Stockholm

Liab Plåtbyggarna arbetar sedan 1999 med byggnadsplåtslageri, byggnadssmide, uppförande av hallbyggnader, service, smides- och plåtslageridetaljer. Kunderna finns över hela Storstockholm. Vi arbetar huvudsakligen inom rot- och nyproduktion, och strävar alltid efter att förbättra oss.

Företaget har valt att arbeta enligt FR2000 Verksamhetsledning som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden av systemet speglar en beställnings väg genom organisationen, från offert till avslutad affär.

Vi växer och vill utöka vårt team med en: 


Svetsare/Montör

Som svetsare hos oss kommer du ha ett varierat arbete. Du kommer vara i vår verkstad i Södertälje samt delvis ute hos kund.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet som svetsare. Svetslicens 111, 138, 136. 

Du har körkort, truckkort och liftkort. Svenska i tal och skrift är också viktigt, samt att du förstår byggritningar. Övriga utbildningar är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet som smed. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års yrkeserfarenhet i branschen, och gärna att du har en liknande roll idag. Svetserfarenhet och ritningsläsning är ett krav, har du truckkort, Heta arbeten, och liftutbildning ses detta som mycket meriterande. Vi arbetar i högt tempo och du behöver vara flexibel och van vid att snabbt strukturera om beroende på vad som dyker upp under dagen. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. 

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i hos ett företag som satsar på kvalitet i allt vi gör. Som framgår av vår miljöpolicy arbetar vi kretssloppstänkande och för ständiga förbättringar. Högsta kvalitet och grön miljö – vi är steget före! Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och möjlighet till utbildningar. 

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LIAB AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Handläggande Arkitekt
Stockholm

Belatchew Arkitekter grundades 2006 av Rahel Belatchew Lerdell. Kontoret har sitt säte i Stockholm, Sverige, men verksamheten är internationell. Belatchew Arkitekter arbetar inom ett brett spektrum av projekt, från stadsplanering och bostäder till interiörer och kontor.

Belatchew Arkitekter har mottagit flera utmärkelser under de senaste åren, bland andra the Architectural Review MIPIM Future Project Award 2015, Smart Living Challenge 2014, Design S 2014 och Årets Arkitekt 2006/2007. Belatchew Arkitekters projekt har publicerats i många olika internationella tidskrifter och i flertalet böcker.

Belatchew Arkitekters styrka ligger i de idéer som tas fram och förmågan att göra välgrundade analyser och i nära samverkan med beställaren ta fram de för platsen bästa lösningarna.

Vi växer och vill utöka vårt team med en

Handläggande Arkitekt

Som handläggare är det du som håller i projektet och alla kontakter externt mot kund och övriga konsulter.

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden från skiss till bygghandlingar. Kunskaper i Revit är ett krav. Du bör ha en vilja och förmåga att utvecklas som ledare. Vidare har du en god gestaltningsförmåga.

Som person är du utåtriktad med god social förmåga och van att ha kontakt med kund. Du är noggrann, tycker om att arbeta i ett högt tempo, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att ta en aktiv roll i företaget och tillsammans skapa gemensamma framgångar.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med Belatchew Labs, som är en studio inom Belatchew Arkitekter som arbetar med experimentella projekt i syfte att undersöka och testa nya metoder samt finna lösningar på stadens problem, idag och imorgon.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Belatchew Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare till LMR Byggnads AB
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets uteckling söker vi ännu en målare

Som målare hos oss kommer du arbeta med nyproduktion. Vanliga arbetstider, 07-16.  

Du har några års efarenhet från liknande tjänst, samt relevant utbildning. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person ser vi gärna att du är effektiv och tycker om snabba beslut. Vidare är du självgående och flexibel. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Bil ingår. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mattläggare/Golvläggare
Stockholm

Rosersbergs Golv startades 1969 av Göte Brodin. Idag har vi kontor och butik i Märsta och är ett stabilt företag med ca 25 anställda. Vi utvecklas ständigt och utför allt från plattsättning till golv- och våtrumsarbeten hos våra kunder. God service och hög kunskap är vårt kännetecken. Rosersbergs golv är stolta medlemmar i Golvkedjan, som är en rikstäckande entreprenadskedja. 

Vi expanderar och söker nu en:

Matt/Golvläggare

Som Matt/Golvläggare utgår du vanligtvis från hemmet, alternativt åker du in på kontoret och äter en gemensam frukost innan du startar igång dagen. Genom en lättanvänd app i mobilen har du full översikt över dina jobb och projekt. Arbetet innefattar allt från att rivaoch lägga golv till att montera väggmatta ute hos våra kunder. Vi jobbar främst mot företagskunder, men privatkunder kan förekomma.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av att ha jobbat som mattläggare eller golvläggare. Du har erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och att utveckla goda kundrelationer samt gillar du att ta egna initiativ och är lite av en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en del i ett stabilt och väletablerat företag med kollektivavtal med lång och gedigen erfarenhet av branschen. Viktigt för oss är trivsel och personlig utveckling, därtill har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Andra förmåner är tjänstebil, telefon, friskvård och försäkringar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rosersbergs Golv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator/Inköpare till Sallén Elektriska AB
Stockholm

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Kraft & Automation är vårt snabbast växande verksamhetsområde. Vårt mål är att bli en av de marknadsledande aktörerna inom elkraftsförsörjning och instrumentmontage för processindustrin, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin och energisektorn.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför en Kalkylator/Inköpare som vill vara med och förstärka vår Kraft- & Automationsavdelning. Du kan välja om du vill arbeta i Stockholm eller Uppsala, beroende på vad som passar dig bäst. 

Rollbeskrivning

Som kalkylator/inköpare på Kraft & Automation har du en varierad och central roll i avdelningens kalkyl- och inköpsarbete. Du har ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med kalkylatorer inom våra andra affärsområden och med kollegor inom produktion. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren. Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

 •          Kalkylarbete för anbudsförfrågningar
 •          Inläsning av FFU
 •          Materialsammanställningar för exempelvis armaturer, ställverk, kabel och brandlarm
 •          Ta in offerter från, samt förhandla priser med, leverantörer och grossister
 •          Arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten
 •          Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med projektledare, driva inköpsfrågor i samband med start av större projekt.

 

Du kommer att få stöttning från avdelningschef och kalkylator från annan avdelning för att komma in i rollen. Datasystemen lär du dig på plats.

Placeringsort är Uppsala/Stockholm

Din kompetens

 •          Minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el
 •          Kunskaper i elanläggningars konstruktion och funktion
 •          Erfarenhet av el- eller närbesläktad bransch, exempelvis som kalkylator, montör, projektledare eller projektör
 •          B-körkort
 •          God datavana
 •          Det är meriterande om du har erfarenhet av Elwind eller liknande system

Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet i ditt arbete.

Vi tror att du som person är strukturerad, en god problemlösare och van att arbeta målmedvetet mot givna deadlines. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom eller Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig! 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Göteborg

I Sverige har vi funnits i mer än 10 år och har levererat automationslösningar till Carlsberg, Spendrups, Ikea, Metsä och Swedish Tissue. Totalt har vi inom vår organisation mer än 30 års erfarenhet utav denna bransch och över 500 medarbetare världen runt.

Vi strävar efter att vara det världsledande företaget att automatisera materialhanteringsprocessen inom konsumentvaruindustrins. Vi hjälper företag att effektivisera deras varulager samt distributionscenter på ett kostnadseffektivt och säkert sätt.


Våra kunder är främst större tillverkningsindustrier inom mjukpapper, livsmedel och inom dryckesindustrin. Vårt system bygger på ett så kallat Freeway® koncept vilket är ett högflexibelt materialhanteringssystem baserat på våra robotpalleterare, Laser Guided Vehicles (LGVs), Smartstore® (högdensitets varulager) samt vår High speed Silkworm strech Wrappers som är producerade utav vårt systerbolag BEMA. Hela systemet är kontrollerat och optimerat utav vårt egenutvecklade lagersystem SDM, Smart Decision Maker.

Just nu växer vi och söker en Servicetekniker inom industriautomation, placerad hos kund.

Som tekniker kommer du att jobba med elektromekaniskt underhåll av autotruckssystem och Robot applikationer. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och du kommer arbeta med både tekniskt underhåll och installation. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av industriell automationsutrustning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ingår i det europeiska servicenätet hos E80.

Som person är du social, självgående, noggrann och van att arbeta både självständigt och i projekt med andra. Vidare har du en god teknisk förståelse, analytisk förmåga samt vilja och kapacitet att bygga och hantera långsiktiga kundrelationer. Denna tjänst kommer att vara stationerad hos en av våra kunder i Falkenberg. Du kommer att jobba med all typ av underhåll till de maskiner som finns installerade sedan tidigare och de framtida utbyggnader som kan tillkomma. Du kommer även att jobba med utbildning av kundens egna servicetekniker. Du kommer även att vara en del av vårt europeiska service team så goda språkkunsskaper i engelska är ett krav, andra språk en merit.

Vi erbjuder en spännande tjänst och ett företag som har tydliga mål. Det kommer att finnas utvecklingsmöjligheter. Här på Elettric80 strävar vi efter att varje element av våra system skall vara marknadsledande.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08-520 017 42. Skicka din ansökan till cecilia.alm@jobway.se eller ansök via länken nedan, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fordonsmekaniker
Stockholm

VDL Groep med huvudkontor i Eindhoven (Nederländerna), är en internationell industrikoncern med fokus på utveckling, produktion och försäljning av komponentprodukter, bussar & turistbussar och andra färdiga produkter. Sedan detta familjeägda företag grundades 1953 har det utökats till 85 verksamma företag i samma koncern, utspridda över 19 länder och med över 10000 anställda. Styrkan hos VDL Groep ligger i det ömsesidiga samarbetet mellan företagen. Försäljningen av VDL Bus & Coachs produkter sker genom ett världsomspännande nätverk av koncernägda försäljningskontor, importörer och agenter i mer än 30 länder. Läs mer på www.vdlbuscoach.com

KG Busservice är en del av VDL Bus & Coach Sweden AB med en verkstad och ett huvudlager tillsammans med VDL´s försäljningskontor med eftermarknad. Vi finns i Vallentuna, 26 km norr om Stockholm, vi är drygt 20 medarbetare idag. Till vår expanderande verksamhet söker vi nu en

Fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker hos oss kommer du att arbeta med förekommande arbeten i en bussverkstad. Detta inkluderar tillsyn, service, felsökning och reparationer av våra bussar. Arbetsuppgifterna innebär även att felsöka, reparera samt installera elkomponenter.

Till denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom tunga fordon eller el, alternativt annan erfarenhet av reparationer och underhåll av tunga fordon eller skogsmaskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda felsökningsprogramvara och kan förstå elscheman och annan teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst hos ett litet företag som ändå är stort! Hos oss på KG Busservice har vi en härlig sammanhållning. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom VDL Bus & Coach.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KG Busservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Norrtälje
Norrtälje

El-Kontakten I Norrtälje AB grundades 1998. Vi har över 20 års erfarenhet inom elinstallation och är idag 3 anställda. Vårt arbetsområde är främst Norrtälje kommun, Vätö, Yxlan, Blidö, Singö, Hallstavik, Herräng, Rimbo Österåkers kommun Ljusterö, Åkersberga, Vallentuna kommun, men det förekommer även jobb i Uppsala och Stockholm.

Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med ett stort antal byggföretag, rörmokare, plattsättare och målare. Vi erbjuder tjänster som servicearbeten, felsökning, ombyggnation, nybyggnation, entreprenad, pannor, belysning, nätverk m.m.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna. 

Som person är du engagerad i ditt arbete och har en positiv inställning. Du är driven och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta ensam men funkar även bra i team. Då tjänsten innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att fåra vara del i ett mindre företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer både med våra kunder och vår personal. För oss är det viktigt att du får vara med att påverka och driva företaget framåt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El-kontakten i Norrtälje med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

Serviceelektriker till Jowa Elektriska, Upplands Väsby
StockholmJowa Elektriska AB bildades 2009 och har sitt säte i Upplands Väsby. Företaget är idag ca 8 anställda och kompletterar varandra på ett mycket bra sätt med våra olika yrkeserfarenheter. Vi utför jobb inom hela Storstockholm men arbetar främst på norra sidan. Vi har El-behörighetsbevis från Elsäkerhetsverket och är anslutna till EIO.

Jowa El har helhetslösningar vad gäller reparation, underhåll och tillbyggnad. Vi är med under hela installationsprocessen – från rådgivning av kostnadsbesparingar till förslag på förbättringar. Vi utför främst serviceuppdrag men även totalentreprenader.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du att jobba med kunder inom offentlig och privat sektor. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Kunskap eller kompetens inom en viss inriktning är meriterande, tex. KNX-kunskap.

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna.
För oss är det viktigt att du passar in i teamet och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig att vara del i ett mindre företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i ett företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Saferoad Vägbelysning AB
Stockholm

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Till vårt kontor i Sollentuna söker vi nu en Elektriker

I sollentuna är vi ca 25 anställda.

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta i våra entreprenader- Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Klark.Zenit söker handläggande arkitekt
Stockholm

Din bredd är vår styrka och Vår bredd är din styrka. 

Kristian Lindgren arkitektkontor AB, KLARK har sedan 1989 genomfört ca 900 projekt. Vi har stor bredd och arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare. Vår styrka är vår förmåga att sätta oss in i vitt skilda problemställningar och omsätta dessa i kreativa, unika och på platsen väl förankrade lösningar.

KLARK förvärvade under 2015 Zenit arkitekter. Tillsammans förfogar nu Klark.Zenit över en stor erfarenhetsbank och många fina referensprojekt. T.ex. skolor, idrottshallar, bostäder, kontor, restauranger, ambassader mm. Under 2014 etablerades en projektledarfunktion, samt en sakkunnig i tillgänglighet. Det gemensamma kontoret sysselsätter förnärvarande 10 medarbetare. 

Vi växer och söker till vårt kontor på Kungsholmen

Handläggande arkitekt

I rollen som handläggande arkitekt kommer du att jobba med varierande projekt, där du kommer att vara med från idé till färdigt projekt. Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Men även restauranger, hotell och bostadsrättsföreningar m.fl. Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur.

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av projektering med Archicad Autocad eller Revit. Vi jobbar huvudsakligen i Archicad men ser det som en styrka att behärska flera program. Vi ser gärna att du är BIM kunnig och har ett stort intresse för IT utveckling. Då våra dokument är på svenska är svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare är du van att kommunicera med alla deltagare i ettprojekt och har genom din erfarenhet ambitioner om en ledande roll, med beställar- och uppdragsansvar. Du trivs i rollen som ledare och inser vikten av att arbeta proaktivt, med god kommunikation, gentemot beställare, konsulter och leverantörer.

Du är intresserad av att vägleda yngre kollegor och arbetar strukturerat, både självständigt och i team.Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. 

Vi erbjuder dig en central roll i företaget. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas alltid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Klark.Zenit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ida Lindgren tel 08-510 606 50 eller Frida Persson tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lagerchef till Saferoad
Stockholm

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi expanderar och söker nu en:

Lageransvarig till vårt lager i Häggvik  

I rollen som lageransvarig kommer Du tillsammans med medarbetare utforma lagerhållningen för maximalt nyttjande av resurser, där arbetet innebär att hjälpa våra två olika segment, materialförsäljning och entreprenadutföranden. Arbetet innebär administrativt men även fysiskt arbete, där huvudsakliga arbetet är att ta emot eller skicka material såsom stolpar, fundament etc., administrativt hantera in- och utleveranser, kontrollera gods och dess märkning, beställa transporter/frakter, delaktig i inköp till lagret/förrådet.

Då vi är kvalitet- och miljöcertifierade har vi krav på hantering av olika materialslag, vilket underlättas med ett gott ordningssinne.

Andra uppgifter blir att stoppa leveranser från lager om dokumentation på uttaget material som saknas eller ej skrivs, beställa frakter för utleveranser frånfraktbolag. Du kommer även utföra inköp/beställningar av verktyg i enlighet med attestinstruktion samt agera som tillfällig
kvalité -och miljöansvarig.

Som miljöansvarig ser du till att allt kasserat material/förpackningar som passerar förrådet sorteras och distribueras till återvinning på ett miljömässigt sätt.

Arbetstider:
Mån-tors:
06.30 – 16.00
Fre:
06.30 – 13.00

För att lyckas i rollen har du truckförarutbildning, B-körkort samt goda kunskaper i Word. Det är meriterande om du har körkort till lastmaskin.

Som person är du engagerad och brinner för ditt yrke. Du är lösningsorienterad och har lätt för att arbeta självständigt.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker till Svefab
Stockholm

Svefab bedriver kvalitetssäkrad teknisk fastighetsförvaltning i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga men vi har även platskontor i Solna, Täby och Sigtuna. Vi är totalt 50 anställda, varav 7 personer på elavdelningen.

Vi ska vara kundernas förstahandsval när det gäller kvalitets- och miljösäkrad förvaltning genom att erbjuda kunderna verksamhetsanpassade lösningar. Vi når framgång i kvalitetsarbete genom att leverera uppdrag på avtalad tid, agera professionellt i alla kundrelationer, samverka med leverantörer kring relevanta kvalitetsaspekter samt säkerställa engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta i hela Storstockholm med nyinstallationer, ombyggnader, felsökning, reparation, renovering och underhåll inom fastighetssidan. Vanligtvis utgår du från kontoret.

För att lyckas i rollen har du minst 4-5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skift är krav.
Som person är du ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Du är händig och lösningsorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Då säkerhet är viktigt för oss kräver vi att du är noggrann. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett framgångsrikt företag som satsar på sina medarbetare. Vårt mål är att erbjuda stimulerande arbete med god gemenskap i en trygg och säker miljö. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, telefon, förmånsbil, möjlighet till årlig hälsokontroll samt goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Bellmansro montage & bygg AB är ett familjeföretag som finns på Färingsö - Ekerö. Verksamheten har bedrivits sedan 1987 och drivs idag av Mattias & Fredrik. Utöver ägarna arbetar idag en anställd i bolaget. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag, men främst mot privatpersoner i dagsläget. 

Vi växer och söker därför en självgående Snickare

Vi söker dig som innehar yrkesbevis och minst 5 års arbetslivserfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har vana att arbeta självständigt. Våra kunder rekommenderar oss till nya kunder och därför är det viktigt att du har en stor servicekänsla och ett trevligt bemötande.

Vi erbjuder dig att komma till ett litet familjeföretag med en stor yrkesstolthet! Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Som snickare hos oss arbetar du med allt från mindre byggnationer till större om- och tillbyggnader.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42.

 

Grävmaskinist till LMR Byggnads AB
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor, flerbostadshus och grupphusområden. Vi är i dag 6 duktiga personer på grundavdelningen som alltid gör sitt bästa för att dagen ska flyta på så bra som möjligt. Projekten varierar i storlek och därmed varierande maskintid på de olika arbetsplatserna.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör till väletablerat företag i Stockholm
Stockholm

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu startar vi även vår verksamhet i Stockholm och söker nu en:

Ledande Montör till Stockholm

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara med från början och bygga upp verksamheten i Stockholm där vi tillsammans kommer driva verksamheten framåt. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Storkökstekniker
Stockholm

För kunds räkning söker vi en storkökstekniker till ett väletablerat företag som varit verksamma inom storköksbranschen sedan 1995. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker en

Storkökstekniker


I rollen som storkökstekniker kommer du att arbeta med varierande och spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Omfattningen och antalet projekt kan variera vilket ställer krav på god flexibilitet, prioriteringsförmåga och kommunikation. Arbetsområdet berör bland annat att ta emot tilldelad order, felsöka, reparera,underhålla och att på egen hand utföra nödvändiga beställningar av reservdelar.

För att lyckas i rollen som storkökstekniker har du minst tre års erfarenhet inom service och underhåll av storköksutrustning. Vi söker dig som har elutbildning och tidigare erfarenhet av att läsa el-scheman. För dig är det självklart att sätta kunden i fokus och du har ett genuint intresse för servicerollen. B-körkort och goda kunskaper i svenska erfordras då arbetsuppgifterna omfattar mycket kundkontakt. Lastbilskörkort, erfarenheter kring kylteknik och Heta Arbeten ser vi som meriterande.

Vi erbjuder en tjänst där du har möjlighet att påverka din arbetssituation och att växa inom företaget. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning och en företagskultur där vidareutbildning och utveckling uppmuntras. Vi erbjuder även ytterligare förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och rikskuponger.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Umia
Stockholm

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

I Stockholm är vi 22 anställda och har kontor i Hägersten. Företaget expanderar och söker nu flera:

Elektriker till Stockholm

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nybyggnationer, renoveringar samt drift och underhåll av energitjänster i fastigheter.

För att lyckas i rollen har du en relevant elutbildning och drivs/vill jobba enligt UMiA-modellen. Bkörkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du resultatinriktad och brinner för att göra ditt bästa. Du har en positiv inställning, är engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig att vara del i ett av Sveriges snabbast växande företag. För oss är det viktigt att man får utvecklas inom sitt yrkesområde och att man får vara med och påverka. Andra förmåner är kollektivavtal, privat sjukförsäkring, gemensamt bonussystem och bil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar UMiA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Byggnadsfirman Erik Wallin
Stockholm

Erik Wallin har varit verksamma på bygg- och fastighetsmarknaden i Stockholm i över 80 år. Företaget ägs och drivs av tredje generationen Wallin och är idag 10 anställda. Vi skapar funktionella och estetiskt tilltalande bostäder och stadsmiljöer i hela Storstockholm. Våra kärnkompetenser är arkitektur, stadsutveckling, idéskapande, projektutveckling och projektstyrning.

Vi är idag delaktiga i flera av de stora stadsutvecklingsprojekten i Stockholm, såsom Hammarby Sjöstad, Norra Djurgårdsstaden, Barkarbystaden, Stadshagen, Hagastaden och Annedal.

Erik Wallin är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Stockholms Byggmästareförening.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare

Som projektledare hos oss kommer du att vara med under hela processen, från början till slut – från att hitta en plats, försäljning, till inflytt. Vi arbetar med både små och stora projekt, därför kan uppdragstiden variera. Du kommer att ha ca 1-3 projekt igång samtidigt. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till de tidsramar som givits.

För att lyckas i rollen har du minst några års erfarenhet som projektledare. Du har tidigare erfarenhet av projekteringsledning, upphandling och styrning av entreprenader. Du har ledaregenskaper och motiveras av att driva företaget framåt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bostadsprojekt.

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Viktigt för oss är att du brinner för det du gör, att du är intresserad av alla delar i processen och har viljan att lära dig ännu mer. Vidare är du strukturerad, ordningsam och ödmjuk.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt och framgångsrikt företag där beslutsvägarna är korta. Vi gillar att lyfta fram kompetenser och resultat, vi är stolta över det vi gör. För att bibehålla vårt kreativa tänkande åker vi flera gånger om året på inspirationsresor till exempelvis Köpenhamn, Schweiz, Österrike och Helsingfors. Andra förmåner är friskvård, hälsoundersökningar, rikskort, tjänstebil m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

.

Elektriker till Galore Stockholm
Stockholm

Galore Electro AB är en komplett teknikleverantör inom konsultation, projektledning, installation, service och underhåll av El, Tele, Data, Säkerhet och industri.

Företaget grundades 1999 av nuvarande ägare och är idag 36 anställda. Vi arbetar enbart åt företag samt offentlig sektor såsom kommun, landsting mm. Galore är medlemmar i EIO samt har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Nu expanderar verksamheten och vi söker nu en:

Elektriker till Stockholm

Som elektriker hos kommer du till största del att arbeta med en av våra ramavtalskunder där du tillsammans med kunden är med och skapar en del av Stockholms infrastruktur i olika teknikutrymmen av datahallskarakatär. Andra arbeten kan förekomma, såsom traditionella el-entreprenader och servicearbeten. Dina arbetsuppgifter innefattar installationer av kraft & belysning, UPS:er, PDU:er samt installationer av mätövervakning, passersystem, kameraövervakning och övrig säkerhetsinstallation. Du kommer självständigt och/eller tillsammans med arbetsledare planera, samordna och utföra dina olika uppdrag.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker och innehar YH-utbildning eller liknande. Vidare har du tidigare erfarenhet av elinstallationer mot företag. Arbetet innebär en tät kundkontakt vilket förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Vidare är körkort och svenska i tal och skrift krav.

Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men kan även arbeta i grupp. Därtill är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett strukturerat företag där det finns stora möjligheter till mycket delaktighet och frihet i din roll som elektriker. Vi har högt i tak och en bra stämning som vi vill dela med dig. Andra förmåner är bil, telefon och friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Värmepumpstekniker
Stockholm

Vi växer och söker nu en

Värmepumpstekniker

Som tekniker hos Vi Värmer Sverige kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete på värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper inom el, kyla eller VVS då det underlättar vid felsökning. Du talar och skriver flytande svenska eller engelska och innehar B-körkort.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Erfaren Golvläggare
Stockholm

Nils Lindman AB är ett familjeägt golvföretag som grundades år 1950.
Med över 60 års yrkeserfarenhet har vi inte bara fått vara med och ta del av utvecklingen inom Stockholms golvbransch, utan även fått vara med och forma den.
Som verksamma över hela Stockholmsområdet har vi ett centralt beläget kontor på Kungsholmen, där du även hittar vårt lager och showroom.
Idag är vi ca.13 anställda på företaget, men då efterfrågan på vår långa erfarenhet och expertis ökar, så söker vi nu ännu en erfaren golvläggare att utöka vår styrka - som tillsammans med oss strävar efter att nå vår vision att bli Stockholms ledande golvföretag!

Som golvläggare hos Nils Lindman Ab startar du tillsammans med dina kollegor upp morgonen på kontoret klockan 07.00.
Genom en lättanvänd app på mobilen får du sedan full översikt på dina uppdrag och projekt, som innefattar att lägga textilgolv, linoleum, plast, parkett, textilplattor, mönsterläggningar, flytspackling, golvslipning, heltäckande mattor, gummigolv mm ute hos våra kunder. Vi arbetar mestadels mot företag där vi tar oss an arbeten och roliga projekt ute hos ambassader, arkitekter, inredare och byggföretag, där bland annat Stureplansgruppen är en frekvent återkommande kund.

Vi söker dig som är utbildad golvläggare med minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.
B körkort är ett krav.
Då vi är ett litet företag så lägger vi minst lika stor vikt på din kunskap och ditt utförande som i dina personliga egenskaper, då nyckeln till vår framgång till stor del ligger i att vi är ett tight team som alla jobbar bra och har kul tillsammans!

Som person är det viktigt att du har en positiv inställning med ett utpräglat servicetänk då arbetet innebär mycket kundkontakt, vilket även förutsätter att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du är självgående och flexibel i ditt arbetssätt, du ser lätt vad som skall göras och räds inte för att hjälpa till där det behövs.
Vidare är du kvalitetsmedveten och noggrann och ser till att alla arbeten utförs av högsta kvalitet och finish.

Vill du bli en del av ett härligt team i ett utav Stockholms äldsta golvföretag Nils Lindman AB? Förutom att du får arbeta med både roliga och utvecklande projekt så erbjuds du en lön som marknadsmässigt ligger i överkant samt firmabil. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651. Skicka din ansökan till ronja.ekenryd@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Service- och Entreprenadelektriker
Stockholm

Bagarmossens Elbyrå grundades år 1973 och har sedan dess gått från att ha varit en liten firma där elarbetena främst låg inom ombyggnationer av butiker och varuhus, samt servicearbeten ute hos företag och privatpersoner - till att runt 1990-talet utöka verksamheten med tele, data och larminstallationer. Idag är vi en komplett elbyrå som utför alla typer av elarbeten där vi lagt vår spetskompetens inom rot-sektorn, ombyggnationer och nybyggnationer. Våra arbeten ligger främst hos byggsektorn där välkända namn som Peab, Stanley och Skanska bara är ett fåtal av våra frekventa kunder.
I dagsläget är vi 16 anställda på företaget, men då ryktet om våra kvalitetssäkra tjänster sprids så ökar även våra projekt och arbeten - varav vi nu vill förstärka vår styrka ytterligare med duktiga elektriker inom både service och entreprenad.

Som serviceelektriker/ småjobbsmontör så kan du vara säker på att ditt arbete inte blir enformigt eller monotont. Du kommer nämligen ha ett väldigt varierande arbete där du som verksam över hela Stockholmsområdet kommer att ta dig an allt från mindre service-uppdrag så som felanmälningar, service och underhåll till att vara stationerad ute hos kund under lite större uppdrag - samtidigt som du får möjligheten till att rycka in vid larminstallationer.    

På entreprenadsidan så kommer du att vara stationerad ute hos våra kunder runt om i Stockholmsområdet, där dina främsta arbetsuppgifter kommer att ligga inom rot/helrenoveringar, stambyten och nybyggnationer. * Här söker vi både dig som är minst 2-års montör och dig som har en så pass lång och gedigen erfarenhet från branschen att du med enkelhet kan läsa av ritningar och skulle trivas i rollen/ ha tidigare erfarenhet av att ha ett mer övergripande ansvar där du får leda och instruera dina kollegor under större projekt.

Gemensamt för de profiler vi söker är att du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet som elektriker och inneha viljan att fortsätta utvecklas och utöka ditt kompetensområde inom branschen. Då arbetet innebär mycket kundkontakt inom både service och entreprenad så är det viktigt att du som person är serviceinriktad och behärskar svenska väl i tal och skrift.
B körkort är ett krav.

För att trivas hos oss tror vi att du som söker är en positiv individ som besitter en hög problemlösningsförmåga och som är mån om att alltid leverera ett arbete av hög kvalité. Att du är självgående i ditt arbete och hanterar individuella uppgifter lika bra som du samarbetar med dina kollegor ser vi som en självklarhet!  Vidare ser vi gärna att du är flexibel i ditt arbetssätt och orädd för att rycka in och hjälpa till där det behövs. Du tar gärna initiativ och delar med dig av dina tankar och idéer till dina kollegor, men är samtidigt öppen och lyhörd för att ta till dig nya arbetssätt och strukturer.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt företag med låg personalomsättning, varierande arbetsuppgifter och fina utvecklingsmöjligheter för dig som vill utöka ditt kunskapsområde som elektriker. Med det får du även en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och en trygg försäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel: 08 510 60 651. Skicka din ansökan till ronja.ekenryd@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef/projektledare till Bergtornet
Stockholm

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren

projektledare/platschef

På Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett nytt byggteam. Du kommer att ansvara för minde till medelstora projekt i Stockholmsområdet där fokus ligger på att säkerställa funktionsansvaret för entreprenaden samt kommunikationen under uppdragen. Vidare ingår övergripande ansvar för entreprenadens personal med runt 10 medarbetare, beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du tycker om att göra.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapat ett starkt och stabilt team som synkroniserat samarbetar under projekten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bergtornet med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalie Kihlberg, tel 08-520 017 42. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Active Bygg
Stockholm

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Idag är vi 26 personer i produktion och 6 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt och vi söker i samband med detta ytterligare en engagerad projektledare till vårt team.

Som projektledare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i projekten där du är delaktig genom hela byggprocessen, från tidig planeringsfas till idrifttagandet - där du huvudsakligen fungerar som en länk mellan beställare, arbetare och ledande befattningshavare.  
Med ansvar för att leda hela projektets genomförandefas kommer du att vara behjälplig vid inköp, ansvara för avtalshantering, se till att budget- och tidsramar efterföljs, att arbetarna gör sitt jobb samt upprätthålla god kontakt med gamla likväl som nya beställare och underleverantörer.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt så ser vi det som en självklarhet att du besitter en affärsmässig ådra, är  kommunikativ och förtroendeingivande och givetvis att kan du uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker har en praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen där du gått den traditionella vägen från snickare till lagbas /- eller arbetsledare och känner att det är dags att ta nästa steg där du får möjlighet att utöka ditt kompetensområde med ett mer övergripande ansvar som projektledare. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena.
Meriterande är om du även har kännedom om entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare.
B körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som projektledare förutsätter vi att du som person är drivande och engagerad i ditt arbete och har förmågan att entuasmisera dina medarbetare och föra projekt framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är van att planera arbetet tidseffektivt enligt ramar, samtidigt som du lägger stor vikt vid att leverera ett arbete av högsta kvalitét! Är du även är en analytisk och lösningsorienterad person som enkelt kan förutse de eventuella risker och konsekvenser som kan uppstå under projektets gång och kan genom snabba beslutsvägar lösa dem - så är du rätt person för tjänsten!

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag? Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?

Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring, företagsbil och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651. Skicka din ansökan till ronja.ekenryd@jobway.se snarast, urval sker löpande.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Erfaren serviceelektriker
Stockholm

Vi på Ahlströms bygg och köksinstallation har funnits sedan 2008. Vi är certifierade i Marbodals kök och har precis flyttat in i rymliga lokaler i Bro norr om Stockholm. Vårt mål är att erbjuda såväl företag som privatpersoner, en personlig och ypperligt professionell service. Att vi är duktiga på vad vi gör vet vi inte minst tack vare vår mycket höga andel återkommande kunder.
Läs mer om företaget på http://ahlstroms-bygg.se/

Vi har idag åtta fast anställda och hyr även in underentreprenörer då vi växer i en rasande takt. Det gör att vi nu söker en självgående

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos Ahlströms arbetar du ute hos privatpersoner med främst installation och service men även med drift och felsökning. Arbetsområdet är stor Stockholm.

För att lyckas i rollen söker vi dig som idag är fullbetald serviceelektriker med minst 3 års arbetslivserfarenhet. Meriterande om du har arbetat inom kök tidigare. Som person är du serviceinriktad, driven och arbetar självständigt. Vi ser även att du är lagspelare och kan rycka in när det behövs.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Du får chans att komma till ett företag med bra utvecklingsmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede. Vi har goda samarbeten med underentreprenader och ser till att alltid ha gott om jobb. För att du som anställd ska vara delaktig och satsa på företaget har vi ett bonussystem som gynnar dig när det går bra för oss. Vi är självklart fackligt anslutna och går efter kollektivavtal!

Vi söker drivna & engagerad Arbetsledare
Stockholm

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi söker en driven och engagerad Arbetsledare till våra kommande projekt

I rollen som arbetsledare kommer du ansvarar för att leda ditt arbetslag mot uppsatta projektmål, du leder personalen i dina projekt och även under entreprenörer. Du arbetar nära din platschef och tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Vi söker dig som är utbildad arbetsledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större projekt. Du har stor förmåga att ta eget ansvar och arbetsleda dig själv och andra. Självklart lockas du av att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och expansion. Du är ansvarstagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och självgående. B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer få vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och en utlandsresa vartannat år.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Elektriker
Stockholm

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort.

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort. AB Täby Elinstallationer växer och söker nu en

Elektriker

Som elektriker kommer du att arbeta i en varierad roll som innebär både service och entreprenad, främst inom nyproduktion av villor till olika hustillverkare. Det kommer även innebära bland annat ROT-jobb och projekt med nyteknik. Troligtvis utgår du från hemmet och tar dig mellan arbetsplatserna med bil. I dagsläget arbetar företaget till större del på norra sidan av stan, men även en del jobb sker söder om Stockholm.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker och har minst 5 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort.

Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.


Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. Som medarbetare på AB Täby Elinstallationer kommer du vara med på roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor som har ett sinne för humor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Täby Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Sheida Alavi tel. 08 520 017 46 eller Tobias Knutsson, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker
Stockholm

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

.

Skickliga snickare sökes!
Stockholm

Taklyftarna Sthlm är ett modernt och nytänkande bolag som lägger största vikt på kvalité.
Med över 30 års erfarenhet från byggbranschen har vi märkt en markant avsaknad på totalentreprenadslösningar till privatkunderoch det är precis mot den målgruppen vi valt att rikta vår verksamhet mot. Att erbjuda dig som privatkund samma service och helhetslösning för ditt taklyft eller utbyggnation där hjälp med allt från val av arkitekt till slutförande av byggnation ges till ett fast pris.

Då efterfrågan på våra kvalitetssäkra tjänster och utförande ökar så söker vi därmed en duktig snickare att bli en del av oss:

Som snickare hos Taklyftarna Sthlm så kommer du att ha ett variationsrikt arbete där du främst kommer att arbeta med huskonstruktioner och då mycket med installationer av kök och byggnationer av badrum.
Du kommer förutom detta även att utbildas i den ekonomiska delen av processen så att du på sikt blir en komplett allroundsnickare med målsättningen att du på sikt får ett övergripande ansvar och tar hela produktionen mot slutkund inklusive offertförfarandet.

Vi söker dig som är utbildad snickare med runt 5 års yrkeserfarenhet inom branschen och som känner dig nyfiken på att utvecklas vidare och påbörja resan mot att bli en komplett snickare med kunskap inom både arbetsledning och prissättning mot kund. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så måste du som söker kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, vi ser även att du kan tala förståelig engelska.
B- körkort och grundläggande kunskaper i Office-paketet är ett krav! 

Som person är du positiv, social och tillmötesgående och har förmågan att utveckla goda relationer med både kunder likväl som medarbetare. Vidare är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt och en riktig problemlösare som gärna delar med dig av dina kreativa tankar och idéer men är samtidigt öppen och mottaglig för nya arbetssätt och strukturer.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett nytänkande bolag vars nyckel till framgång ligger i ett tight sammansvetsat team som alla är delaktiga i hela projektet.
Med det får du stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget, marknadsmässig lön, mobiltelefon, företagsbil, gymkort och alla verktyg som du kan tänkas behöva för att lyckas i din karriär.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd på tel: 46 (08) 510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Duktig Golvläggare
Stockholm

Med över 40 års erfarenhet inom branschen bestämde sig Ronny och Pelle år 1997 att slå ihop sina företag och ombilda dem till vad som idag är den nuvarande konstellationen av Svensk Golvinredning  - ett fristående auktoriserat entreprenadföretag i golv och kakel branschen.

Idag är vi 14 anställda på företaget, men då allt fler får nys om våra kvalitetssäkra tjänster så söker vi ytterligare en duktig golvläggare som en förstärkning till vårt team.

Som golvläggare hos Svensk Golvinredning så kommer du att utgå från ditt hem och vara verksam över hela Stockholmsområdet där du tar dig an olika golvuppdrag hos våra kunder som består av välkända namn som bland annat Vasakronan, Handelsbanken och Humlegården men även i viss mån hemma hos privatkunder.
Då jobben varierar i storlek är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt och har lika lätt för att arbeta självständigt som i grupp.


Vi söker dig som har några års dokumenterad yrkeserfarenhet från branschen och som känner sig bekväm vid att lägga alla typer av golv som exempelvis linoleum och plast och parkett ochläggning av våtrum.
Har du yrkesbevis och certifikat inom GVK och GBR så ses detta som meriterande.
Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort B är ett krav!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Är du även en självgående problemlösare som gärna tar initiativ och delar med dig av din kunskap men fortfarande lyhörd för nya arbetssätt? – Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet.
Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil, friskvårdsbidrag, rikskort och ett väldigt attraktivt bonussystem vid fina prestationer. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd på tel. 46 (08) 510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

OVK-besiktningsman

Peter Sotare arbetar i hela Storstockholm. Från starten har vi sotat Södermalm, Gamla Stan, Reimersholme, Långholmen och Sickla Sjöstad. Idag finns i stort sett alla innerstans fastigheter registrerade i vår databas, gamla som nya. Vår verksamhet består av två huvuddelar, sotning och ventilation. Sotningen har vi utfört i över 30 år under det kommunala sotningsmonopolet.

Men sotaryrket har utvecklats, speciellt hos oss på Peter Sotare. För 20 år sedan var 97 procent av arbetet kopplat till svart sot och rensning enligt lagstadgade intervall. Idag är vi ett fullfjädrat ventilations- och sotningsföretag som värnar om hela inomhusklimatet. Över 300 brf:er/fastighetsägare i Storstockholm är avtalskunder hos oss. Vi underhåller kontinuerligt ventilationen i fastigheterna och säkerställer luftkvaliteten.

Peter Sotare är ett fullfjädrat ventilations- och sotningsföretag som värnar om hela inomhusklimatet. Vi har funnits sedan 1980 och har idag över 300 brf:er/fastighetsägare i Storstockholm. Vi underhåller kontinuerligt ventilationen i fastigheterna och säkerställer luftkvaliteten.
Idag finns i stort sett alla innerstans fastigheter registrerade i vår databas, gamla som nya. Nu växer vi och söker en

OVK-besiktningsman

Som OVK-besiktningsman hos Peter Sotare kommer du ta del av ett viktigt förbättringsarbete för inomhusklimatet i Stockholms fastigheter. Vi arbetar främst mot flerfamiljehus och äldre hus i storstockholm.  Du börjar din arbetsdag på kontoret tillsammans med andra. Arbetet uförs i både team såväl som självständigt. Väl ute på arbetet i Stockholms olika fastigheter ansvarar du för arbetet som utförs.

För att lyckas i rollen har du OVK-certifikat och gedigen erfarenhet av ventilation. Vidare har du troligtvis erfarenhet av arbete med flerfamiljehus och vill utveckla din kompetens inom området. Det är krav med B-körkort.

Som person anser du troligtvis som oss att man aldrig blir fullärd inom yrket och du är öppen för nya möjligheter. Du är strukturerad och noggran i arbetet du utför och har förmåga att hålla koll på detaljer.

Vi erbjuder dig en viktig roll i förbättrandet av inomhusklimatet i Stockholms fastigheter. På Peter Sotare tar vi väl hand om våra medarbetare med goda förmåner och villkor. Det finns hög kompetens inom företaget och som medarbetare kommer du ta del av utbildningar som utvecklar dig i ditt arbete. Vi på Peter Sotare har mångårig erfarenhet i branschen och en välfungerande kundtjänst som underlättar för medarbetarna i det dagliga arbetet.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Sheida Alavi, tel 08 520 017 46, eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kreativ Ventilationsmontör
Stockholm

Sedan 1975 har ventilationsföretaget METAG AB med stort engagemang ägnat sig åt att hjälpa kunder som PEAB, NCC, Wasaskeppet, SÄPO etc. att skapa energieffektiva lösningar för ett förbättrat inomhusklimat.
Vår långa erfarenhet i kombination med vår kreativitet och egna verkstad gör att vi alltid kunnat engagera oss i utveckling av nya produkter och tillverka skräddarsydda speciallösningar utefter just ditt behov - och som specialister på värmeåtervinning inom ventilation vet bland annat hur man värmer arktisk luft och kyler ökenluft på bästa sätt.

Som ventilationsmontör hos METAG AB så kommer du aktivt att arbeta med energioptimering och klimatförbättrande åtgärder av fastigheter genom att montera kanaler, fläktar och aggregat mm.  hos våra kunder runt om i Stockholmsområdet. Uppdragen utförs oftast i bostäder, kontor, skolor, affärs/industri/- och lagerlokaler, museer och andra precisionskrävande och klimatkänsliga lokaler.

För att lyckas i rollen som ventilationsmontör hos METAG AB förutsätter vi att du är självgående i ditt arbete med minst 3 års yrkeserfarenhet inom branschen. Då det förekommer daglig kundkontakt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort B är inget krav, men ytterst önskvärt.

Som person är du en självgående problemlösare som gärna bollar idéer och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och öppen för nya arbetssätt och strukturer. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Vidare är du en positiv individ som har förmågan att både skapa och underhålla kundrelationer. Att du är en god medarbetare som gillar att arbeta mot gemensamma mål ser vi som en självklarhet!
 
Vi erbjuder dig att bli en del av ett stabilt och tryggt företag vars framgång grundas i stort engagemang och fokus på våra kunder. Du får mobiltelefon, servicebil vid behov, en marknadsmässig lön med ett attraktivt bonussystem vid fina prestationer, nya verktyg samt ett gäng duktiga och innovativa kollegor att inspireras av. För din trygghet är vi även medlemmar i teknikföretagens kollektivavtal och följer därför avtalet med IF-Metall

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel 08 510 60 651. 

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mattläggare
Stockholm

3L Golv startades 2006 och har idag 5 anställda. Företaget erbjuder det bästa valet av hantverkare när det gäller textila-, plast- & linoleumgolv, torra såväl våta utrymmen.De arbetar uteslutande med företagskunder.

Deras arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje. Några projekt som de arbetat med är Bahnhofs nya lokaler, Björn Borg, modevisning NK, Arlanda, Lars Wallins utställning m.fl.

3L Golv startades 2006 och har idag 5 anställda. Företaget erbjuder det bästa valet av hantverkare när det gäller textila-, plast- & linoleumgolv, torra såväl våta utrymmen. De arbetar uteslutande med företagskunder. Deras arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje. Några projekt som de arbetat med är Bahnhofs nya lokaler, Björn Borg, modevisning NK, Arlanda, Lars Wallins utställning m.fl. Nu växer de och söker en

Mattläggare

Som Mattläggare hos 3LGolv kommer du att arbeta med både service och entreprenader, ROT- jobb till kontors anpassningar mm. Du ska vara en person som satsar på kvalité före kvantitet.

För att lyckas i rollen är du en auktoriserad och kunnig mattläggare med bred kompetens inom både linoleum och plastmattor. Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet och kan arbeta självgående.Vidare är det krav med B-körkort.

Vi erbjuder delaktighet i ett stabilt företag där det är ordning och reda. Företaget bidrar med friskvård, tjänstepension samt servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48, eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som behövs för att få nöjda kunder. Med speciellt utvalda samarbetspartners utförs våra jobb med högsta kvalitet. Vi vänder oss till privatkunder såväl som företagskunder. Företaget är anslutet och auktoriserat hos GVK vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga då jobben utförs enligt gällande branschregler. 

Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare. Vi växer och det gör att vi nu söker en duktig och självgående

Snickare

Som snickare består dina arbetsuppgifter av bland annat renovering av kök och övriga lägenhetsrenoveringar. Du kommer att ha egen bil och utgå från ditt hem. Tjänsten innebär mycket eget ansvar därför krävs det att du är en självgående person som kan planera ditt arbete.

För att lyckas i rollenhar du ca 4 års erfarenhet som snickare. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är ”finsnickare” och tycker om att arbeta i team. Vidare är B körkort ett krav.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få jobba på en familjär arbetsplats och på ett stolt bolag. Vi är omtyckta och har väldigt nöjda kunder därför skrivs det mycket om oss i media. Förutom det erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, telefon och servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arkitekt
Stockholm

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande, hållbarhet och stadsutveckling. Vi arbetar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning.

Våra uppdrag består av utredning, gestaltning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå, personalbyggnad vid Bromma flygplats. 

 

Exempel på projekt vi jobbar med just nu: Nybyggnad bussdepå på Ekerö, Nybyggnad fordonsgasanläggning i Hammarby Sjöstad, Ombyggnad/upprustning av Saltsjöbanan - nybyggnad av likriktarstationer och ombyggnad av historiska stationsmiljöer, Ombyggnad av Mörby spårdepå. GRID växer och söker nu en

Arkitekt

Som arkitekt arbetar du ofta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig, teknisk och administrativ förmåga.

För att lyckas i rollen har du arkitektexamen och projekteringsvana. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med BIM projektering i programmen AutoCad, Revit och 3dsMax. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsvillig. Är du dessutom duktig på att framställa underlag som gör kunder och andra intressenter nyfikna på mer är du helt rätt för oss på GRID arkitektur.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare entreprenad Stockholm
Stockholm

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Vi och våra arbetsområden växer och söker då en strukturerad och driven 

Projektledare 

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för små och stora projekt i Stockholmsområdet. Du kommer i nära samarbete med ledande montör att vara arbetsledare för de montörer som arbetar i projekten. Du ansvarar för att hålla tidsramar, projektbudget och självklart för att hålla en löpande god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt. 

För att lyckas i rollen ser vi dig som har lätt för att se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Ansvar, budgetansvar och ledarskap är något du trivs med samtidigt som du är självständig och initiativtagande. Att göra och genomför goda affärer är en av dina drivkrafter. En grundkompetens inom elinstallation är något som krävs samt B-körkort. 

Vi erbjuder dig​ en spännande roll i ett nytänkande företag med komplexa och roliga uppdrag. Vi satsar mycket på sammanhållning inom företaget vilket ger möjlighet för dig att komma med kreativa lösningar och idéer på nya sätt att arbeta. Vi har en låg personalomsättning och tycker oss själva ha en väldigt familjär stämning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalie Kilhberg, tel 08-520 017 42. Skicka din ansökan till natalie.kihlberg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator inom mark och anläggning
Stockholm

Sedan 1981 har BK-konsulter försett byggbranschens huvudaktörer med konsulttjänster inom tre huvudområden – kalkyl, mängdberäkning och beskrivningar. Vi har sedan starten haft en stabil tillväxt och är idag Sveriges största oberoende konsultfirma inom vår nisch, med ca. 45 stycken anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Sandviken.

Då efterfrågan hela tiden ökar på våra tjänster, söker vi i samband med det ytterligare en duktig markkalkylator som en förstärkning till vårt team.

Som markkalkylator hos BK-Konsulter så erbjuds du ett varierande och inte minst utvecklande arbete då du som kalkylkonsult huvudsakligen kommer att bistå med din kompetens och upprätta hållbara kostnadskalkyler i projekt där vi hjälper olika aktörer inom byggsektorn såsom entreprenörer, arkitekter och projektledare, - vilket innefattar allt från beräkning av total investeringskostnad/budget, anbudskalkyler, kalkyler för kostnadsstyrning under projekteringsskedet, utvärdering vid arkitekttävlingar och parallella uppdrag samt anbudskontroll.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du som söker har några års erfarenhet från kalkyler inom mark- och anläggningsprojekt vilket bidragit till att du har ett idel öga för att hitta tekniska och affärsmässigt fördelaktiga lösningar som bidrar till gynnsamma kostnadsreduceringar för kund.
Troligtvis kommer du från en byggteknisk bakgrund med en akademisk examen, alternativt så har du förvärvat motsvarande kunskaper genom en längre arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare ute i produktion. Vidare har du goda datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i kalkylprogram som Bidcon eller MAP. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet!

Som person är du prestigelös, jordnära och har ett ekonomiskt sinne där kunden alltid ligger i fokus.
Vidare är du en kreativ och analytisk lagd person som trivs i en omväxlande roll med mycket eget ansvar, men som också ställer krav på god samarbetsförmåga. Dina ledord är struktur och noggrannhet och du är van att jobba mot uppsatta mål och deadlines.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett expansivt bolag med en unik nisch, där du som markkalkylator kommer att ha huvudrollen i de utvecklande projekt vi tar oss an.
Med det får du individuell lönesättning, vinstdelning, friskvårdsbidrag och ett gäng härliga kollegor med bra sammanhållning.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jobway och om du har några frågor så är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Ronja Ekenryd som nås på  08- 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Vi söker dig som är en erfaren Byggnadskalkylator till Solna
Stockholm

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi växer och söker en Kalkylator

Som Kalkylator kommer du att ansvara för att skicka ut offertförfrågningar till underentreprenörer och leverantörer, ta fram kompletta kalkyler samt vara delaktig i sammanställningen av anbudsmaterial. Du ansvarar även för återkoppling till underentreprenörer och leverantörer. Det är viktigt med en marknadskännedom och även intresse för affärer och kundrelationer. Vi ser att du har en relevant utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll och gärna ifrån sjukhus projekt. Du har en bakgrund från produktion och gärna vart med i flera olika projekt. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i Sektionsdata, bluebeam eller likvärdigt program.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för kalkylarbete. Du är lyhörd mot både beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner. Du är en team-player, strukturerad, initiativrik och har förmågan att självständigt utföra kompletta kalkyler för projekt i varierande storlek och karaktär. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och lägger stor focus på trivsel inom företaget och mellan kollegorna.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08 520 01 748. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Självgående Snickare
Stockholm

DN Bygg & Inredning AB är ett växande företag inom byggbranschen. Vi arbetar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar.Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare samt i viss mån även underentreprenörer. Vår butik med showroom ligger vid Fridhemsplan, där våra inredare ritar och inreder bland annat lägenheter. Idag är vi 20 anställda och omsätter ca 30 miljoner. 

DN Bygg & Inredning AB är ett växande företag inom byggbranschen. Vi arbetar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar.Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare samt i viss mån även underentreprenörer. Vår butik med showroom ligger vid Fridhemsplan, där våra inredare ritar och inreder bland annat lägenheter. Idag är vi 20 anställda och omsätter ca 30 miljoner. 

Då efterfrågan på våra tjänster är stor söker vi nu en erfaren snickare inom rot för att förstärka vårt team.

I rollen som snickare består dina arbetsuppgifter av bland annat renovering av badrum och kök och övriga lägenhetsrenoveringar.

Vi ser helst
att du har ca 4 års erfarenhet från liknande tjänst. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Du innehar B körkort.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, eventuellt servicebil och en trygg försäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Duktig servicetekniker till Solna
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Företaget utökar sin verksamhet och söker nu en ytterligare duktig servicetekniker till Solna.

Som tekniker hos PRIMÄR kommer du att arbeta med felavhjälpning samt installation i bas- och fastighetsnät, svepmätningar samt dokumentation i koaxialnät. Du kommer att jobba under stort eget ansvar och självständigt lösa problem som uppstår. I arbetet kan beredskapstjänstgöring ingå.

Kvalifikationer
- Några års erfarenhet av koaxialnät, inom installation och service 
- B-körkort 
- Svenska i tal- och skrift 
- Meriterande om du är certifierad fibertekniker eller BMF2 certifierad

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och pålitlig. Du kan jobba självständigt, trivs med att arbeta i team och är duktig på att leverera bra lösningar. Du är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik i ett starkt bolag som har sin fokus på kvalitet och utveckling. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för en god stämning och har roligt tillsammans. Hos PRIMÄR har du alltid nära till beslut, möjlighet att påverka ditt eget arbete och blir hörd.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar PRIMÄR Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ronja Ekenryd tel, 08-510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt!

 

Rörmontör till KI Rör AB
Stockholm

KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Då efterfrågan på våra tjänster är stor, behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en rörmontör till vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm

Då efterfrågan på våra tjänster är stora behöver vi nu utöka vår personalstyrka.


Vi söker en rörmontör med yrkesbevis samt minst 3 års erfarenhet. Erfarenhet av entreprenader är meriterande. B-körkort är ett krav. Som rörmontör hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning. Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla där du erbjuds bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare/projektledare till Johanssons Rör AB
Stockholm

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan - med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Johanssons Rör expanderar och söker nu en:

Arbetsledare/Projektledare

Som arbetsledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Vidare ansvarar du för 4-5 montörer åt gången och leder 2-3 projekt samtidigt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av VVS-branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.

Som person är du ambitiös, engagerad och stresstålig. Du tycker om att strukturera arbetet och har en förmåga att få din omgivning med dig. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder har du en god social förmåga och skinn på näsan.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt växande företag med kollektivavtal där stort fokus ligger på trivsel och personlig utveckling. Andra förmåner är utbildningar, kurser och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Teknisk innesäljare
Stockholm

RPF Hydraulic AB grundades 1992 av Reine Fahlstedt som en märkesoberoende serviceverkstad vilket gör att vi har samlat på oss en bred erfarenhet av de flesta på marknaden förekommande fabrikat. Vår affärsidé är att erbjuda slutanvändare och verkstäder som riktar sig till slutanvändare, bästa möjliga lösning för att hålla hydrauliska pumpar och hydrauliska motorer i drift. Vi har i dagsläget möjlighet att testa pumpar upp till 350kW och alla på marknaden förekommande kontroller.

Vi söker nu en Teknisk Innesäljare

Att leverera toppklassig service handlar inte bara om att hjälpa kunden med de ärenden de anlitar oss för. Det handlar även om att vägleda kunden i sitt val av tjänst och produkt. Att kunna se utanför ramarna och därmed ge kunden en proaktiv lösning som långsiktigt ger bästa resultat. För dig som söker tjänsten är detta en självklarhet och du inser även vikten av att arbeta noggrannt och effektivt. Detta då det är du som kommer att ha fullt ansvar över att bevaka och öppna offerter samt hålla kundkontakt kortsiktigt och långsiktigt. Du är teknikintresserad samt kundfokuserad och levererar alltid det lilla extra.

Kanske har du en bakgrund som teknisk säljare, kanske är du teknikern som jobbat i verkstaden men känner för att ta klivet in på kontoret. Huvudsaken är att du brinner för att göra kunder nöjda och att alltid hitta de bästa lösningarna. Du kan kommunicera väl med våra kunder i tal och skrift på både svenska och engelska. Om du har tidigare erfarenheter av Hydraulik så är det starkt meriterande.

Vi är ett team av den mindre storleken och det är därför viktigt att vi trivs bra tillsammans. För att göra det ser vi att du är en social och glad person som arbetar självständigt, men ändå har en känsla för teamwork. Vissa dagar innebär högt tempo och fler arbetsupgifter än vanligt, någonting du trivs bra med. Du ser dessa dagar som ett bra tillfälle att skapa många goda kundkontakter.

Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären genom att kombinera dina erfarenheter inom teknik och sälj på bästa sätt. I rollen som teknisk innesäljare hos oss får du ett stort förtroende från både kunder och kollegor. Tack vare att detta är en nyetablerad roll hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig. Självklart erbjuder vi dig även friskvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar RPF Hydraulik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

El-installatör till Entema
Stockholm

Entema Entreprenader & Service AB grundades 1985 och är idag ca 20 anställda. Vi är marknadsledande inom fastighetstvätt och utför helhetslösningar för tvättstugor i flerfamiljshus. Vi är auktoriserade återförsäljare av Electrolux tvättstugeprodukter och erbjuder allt från projektering, energibesiktning, installation, kakel/klinker, målning, bokning -och passagesystem, service, underhåll samt försäljning av tvättstuge-produkter.


Vår styrka är omfattande totalentreprenader och vi jobbar främst med kunder som företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och fastighetsägare. Entema är miljö och kvalité-certifierade.  miljö och kvalitécertifierade.

Vi expanderar och söker nu en:

Elinstallatör

Som installatör kommer du att jobba i team tillsammans med olika kollegor, vanligtvis två och två. Du jobbar främst med elektriker-relaterade tjänster men det förkommer även andra uppgifter inom bygg och VVS som hör till projekten. Projekten varierar i tid och storlek men pågår vanligtvis under 5-12 veckor. Som installatör är du med under hela processen, från början till slutet av projektet.

För att lyckas i rollen har du något års erfarenhet som elektriker. Du har lätt för att knyta kontakt med människor och är inte rädd för att göra det ”lilla” extra. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du tillhört idrottsrörelsen/föreningslivet eller om du sysslat med någon annan aktivitet.

Som person är du nyfiken, har viljan att lära dig mer och utvecklas i din yrkesroll. Du har en god social förmåga och har lätt för att utrycka dig gentemot kunder och leverantörer. Vidare är du lösningsorienterad och har en positiv inställning till arbetet.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Ett stort fokus ligger på personlig utveckling och trivsel. Andra förmåner är utbildningar, friskvård, tjänstepension och en rad olika försäkringar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Entema Entreprenader & Service med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Låstekniker
Malmö

CERTEGO är ledande säkerhetsleverantör i Skandinavien. Vi erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. Med öppna säkerhetslösningar och säkerhetstjänster skapar vi ökad säkerhet och trygghet för egendom och männikor. Vi tar oss an de större projekten och de mer komplexa utmaningarna och har bland annat myndigheter, kommuner och hela fastighetsbolag som kunder. Vårt kundengagemang sträcker sig från analys av säkerhetsbehoven och installation av säkerhetslösningen till service dygnet runt och förvaltning. För kunden skapar det trygghet, ekonomiska fördelar och kontroll. Vi är starkt lokalt förankrade och idag finns vi på 70 orter och har 900 anställda. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.

Just nu söker vi en Låstekniker i Lund

Som låstekniker arbetar du inom entreprenad, ROT och service. Utöver att montera cylindrar och lås innebär arbetet även att upptäcka behov och presentera lösningar för kund. Detta kan ses som en form utav merförsäljning, då du på plats presenterar förslag på ytterligare tjänster såsom byte av lås på flera dörrar etc. Du transporterar dig med servicebilar som tillhandahålls av oss som arbetsgivare. Du blir tilldelad arbete av din arbetsledare och beroende på vilket typ av uppdrag du är på kan du arbeta i grupp eller självständigt.

Du som söker rollen har erfarenhet av att arbeta som låsmed/låstekniker har jobbat med detta i ett par år. Det är meriterande om du är så pass erfaren att du direkt kan anta en mentorroll för att stötta kollegor som är nyare inom branschen. Arbetet förutsätter att du innehar B-körkort samt talar svenska obehindrat. Då vi arbetar med säkerhet vill vi föräkra oss om att våra kunder känner sig trygga. Därför utför vi obligatorisk vandelskontroll på våra medarbetare, där tidigare straff ej accepteras.

Om du beskriver dig  själv som öppen, noggrann och serviceminded så tror vi att du kommer att trivas hos oss! Du är ansiktet utåt och det är därför oerhört viktigt att du tycker om kundkontakt samt utstrålar en ”vi löser det-attityd”. Vi söker dig som värderar varje kundmöte lika mycket och som förstår vikten av att ha kul på jobbet.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta för ett av Sveriges största säkerhetsbolag. Du får en trivsam arbetsplats och en trygg anställning där du kan arbeta med frihet under ansvar. Vi eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda anställningsvillkor för våra medarbetare. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar CERTEGO med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Svetsare till Miva Montage AB
Stockholm

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu till Stockholm en:

Svetsare

Som svetsare arbetar du vanligtvis i par med en industrirörmontör. Projekten varierar i storlek. Materialet som används är framför allt rostfritt och syrafast.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av svetsning. Du ska helst ha giltiga EN287/(SS-EN ISO 9606-1) för svetsmetod 141 i materialgrupp 8 på rör, och/eller dokumenterad erfarenhet från de senaste 5 åren som rörsvetsare.

Förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande montagekunskaper. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans och lägger stort fokus på personlig utveckling. Andra förmåner friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör till Rörkompetens Stockholm AB
Stockholm

Rörkompetens Stockholm AB grundades 2009. Vi är idag ca 5 anställda, men räknar med att bli många fler. Kontoret ligger i Täby men jobben finns i hela Storstockholm. Vi utför allt från små badrum, stambyten till stora entreprenader. 

I takt med företaget utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
Som montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Vanligtvis arbetar man i par och utför främst installationer, montering och servicearbeten i hela Storstockholm.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad och flexibel. Vidare trivs du med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett glatt gäng med en familjär stämning där du får ta mycket eget ansvar. Andra förmåner är flexibla tider, friskvård och tjänstepension. Du erbjuds även servicebil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med underhållsservice och akutservice av all form av kyla och värmepumpar i Stockholm med omnejd. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Teknokyl med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mättekniker
Stockholm

KO Mätteknik AB är ett konsultföretag som utför all slags mätning inom bygg och anläggning. Från den enklaste utsättningen till avancerad tredimensionell mätning. Utsättning av vägar, tunnlar, hus, anläggningar, ledningar etc. Vi beräknar volymer med SBG Geo eller Topocad. Vi använder oss av moderna totalstationer, GPS, digitala avvägningsinstrument och skanner och utför även noggranna sättningsmätningar.

Vi växer och söker nu en Mättekniker

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Vidare kan det ingå att skapa modeller för maskinstyrning i dina arbetsuppgifter. Du kommer jobba självständigt på ett eller flera projekt.

Du är en mättekniker som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van att jobba med SBG Geo. Om du har erfarenhet inom laserskanning så är det starkt meriterande. Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett litet gäng med god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi erbjuder givetvis kollektivavtal till våra anställda. Vi arbetar centralt i Stockholm och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Saferoad Vägbelysning AB
Stockholm

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi expanderar och söker nu en Projektledare till Sollentuna.

Till vår projektorganisations storlek och natur innebär det att du får en stor insyn i det mesta och möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att arbeta som Projektledare på våra entreprenader. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till budget och tidsramar som givits. Det kan förekomma en del resande inom och utanför Mälarregionen.

Upprättade av teknisk dokumentation med stöd från vårt interna dokumentsystem förekommer. Det förekommer även anbudsgivning - främst inom dina egna projekt och som support till vår kalkylavdelning.
Arbetet innefattar daglig kontakt med våra elektriker, kunder, besiktningsmän och leverantörer. I rollen ingår även en del administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som projektledare. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Körkort och svenska i tal och skrft är krav. 
Vi ser gärna att du har El eller El-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. Någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är meriterande.  

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

Strömstyrkan grundades våren 1990 och har sedan dess utfört installationer i Stockholm åt främst företagskunder. Idag har de kontor i Sollentuna och är 7 anställda, varav 6 montörer. Alla montörer har olika kunskaper inom ex. starkström, data, tele och automation. De har även ett samarbete med andra installationsföretag för att få ännu större kapacitet. Installationerna utförs framförallt i innerstan och norr om Stockholm. Kundkretsen är bred och består av allt från byggfirmor, butikskedjor, arkitektkontor, kakelbutiker, kontorsanpassningar. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektrikerelektriker kommer du att utgå från hemmet och utföra arbeten som innefattar främst installationer, felsökning och service. Du kommer att arbeta mot butikskedjor, byggfirmor, kakelbutiker och med kontorsanpassningar m.m.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker. Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i kontorsmiljö, butiksmiljö och med mätinstrument. Vi ser att du är duktig på att felsöka och att du har ett genuint intresse för att utföra snygga installationer då kvalitét är viktigt för oss. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket förutsätter att du har en god social förmåga och god svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du självständig, lösningsorienterad och har ett gott servicetänk. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Ett stort fokus ligger på trivsel och utveckling. Du arbetar flexibelt och ansvarar för dina egna dagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strömstyrkan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installationstekniker inom Telecom Uppsala
Uppsala

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Vi befinner oss i en expansiv region med ljus konjunkturutveckling och söker nu en

Installationstekniker inom Telecom

Som installationstekniker inom vårt verksamhetsområde Telecom ingår du som en del i en mindre snabbväxande grupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara installation och service av kabelnät för interna mobilnät. Du kommer även utbildas i att både installera och driftsätta aktiv utrustning. Du kommer att utgå ifrån vårt huvudkontor i Uppsala, vi har även kunder och projekt runt om i Mälardalen vilket betyder en del resor i arbetet.

Vi söker dig som är självgående och driven installationstekniker med brinnande intresse för byggnation av 2G-3G-4G nät inomhus. Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el och tele eller har annan motsvarande utbildning. I din yrkesroll möter du våra kunder varje dag och det är viktigt att du bemöter din omgivning på ett vänligt och serviceinriktat sätt. Initiativförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Sallén. Därför erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet personalaktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Sallén av kollektivavtal, försäkringar samt företagshälsovård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Serviceelektriker
Stockholm

Servicesidan grundades 2010 och har sedan dess utfört installationer åt företagskunder i hela Storstockholm. De har kontor i Vällingby och är idag 14 anställda, varav 7 elektriker. De arbetar främst med installationer av el och ventilation men även drift och underhåll.


Servicesidan är en helhetsleverantör och erbjuder det man behöver till fastigheten när det kommer till el, ventilation, drift och underhåll. Framgången vilar på att ett bra förebyggande arbete för att motverka problem i tid. Servicesidans filosofi är att leverera det som kunden förväntar sig och lite till. Kundkretsen är bred och består framför allt av butikskedjor och fastigheter. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker utgår du från hemmet och styr din egen dag. Du kommer att arbeta med alla typer av fastighetstekniska system och installationer. Arbetet innefattar främst installationer, felsökning, reparationer, analysera åtgärder och att ta fram förbättringsförslag. Du kommer att arbeta i flera olika projekt, främst större projekt.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika fastighetssystem, felsökning samt reparationer av tekniska installationer så som ventilation, värme samt styr -och regler. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket innebär att du har en god social förmåga. B-körkort är ett krav.

Som peson du serviceinriktad, självständig och lösningsorienterad. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med goda förmåner som bl.a. förmånsbil, friskvård, tjänstepension, samt gemensam träning en gång i veckan. Ett stort fokus ligger på medarbetarna och deras utveckling. Du arbetar flexibelt och ansvarar för dina egna dagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Servicesidan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

VVS-Montör

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer i hela Storstockholm, främst av nyproduktion av villor och flerbostadshus. Du kommer aktivt att delta i planeringsmöten då du själv planerar och styr din egen dag.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av nyproduktion, i form av golvvärme, frånluft- och bergvärmepumpar. Du har VVS-certifikat, säkert vatten och heta arbeten. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning då tjänsten innebär tät kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är helt självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag. Du kommer till ett företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Industrirörmontör
Stockholm

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu en: 

Industrirörmontör

I rollen som industrirörmontör kommer du främst att utifrån givna ritningar, isometrier, flödesscheman och tekniska beskrivningar installera och renovera olika typer av anläggningar. Du kan utgå från hemmet om du bor Stockholmsområdet eller från verkstaden i Jordbro. Du arbetar både själv och i team. Tillsammans med en projektledare planerar du resurser, materialflöde och montageordning.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet som industrirörmontör. Du har tidigare erfarenhet av att driva egna projekt och är van att ta mycket eget ansvar. God kompetens inom VVS och svetsning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare är du serviceinriktad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kommunikation med byggare, installatörer och uppdragsgivare.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans. Andra förmåner är arbetsbil och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetande Arbetsledare inom VVS
Stockholm

LPT Construction grundades 2007. De utför takomläggning, kontorsbyggnader, innegårdsrenovering och stambyten. LPT är en totalentreprenör och skräddarsyr lösningar åt sina kunder. Flexibilitet och kvalitét är våra nyckelord då vi anpassar byggnadstiderna efter kundens schema. Efter två respektive fem år besiktar vi varje projekt för att säkerställa kvalitén.

I takt med LPT Constructions utveckling söker de nu en:

Arbetande arbetsledare

I rollen som VVS-Montör/Arbetsledare kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst stambyten, servicearbeten och installationer i hela Storstockholm. Tanken är att du på sikt helt kommer att gå över till arbetsledare med ansvar för att planera och styra upp det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen är du en VVS-Montör med positiv inställning och flera års erfarenhet av branschen. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer. Vidare är det krav att du har körkort.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en ledande roll i ett växande företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din kunskapsroll. Andra förmåner är bil och sjukförsäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LPT Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Mila är ett företag som ständigt söker nya utmaningar. Vårt mål är att göra kunden nöjd och därför jobbar vi på att ständigt utvecklas. Vi arbetar både mot små och stora företag samt mot privata sektorn där vi kan erbjuder ROT-arbeten och finansiella lösningar.

Vi utför alla typer av jobb inom el, exempelvis smarta huslösningar, KNX-system, data-nätverk, larm och projektering och hjälper även till att förmedla arbeten inom bygg, VVS och fastighetsskötsel.

 

Mila El expanderar och söker nu en duktig: 

Elektriker

Som elektriker på Mila El kommer du att arbeta i en varierad roll med både service -& entreprenadsarbeten. Arbetet innebär bl.a. ROT-jobb till olika hustillverkare. Stora delar av arbetet sker i byggbranschen, restaurangbranschen och mot privatpersoner. Vanligtvis utgår du från hemmet med bil, men en dag i veckan samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut och även befintliga projekt. 

För att lyckas i rollen är du elektriker med några års erfarenhet. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom gå in i en roll som ledande montör. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med kollektivavtal. Du får vara med på  spännande projekt och även roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor. Vi lägger stor vikt på vår personal och trivsel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mila El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult jenniefer Berg 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Elektriker
Stockholm

Rewel AB erbjuder installationslösningar och tjänster som uppfyller kunden och samhällets miljökrav som fortlöpande ska utvecklas för minskad energiförbrukning och miljöbelastning. Rewel har kontor i Uppsala och är idag ca 30 anställda. De arbetar mot att nå de mest effektiva och bästa lösningarna inom varje projekt/objekt och har som mål att överträffa kundens förväntningar. 

Företaget expanderar och söker nu en:

Elektriker inom både Service/Entreprenad

Som elektriker kommer du att arbeta med både service- och större entreprenadarbeten. Vi arbetar endast mot företagskunder och vi har ett flertal olika ramavtal. De främsta uppgifterna blir att utföra installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Då arbetet innebär tät kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du självständig, lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar. Vidare är du flexibel och lyhörd för nya idéer.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stort fokus på utveckling och trivsel.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rewel AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Uppsala
Uppsala

Rewel AB erbjuder installationslösningar och tjänster som uppfyller kunden och samhällets miljökrav som fortlöpande ska utvecklas för minskad energiförbrukning och miljöbelastning. Rewel har kontor i Uppsala och är idag ca 30 anställda. De arbetar mot att nå de mest effektiva och bästa lösningarna inom varje projekt/objekt och har som mål att överträffa kundens förväntningar. 

Företaget expanderar och söker nu en:

Elektriker inom både Service/Entreprenad

Som elektriker kommer du att arbeta med både service- och större entreprenadarbeten. Vi arbetar endast mot företagskunder och vi har ett flertal olika ramavtal. De främsta uppgifterna blir att utföra installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Då arbetet innebär tät kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du självständig, lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar. Vidare är du flexibel och lyhörd för nya idéer.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stort fokus på utveckling och trivsel.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rewel AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Renovera NU
Stockholm

Renovera NU grundades 2011 och är idag 35 anställda. Vi är specialiserade inom badrumsrenoveringar och renoverar ca 200 badrum om året. Viktigt för oss är att kunden är helt införstådd i projektet, kostnaden och tiden projektet kommer att ta. Vi garanterar att kundens badrum får fullt fokus från alla håll under hela projekttiden och att det blir färdigt inom budget och tid.

Renovera NU expanderar och söker nu en:

Projektledare 

Som projektledare kommer du att vara vårt ansikte utåt. Du ansvarar för färdiga projekt där dina främsta uppgifter blir att bibehålla god kommunikation med kunder och leverantörer. Du följer med ut på första mötet där man tillsammans går igenom och planerar hur projektet kommer att se ut. Vidare håller du även all telefonkontakt med hantverkare där du både informerar och uppdaterar.

För att lyckas i rollen har du intresse av badrumsrenoveringar alternativt arbetar du som säljare idag. Har du erfarenhet av renovering på egen hand eller tidigare arbetat som projektledare är det meriterande. Vidare är körkort ett krav.

Som person har du en god social förmåga, gärna med tidigare erfarenhet av sälj. Du är noggrann, lösningsorienterad och har ett gott bemötande mot kunder.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på personlig utveckling och trivsel. Andra förmåner är förmånsbil, friskvård, tjänstepension och telefon.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker till Vuab Malmö
Malmö

Vuab grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1980. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Vuab är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. 

Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö. Till kontoret i Malmö söker vi nu en:

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du arbeta med reparation, service och installation av värmepumpar samt kylanläggningar i Malmö. Arbetsdagen börjar vanligtvis inne på kontoret där man tillsammans med arbetsledaren planerar hur arbetsdagen kommer att se ut. Därefter tar du dig till de olika jobben med bil. Mestadels sker service och reparationsarbetet individuellt, vid större jobb är man fler personer.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av arbete med luft/luft/vatten-värmepumpar och kyla. Vidare innehar teknisk förståelse samtidigt som du har viss erfarenhet av felsökning. Körkort är ett krav och du bör ha minst något års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare innebär tjänsten mycket kontakt med människor vilket förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person bör du trivas med ett självständigt arbete med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Vuab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inredningsarkitekt
Stockholm

Megaron arkitekter är ett arkitektkontor med många spännande projekt. Främst handlar det om lokaler som vi förvandlar till inpirerande kontor, bostäder eller hotell. Vi projekterar även nybyggnad. Gemensamt för alla våra projekt är att vi söker hållbara, långsiktiga lösningar som bidrar till en fungerande och harmonisk helhet. Megaron har funnits i närmare 40 år och vi är idag drygt femton personer som bidrar till erfarenhetsbanken.

I takt med att nya begåvade människor kommer in i verksamheten växer och utvecklas företaget. Vi vill fortsätta utvecklas och därför söker vi nu en;

Inredningsarkitekt

Med kreativa projekt och erfarna kollegor vid din sida kommer vi tillsammans att leverera framgångssagor. Hos oss arbetar du med hela inredningskonceptet där vi tillsammans med kund utformar nya visioner. Arbetet innefattar allt från skiss till färdig lösning. Vi jobbar i team för att gemensamt hitta bästa lösning för kunden.

Vi ser att du som söker rollen är en fullt utbildad inredningsarkitekt med minst 5 yrkesverksamma år inom branschen. Då arbetet innefattar kontinuerlig kundkontakt är mycket goda kunskaper i svenska ett krav. Du är van att arbeta i ArchiCad alternativt AutoCad och då vi frekvent använder oss av Adobe är goda kunskaper inom detta starkt meriterande.

Vi söker dig som är en självgående inredningsarkitekt. Du levererar goda resultat genom att arbeta effektivt, kreativt och noggrannt. Du är en lagspelare som stöttar dina kollegor i projekt och ser till att alltid leverera efter kundens önskemål och vision.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med spännande projekt där du får vara med från första kundkontakten till färdigställt projekt. Du arbetar med frihet under ansvar och har därmed flexibla arbetstider. Då vi sitter intill Hötorget mitt i centrala Stockholm så har du även mycket goda kommunikationer till och från kontoret.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Megaron Arkitekter AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare inom Fiber
Stockholm

Qualit AB är ett expansivt bolag verksamt inom entreprenader, implementering och integrering av data-,  och telenät. Verksamheten bedrivs geografiskt över hela Sverige och vi har även genomfört ett flertal projekt internationellt. Vi har lång erfarenhet inom olika typer av infrastruktur avseende telecom. Vi arbetar både med fasta nät och radionät. I vår affärsidé ingår att såväl svara för entreprenader såsom integrering av olika system. Inom detta ingår t.ex. att utveckla olika tjänster för fastighetsägare för att optimera ekonomin. Bland våra kunder finns de flesta större operatörerna samt många ledande fastighetsbolag. VI arbetar i en flexibel miljö i en platt organisation.

Nu söker vi en erfaren Projektledare inom Fiber

Du arbetar med att projektera och leda projekt inom FTTH från början till slut. Du får totalansvaroch har bland annat i uppgift att svara för materiallogistik,konstruera enklare fiberdesign i CAD, räkna på uppdrag och följa upp uppdrag. Du har kontakt med underentreprenörer och kunder samt kontrollerar att produktionen flyter på som tänkt, därmed kan rollen även innebära en del resande.

Om du uppfyller följande krav så kommer vi att följa upp din ansökan och ta dig vidare i rekryteringsprocessen: minst gymnasiekompetens (gärna teknisk inriktning), felfri svenska i tal och skrift, B-körkort, erfarenhet av enklare CAD-ritningar, erfarenhet av fiberbranschen, höga ambitioner och en attityd som präglar ditt driv och din vilja att lämna ett felfritt arbete efter dig.

Om du dessutom anser dig vara en person med erfarenhet och kunskap kring hur ett bra projekt planeras så kommer du att trivas bra i rollen. Att ha skit under naglarna efter arbete på fält innebär en förmåga att kunna peka på de problem som ofta kan uppstå, innan de inträffar, och därmed skapa ett effektivt flöde i projektet. Du har säljattityd för att dra in kunder, strukturerat tänk för att räkna och planera projekt samt ödmjukhet för att bygga goda relationer med kunder och ditt team.

Vi erbjuder dig belöning efter prestation. Ett arbete som breddar ditt kontaktnät och som utvecklar dig i din karriär. Du får en fot in i en snabbt expanderande bransch med otroliga utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt gäng som gärna umgås utanför arbetstid. Hos oss finns inget tak, du bestämmer själv hur högt du vill nå.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Quality IT Solutions Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör
Stockholm

Stockholms Elektriska är ett företag med ca 30 anställda. Verksamheten delas in i tre olika beståndsdelar; Entreprenad, Service och Svagström. Huvudkontoret ligger i Arlandastad men vi har även en filial i Årsta.

Vi sysslar i huvudsak med elinstallationer i Stockholm och Uppsala. Stockholms Elektriska expanderar och söker nu flera medarbetare. Vi söker serviceelektriker till vår serviceavdelning.

Vi expanderar ordentligt och är redo att utöka vårt team med fler hungriga

Ledande montörer
Du kommer som ledandemontör hos Stockholm Elektriska ha arbetsledaransvar och ansvara för små och stora projekt i Stockholmsområdet. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt. Du förväntas kunna se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning.

Vi söker dig som älskar ditt arbete och som vill arbeta med ett företag som gör det samma. Du har en erforderlig och dokumenterad utbildning samt arbetat några år självständigt inom yrket och tjänsten du söker. Körkort och förmågan att hantera svenska i tal och skrift är ett krav. Du trivs med varierade arbetsuppgifter, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig
ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi har en stor gemenskap, man är en i gänget och är delaktig i utvecklingen av företaget. Man syns och hörs i organisationen och har alltid nära till beslut. Vi som arbetar hos Stockholms Elektriska tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet flera gånger om året.

Välkommen med din ansökan!

Grävmaskinist
Stockholm

Vi är ett mindre familjeföretag som grundades 1972. SMEAB arbetar i huvudsak med entreprenader i grund och mark. Vi har kvalitet och flexibilitet som första prioritet. Vi har de större energibolagen som kunder.

 

Nu vill vi förstärka med en Grävmaskinist

Som Grävmaskinist utgår du från hemmet och arbetar sedan självständigt på projekten som finns i hela Storstockholm. Du kommer att arbeta med kabelförläggningar genom schaktning. Tjänsten är förlagd dagtid 7-16 måndag till fredag.  
Rollen samt våra kunder kräver att du har ett yrkesbevis.
Meriterande om du har utbildningar som tillexempel Säkerhet på väg, ESA-14,Heta arbeten, HLR, med fler. Som person är du självgående, ordningsam och har flytande svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig tjänstebil, marknadsmässig lön, självständigt jobb med världens bästa arbetskamrater.

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi söker efter Service- och Entreprenadelektriker.
Stockholm

AF Elteknik är din nytänkande fullservicepartner inom elteknik, elinstallation och kommunikation. Vi drivs av utveckling och ligger alltid steget före. På så sätt skapar vi kreativa och moderna lösningar som både är kostnadseffektiva och snälla mot miljön. Vår erfarenhet och inställning gör att vi snabbt kan hjälpa dig med en variation av projekt, stora som små. Vårt kunnande och helhetstänk gör att du kan lita på oss och känna dig trygg.

Vi söker efter Service- och Entreprenadelektriker.

Som Serviceelektriker kommer du att arbeta brett inom Storstockholm. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

Som Entreprenadelektriker kommer du få arbeta brett inom Storstockholm. Arbetsuppgifterna innefattar rot/helrenoveringar, stambyten och kontorsanpassningar.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är minst 3-års-montör och har jobbat inom området tidigare. Svenska i tal och skrift är ett krav, likaså b-körkort för serviceelektrikerna. Vi ser gärna att du är självgående och hanterar individuella uppgifter samtidigt som du fungerar bra i gruppsammanhang och trivs i teamarbete.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete. Vi har de rätta verktygen och förutsättningarna för att du ska kunna arbeta självgående. Du har även möjlighet att vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av företaget. Vi har kollektivavtal, heltäckande försäkring och Fora avsättning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel08-520 017 48

Produktionsledare
Norrköping

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker en produktionsledare till Power Distribution Distrikt Öst

Som Produktionsledare ansvarar du för och planerar felavhjälpningen. Detta innebär att du ansvarar för att vårt åtagande i avtalet med våra kunder uppfylls och för personalplanering, ärendehantering, materialförsörjning och fakturering.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från eldistribution, gärna i en liknande position. Du har goda kunskaper inom och förståelse för ekonomi och resultatuppföljning.  För att lyckas i rollen har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är stresstålighet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen. Du behöver vara en problemlösare med förmågan att snabbt kunna prioritera rätt. Vi ser att du kan EBR och Excel, du har körkort, talar och skriver Svenska och Engelska obehindrat.

Eltel karaktäriseras av en sann entreprenörsanda. Vi som arbetar här har ett stort intresse för affären och vi trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du som har ett stort engagemang för arbetet, trivs med att ta egna initiativ och tar ansvar för att komma i mål med uppgifter du tagit dig an, kommer att trivas här. Ditt nätverkande sätt hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer inom och utom den egna organisationen  detta samtidigt som du är tydlig och rak i din kommunikation. Du arbetar strukturerat och långsiktigt samtidigt som du är proaktiv och driven. Ditt prestigelösa sätt gör att du är van att hugga in där det behövs.

Vi erbjuder dig att var med och utveckla Eltel. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Det finns stora möjligheter till utveckling och utomlandstjänst. Stimulerande arbetsmiljö, inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde och bra medarbetarförmåner.

Befattningen är placerad i Norrköping.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst
Norrköping

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker en Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst

Som teamchef brinner du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder. Du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du har en hög administrativ och organisatorisk förmåga.

Teamet består av ca 15-20 medarbetare, i huvudsak beredare, projektledare och tekniker. Detta innebär att i din roll som teamchef måste du, med jämna mellanrum, vara ute på fältet för att bedriva ditt ledarskap.

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad. . Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbetet, goda ledaregenskaper, social kompetens, driv och engagemang. Du är serviceinriktad med en organisatorisk förmåga och gillar att planera, samordna och följa upp. Ditt nätverkande sätt hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer i den egna organisationen och utanför, detta samtidigt som du är tydlig och rak i din kommunikation.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Stimulerande arbetsmiljö, inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde samt bra medarbetarförmåner.

Placering i Norrköping eller Linköping.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi söker en projektledare till Saferoad
Stockholm

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi förstärker nu vårt projektledarteam med ytterligare en medarbetare till vårt kontor i Sollentuna.

Till vår projektorganisations storlek och natur innebär det att du får en stor insyn i det mesta och möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att arbeta i våra entreprenader som projektledare med ansvar för entreprenadernas utförande, vilket innebär tekniskt som ekonomiskt ansvar för att entreprenaden blir utför med hög kvalité, inom given tidsram och inom projektbudgeten.Det förekommer upprättade av teknisk dokumentation med stöd från vårt interna dokument system, anbudsgivning främst inom dina egna projekt, men även som support till vår kalkyl avdelning om så krävs. Daglig kontakt med våra elektriker och övrig support personal, kunder, besiktningsmän, beställarkonsulter vilket innebär att du är socialt kompetent och har en god förmåga att kommuniceraDet innebär primärt inte ett personalansvar, men rollen kräver både en kravställande funktion samt ett tydligt ledarskap i form av en motivationshöjande och stöttande roll mot våra elmontörer. I rollen ingår även en hel del administration och dokumentation. Arbetet kan innebära visst resande inom och utanför Mälarregionen.

Vi söker sig som är en person som har en vilja att ständigt komma framåt och lösa de problem som uppstår i din väg. Du trivs i ett högt tempo, men vill också främja en god kvalitet i din slutprodukt. Du har ett analytiskt sinne och en god förmåga att omsätta teori i praktik, samt en prestigelös inställning till att göra det som krävs för att komma framåt i ditt arbete. Du är affärsdriven, självständig, handlingskraftig, van att ta egna initiativ och är god på att kommunicera. Du gillar att träffa människor och har förmåga att anpassa dig i nya miljöer. rätt person innebär rollen som projektledare ett mycket brett och djupt ansvarstagande i en flexibel och dynamisk projektgrupp. De tekniska utmaningarna är många och varierande, och beslutsvägarna är korta.

Du har el eller el-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. Någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är meriterande. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Eltel Networks stora projekt i Östergörland
Norrköping

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker nu en Projektledare till våra stora projekt i Östergörland 

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för våra stora projekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt och planerar resursinsatser och lämnar anbud på extraarbeten. 
Du kommer hantera ÄTA samt inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Du kommer ansvara för bestämmelser avseende säkerhet, arbetsmiljö och yttre miljö blir efterlevs i projektet. Du ser till att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Vi söker dig som har teknisk utbildning och flerårig erfarenhet som projektledare med vana ifrån elkraftnätverk du har även god ekonomisk förståelse samt goda kunskaper i entreprenadjuridik. För lyckas i rollen är du kundorienterat och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. 

Vi erbjuder dig
Du kommer att få möjlighet till kompetensutveckling inom Eltel, vi är beredda att satsa på dig. Vi har goda förutsättningar för att arbeta strukturerat i vårt projekthanteringssystem, övriga system och i vårt gemensamma arbetssätt för projekthantering. Hos oss får du ett stort ansvar där du får möjlighet att delta i hela försäljningen och projekt processen. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Är du en positiv person som vill arbeta med trevliga kollegor i ett växande företag med många möjligheter då är det dig vi söker.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Stockholms Eltjänst AB
Stockholm

Stockholms Eltjänst AB grundades 1974 och har idag 35 anställda. Företagets största kunder är kommuner och kommersiella fastighetsägare. Vi utför allt från serviceuppdrag till stora entreprenader i hela Storstockholm.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss utgår du vanligtvis från hemmet. Du kommer att arbeta med både service och entreprenadarbeten – beroende på vad du själv föredrar. De främsta uppgifterna blir att utföra installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Då arbetet innebär tät kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga. Vidare är du ordningsam och strukturerad. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du självständig, lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar. Vidare är det meriterande om du kan visa upp betyg, referenser eller liknande.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stort fokus på utveckling och trivsel. Du har även fri tillgång till vårt egna gym på kontoret. Andra förmåner är servicebil, friskvårdsbidrag, utbildningar som exempelvis liftutbildning och HLR och fullt kit med nya verktyg och kläder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Eltjänst AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker till Vuab
Stockholm

Vuab grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1980. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Vuab är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. 

Till vårt kontor i Täby söker vi nu en

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du arbeta med reparation och service av värmepumpar samt kylanläggningar i Storstockholm. Arbetsdagen börjar du inne på kontoret med att ta emot servicesamtal och planera arbetsdagen efter det. Därefter tar du dig till de olika jobben med tjänstebil. Mestadels sker service och reparationsarbetet individuellt, vid större jobb är man dock fler personer.

För att lyckas i rollen har du minimum kylcertifikat klass 2 och en god el-kunskap. Därtill ska du ha en teknisk förståelse och vara duktig på att felsöka.  Körkort är ett krav och du bör ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare innebär tjänsten mycket kontakt med människor vilket förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person bör du trivas med ett självständigt arbete där du är din ”egen” chef och planerar dina arbetsdagar själv.

Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Vuab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande.

 

Platschef
Eskilstuna

Sorex Entreprenad är ett anläggningsföretag med nytänkande, vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga hållbart och för framtiden. Sorex har som mål att ha långsiktiga samarbetspartners, vi jobbar aktivt och strävar efter ett bra samarbete med kunden och att vi tillsammans ska jobba mot en bra slutprodukt där kunden ska vara mer än nöjd efter avslutad entreprenad. Sorex är ett innovativt och personligt anläggningsföretag som kombinerar det lilla företaget med de stora resurserna, vi ska alltid sträva efter att vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden med ledorden hög kompetens och kvalité. Läs gärna mer på www.sorex.se.

Vi expanderar och behöver nu en:

Platschef

Som platschef hos Sorex ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I ditt arbete stöds du av Arbetschefen.

För att lyckas i rollen bör du arbetet som arbetsledare eller platschef med minst 5 års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten. Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller högskoleutbildning men vi prioriterar yrkesmässig bakgrund där du nu vill ta ytterligare ett nästa steg i din karriär. Du driver dina projekt med säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som triggas av ansvar och intensitet, har en förmåga att lätt se helheten i projekten och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.

Vi erbjuder: En ledande roll med goda förmåner i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas, vilja utvecklas och må bra på jobbet. Utöver din fasta lön har vi även ett mycket givande bonussystem baserat på prestation. 

Fordonschef till Arlanda Express
Stockholm

Om företaget

Med Arlanda Express erbjuder A-Train AB det snabbaste och punktligaste sättet att resa mellan Stockholm och Stockholm Arlanda flygplats och vår kundservice är prisbelönt. Tåget går 4-5 ggr/timmen och resan tar bara 20 minuter. Vi har cirka 180 anställa och vi präglas av förstklassig service, snabbhet och flexibilitet. Vi är ett lönsamt företag med robust ekonomi.

A-Train AB har också byggt och finansierat en järnvägsanläggning med ett dagsvärde som vida överstiger de 4,5 miljarder som bygget kostade. Det hela genomfördes på tid, inom budget och helt utan statliga bidrag. Anläggningen används inte bara av vår egen snabbtågstrafik utan också av andra tågoperatörer som spelar en viktig roll för miljövänliga resor till och från Stockholm Arlanda flygplats. Tågtrafiken på anläggningen påverkas positivt av miljödebatten och vi tror på en ännu starkare utveckling i framtiden. 

Arlanda Express fortsätter att växa och söker nu en

Projekt- och fordonschef

Rollen som fordonschef erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom alla teknikområden som berör våra järnvägsfordon vars funktion och tillförlitlighet vi ständigt förbättrar. Tjänsten innebär också projektledning inom det fordonstekniska området. Arbetet förutsätter nära samarbete med kolleger och externa parter vilket ger jobbet ett rikt socialt innehåll.  Denna tjänst är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Projekt- och fordonschefen rapporterar direkt till vår tekniske chef.

Vi är en idérik och handlingskraftig organisation där många ändringar görs för att förbättra reseupplevelsen för kunder och personal varför jobbet betyder stor omväxling, roliga arbetsuppgifter och breda kontaktytor både inom och utom företaget.

Den stora tekniska spännvidden ställer höga krav på teknisk förståelse och förmåga att snabbt tillägna sig nya kunskaper. Du bör vara civilingenjör eller ha motsvarande meriter där erfarenhetsområdet gärna är inom farkostteknik eller maskinteknik. Utmärkta färdigheter inom projektledning är av central betydelse. Du är affärsmässig och du har förmågan att hantera och arbeta i en komplex miljö. Du har också lätt för att skapa och vårda relationer och är en omtyckt samarbetspartner. Goda verbala och skriftliga kunskaper i svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

Vill du vara med i vårt glada och framgångsrika gäng? I denna rekrytering samarbetar vi med Jobway och om du har några frågor så är Du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Karin Bäck som nås på  08- 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Handläggande Arkitekt till Equator
Stockholm

Equator består idag av 46 duktiga medarbetare och våra uppdrag finns främst inom handel, kontor och bostäder. Ofta ombyggnader där vi behöver hantera komplexa förutsättningar, formmässig lyhördhet och kulturhistoriska aspekter tillsammans med långtgående hållbarhetskrav.Vi månar om ett gott samarbete externt såväl som internt vilket vi tror resulterar i framgångsrika projekt, estetiskt såväl som ekonomiskt.

Vårt inarbetade europeiska nätverk Equator European Architects ger oss kunskap om internationella sammanhang, förutsättningar och beslutsprocesser. Många av våra medarbetare har en utländsk bakgrund vilket berikar oss med ny kompetens och erfarenhet.

Verksamheten grundades redan 1952 och ägs idag av 10 partners, alla aktiva inom företaget. Kontoret arbetar långsiktigt, har en stark ekonomisk styrning och rankas AAA enligt Dun & Bradstreet.

Equator Stockholm står inför ett antal stora och roliga uppdrag och vi behöver förstärka vårt team med:

Handläggande Arkitekter

I rollen som handläggande arkitekt kommer du att jobba med stora komplexa projekt, där du kommer att vara med från idé till slutprodukt.

Vi söker dig som är arkitekt med god kommunikativ förmåga, internt som externt. Du tycker det är kul att både jobba nära din kund och i kontorets team. Fingerfärdighet vad gäller form, utredningsarbete och process behövs och här finns goda möjligheter till utveckling och lärande. 

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av projektering i AutoCAD. Vidare är du kreativ och behärskar verktyg som Indesign, Photoshop samt Sketchup. Har du jobbat med Revit och Rhino är det meriterande. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

Vi erbjuder dig en central roll i ett företag med ett internationellt perspektiv där du kommer att jobba med duktiga kollegor och nära ägarna. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker till Södertälje
Stockholm

Danilift Sverige AB är en av Sveriges ledande leverantör av hävare, stegbilar och arbetsplattformar. Danilift Sverige AB jobbar med försäljning, utbildning, service, underhåll samt akuta reparationer av höjdfordon av märket Danilift A/S, Rosenbauer, Karlsruhe GmbH (Metz Technology) och Palfinger Platforms. Vi har idag ca 50 räddningsfordon och ca 80 bilmonterade liftar runt om i landet som vi servar med jämna intervaller i vår verkstad samt även på plats hos kund.

Vi expanderar och behöver förstärka vår personalstyrka med en

Servicetekniker av höjdfordon till Södertälje

I rollen som servicetekniker kommer du besökavåra kunder som mestadels är räddningstjänster samt uthyrningsföretag. Arbetet sker mestadels hos våra kunder men en del service utförs även på vår verkstad i Södertälje. Du kommer utföra och ansvara för service och installationer av våra produkter. Arbetet sker i nära samarbete med kund vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad och har god förmåga att se optimala och gynnsamma helhetslösningar. Tjänsten innebär en del resor till våra kunder runt om i Sverige.

Vi söker dig som har någon form av teknisk- utbildning och grundläggande elektroniska kunskaper.  Du bör tillexempel veta hur hydraulik, mekanik och fordonsel fungerar och hanteras. Då vi jobbar med olika styrsystem såsom PLC- och CANBUS är erfarenhet inom dessa områden meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, ansvarsfull och en van problemlösare. Då du kommer att träffa många olika människor är det viktigt att du har god social kompetens och känner dig bekväm i servicerollen. Du är även bra på att skapa och bibehålla relationer samt är pedagogisk i ditt arbetssätt. B-körkort och goda kunskaper i Svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen. C-kort är meriterande.

Vi erbjuder dig att vara med under utvecklingen av ett expansivt företag som är marknadsledande. Utvecklingsmöjligheterna är goda både internt som externt, vill du vara med och sätta din prägel i Sverige? Då ser vi varmt fram emot just Din ansökan.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel 08-511 617 43.  Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Högskoleingenjör till James Fisher
Stockholm

I mer än 10 år har JFD Sweden AB byggt och utvecklat marina specialfarkoster. Flaggskeppet är en över 10m lång snabbgående motorbåt som kan färdas både på och under ytan.

JFDS är ett helägt dotterbolag till JFD Ltd med huvudkontor i Glasgow, Skottland. Moderbolaget har i 30 års tid levererat ubåtsräddningsutrustning till mer än 20 länder på fem kontinenter.

Våra produkter är fyllda med innovativ teknik och mängder med kreativa lösningar för att klara miljön i undervattensläge. Skrov byggda i kolfiber, dieselmotor/vattenjet, lithiumbatterier/trustrar, hydraulik, pneumatik samt ett sofistikerat navigations- och informationssystem. Produkterna säljs främst på export. Vi är lokaliserade på Rindö Marines varvsområde nära färjeläget mot Vaxholm.

 

Junior högskoleingenjör inom elektronik/mekatronik.

Med oss kommer du att arbeta väldigt brett från idé till färdig och testad produkt inom konstruktion av elektroniksystem, design av delsystem och val av komponenter till våra produkter. Du planerar och utför egna verkstadsprover av konstruktioner och system samt installerar och testar dessa i våra farkoster. Framtagning av dokumentation på både svenska och engelska är en central del i ingenjörsarbetet.

För att lyckas i rollen är du högskoleingenjör inom antagligen elektronik eller mekatronik, i början av din karriär.

Du brinner för produktutveckling och är van att arbeta i projektform. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett vedertaget CAD-program för elektronik, någon form av PLM-system och kan hantera en lödkolv. Fortsättningsvis har du god analytisk förmåga samt erfarenhet av protokoll för seriell kommunikation, RS232, RS422, CAN(J1939) eller TCP/IP.

Som person är du självgående, engagerad och ansvarstagande, trivs med att arbeta i team och kan hantera en varierande arbetsmiljö. Du tycker om att tillsammans med personal i produktionen arbeta fram förbättringar och medverka vid införandet av dessa. Tidigare erfarenhet av konstruktion för marina applikationer är mycket meriterande.

Vi erbjuder en roll där du har möjlighet att arbeta med hela konstruktionsprocessen från design, tillverkning och test, till installation i våra farkoster. Vidare har vi goda anställningsförmåner för våra medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar James Fisher Defence Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel 08 511 617 43. 

Arbetsledare
Stockholm

W-Tech har på kort tid etablerat sig som en mycket uppskattad och pålitlig leverantör av tjänster inom betongreparationer, spårservice och vakumsugning/sanering. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur. Vi har ansvarat för många renoveringar av bland annat broar.Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata.

.

Nyexaminerad byggnadsingenjör till arkitektkontor!
Stockholm

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, 3D-illustrationer, inredningsuppdrag och projektering för anpassningar, ombyggnad och viss nyproducering. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Dessa projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter. 

Vi expanderar och söker nu en

Junior Byggnadsingenjör

För att lyckas i rollen som byggnadsingenjör hos oss bör du tidigare ha arbetat nära arkitektur, på ett arkitektkontor eller ett konstruktionskontor med projektering antingen under eller efter din utbildning. Arbetsuppgifterna är varierade så som våra projekt och innefattar både illustration och projektering.  

Vi tror att du är en duktig illustratör i främst ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vidare har du en högskoleingenjörsutbildning och är mest troligt i början av din karriär. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

Som person är du social, nyfiken och vill utvecklas inom din yrkesroll. Vi tror att du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar där du tar mycket ansvar i dina egna processer.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installationselektriker inom solceller
Stockholm

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Vi ger dig helt enkelt kraften och musklerna för ditt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita oss.

Vi förstärker vår installationsverksamhet i region öst med flera duktiga installationselektriker och söker nu dig som är redo att ta nästa steg i karriären!

Som installationselektriker hos oss på Lambertsson kommer du att vara en viktig del i samhällsbyggandet och delaktig i hela processen, från början till slut. Du kommer bland annat att vara delaktig i utveckling och utförande av projekt inom solcellsentreprenader hos t.ex. fastighetsägare, byggbolag och privatpersoner. Nyproduktion av bostadsrättsföreningar och projekt inom infrastrukturen så som vägbelysningsentreprenader är också vanligt förekommande. Våra projekt erbjuder varierande arbetsuppgifter och möjlighet till personlig utveckling.

För att lyckas som installatör hos oss bör du som söker tjänsten vara gymnasieutbildad elektriker och/eller ha motsvarande utbildning. Du har även minst 3 års erfarenhet från likvärdiga arbeten. Då tjänsten innefattar resor mellan projekten är körkort klass B ett krav. Har du som söker utbildning inom Arbete på väg 1+2, Heta arbeten, Fallskydd m.m. är detta meriterande.

Som person är du social, utåtriktad och har ett brinnande engagemang för service och kvalitet. Du är yrkesstolt och vill utvecklas i din roll som elektriker. Du har tidigare erfarenhet av att läsa ritningar, är noggrann och klarar av att planera ditt eget arbete. Du har lätt för att samarbeta och trivs bra med att arbeta i grupp.

Vi erbjuder unika projekt där varje moment är lika viktiga. Vi är målmedvetna och hjälper varandra att nå våra uppsatta mål. Vi är Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anbudsingenjör/ Kalkylator till Markona
Uppsala

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Kalkylator till Markona i Uppsala

I rollen som anbudsingenjör/ kalkylator hos Markona så kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Projekten varierar i storlek och du kommer aktivt att arbeta mot mindre anbud likväl som större totalentreprenader.

Genom att inhämta kunskap från referensprojekt, hålla dig underrättad om aktuella priser på produkter och material hittar du kreativa och gynnsamma lösningar på våra kunders byggplaner. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Vi söker digsom har några års erfarenhet utavkalkylarbete sedan tidigare, antingen som kalkylator eller anbudsledare. Troligtvis kommer du från en byggteknisk bakgrund med ingenjörsexamen på högskolenivå eller har du motsvarande arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare ute i produktion. Det är meriterande om du har mängd- och projekteringserfarenhet gällande mark- eller anläggningsinriktning.

Vidare är du en van användare av Office-paketet och innehar erfarenhet av att arbeta i kalkylprogram som Bidcon eller MAP. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du innehar körkort B ser vi som en självklarhet.

För att trivas i rollen så tror vi att du är noggrann och analytisk.  Du trivs i en omväxlande roll och är självgående i ditt arbete. Då rollen innebär mycket kundkontakt externt som internt ställer rollen krav på att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Dessutom är du en god problemlösare som drivs av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Självgående elektriker
Stockholm

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Vi ger dig helt enkelt kraften och musklerna för ditt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita oss.

Vi förstärker vår organisation i Stockholmsområdet och söker nu en självgående elektriker.

Vi söker dig med en bakgrund inom elinstallation och data till våra projekt inom Region Öst/Mälardalen, Stockholm. Som elektriker hos oss på Lambertsson kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, vägbelysningsentreprenader och solserviceinstallationer via varumärket glacell.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen. Varje projekt är lika viktigt och vi vill därför ha dig med drivet och viljan att utveckla denna nya avdelning tillsammans med oss.

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet som elektriker, och tidigare erfarenhet av installationsarbete. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du utbildning inom mobila arbetsplatsformar, heta arbeten och arbete på väg 1 + 2 är detta meriterande.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Driven projektledare
Stockholm

LW AB är ett expanderande byggföretag som är en heltäckande leverantör inom tak- och fasadentreprenader. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Vi är inriktade på större projekt som b.la. Mall of Scandinavia och Tele2 Arena. LW grundades 1987 och är idag ca 200 anställda.  

Det arbete vi levererar ska alltid möta eller överträffa kundens förväntningar och krav. Vårt mål är att alltid vara först med de senaste produkterna och de bästa arbetsmetoderna.  

Vår affärsidé är att LW ska vara det mest attraktiva alternativet vid tak- och fasadentreprenader. Vår vision är att vara marknadsledande och fortsätta möta både våra kunders och framtidens krav genom att kombinera effektivitet och kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet och har huvudkontoret i mycket trevliga lokaler i Tyresö. 

LW Sverige AB expanderar och söker just nu en: 

Projektledare  

I din roll som projektledare hos LW kommer du självständigt driva dina projekt från början till slut. Rollen innebär ansvar för ekonomi, bemanning, produktion och arbetsmiljö i projekten. Du detaljplanerar veckorna och ansvarar för att de stämmer med kalkylerna. Utöver det ska du representera företaget gentemot kund samt delta i förbättrings- och optimeringsarbetet gällande genomförda projekt. Tjänsten innebär att du arbetar både ute på site och på kontoret.

Vi söker dig som har 2-5 års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna som byggnadsingenjör. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara van vid att hantera siffror och ekonomiska kalkyler samt att dokumentera, det är meriterande om du sen innan har arbetat i något planeringsverktyg som tex PlanCon. Du har även ha goda kunskaper i Excel samt kunna uttrycka dig på Svenska samt Engelska i tal och skrift.  B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i projektledning.  

För att klara av denna roll behöver du trivas med att jobba i högt tempo, ha skinn på näsan och inte vara rädd för att anta nya utmaningar.  Du ska ha en positiv inställning och alltid se möjligheter. 

LW erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi jobbar mycket för en hög trivsel hos personalen och bland annat så arrangeras flertalet personalaktiviteter varje år. 

Intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar LW AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45 eller Tobias Knutsson tel 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Montör
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu en:

Montör i Stockholm/ Mälardalen

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem och i huvudsak utförs arbetet i Stockholm och Mälardalen, det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Produktionschef
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Arbetsledare

I din roll som arbetsledare kommer du ansvara för de olika projekten ute på fältet. Du kommer planera, leda och samordna projekten. Du har även det yttersta ansvaret för personalen vilket innebär arbete med bland annat schemaläggning, semesterplanering, och frånvaro. Vidare kommer du även att arbeta med attestering av fakturor och tidsrapportering. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid så planering av arbetet är viktigt.

Vi söker dig som tidigare har arbetet som arbetsledare, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil är ett krav. Då vi vill skapa en personlig kontakt med våra kunder och även ha en bra kontakt inom företaget är det viktigt att du har lätt för kommunikation och service. Utöver det är du självklart driven, engagerad och en problemlösare som tar initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Utöver det ska du ha god känsla för ekonomi och ha kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har kunskaper om ABT, ABU och liknande. Du får du gärna ha en entreprenad eller ekonom utbildning i grunden.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har stort fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Affärsområdeschef

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Certifierad sakkunnig inom tillgänglighet
Stockholm

 

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

.

173 Tillsatta tjänster det senaste året