Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro
Örebro  2017-10-06

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Säljare/Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro 

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Elektriker till Saferoad Vägbelysning
Stockholm  2017-10-06

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker elektriker till vårt kontor i Sollentuna

I sollentuna är vi ca 25 anställda. Som elektriker hos oss kommer du att arbeta på våra entreprenader. Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Vi kan även erbjuda boende om du inte bor i Stockholm. 

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Uppsala Elcentral
Uppsala  2017-10-06
Uppsala Elcentral är ett företag med ca 9 anställda. 
Vi utför olika typer av jobb men främst äldre byggnader så som slott och kyrkor men även Akademiska hus, BRF-föreningar samt Local Properties (Nybygnation av industrilokaler).
 
Vi söker dig med några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av starkström. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett riktigt härligt gäng som hjälper varandra. Du erbjuds stor frihet och eget ansvar. För oss är kvalité viktigare en än kvantitet. Andra förmåner är kollektivavtal, bil, friskvård, etc. En gång om året försöker vi göra något riktigt roligt tillsammans som exempelvis utlandsresor. 
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Rörmontör till KI Rör
Stockholm  2017-10-06

KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Då efterfrågan på våra tjänster är stor, behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en rörmontör till vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm

Då efterfrågan på våra tjänster är stora behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en:

Rörmontör 

Vi söker en rörmontör med yrkesbevis samt minst 3 års erfarenhet. Erfarenhet av entreprenader är meriterande. B-körkort är ett krav. Som rörmontör hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning. Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla och fina förmåner. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Eltel söker Distributionsmontör med placering i Östergötland
Norrköping  2017-10-23

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker Distributionsmontör med placering i Östergötland

Som distributionsmontör kommer du att arbeta med jordkabel- och luftledningsanläggningar 0,4-24 kV. Du kommer vara med både på nyproduktion och ombyggnadsarbeten, underhåll och drift samt reparations- och servicearbeten. Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom eldistribution. Du har en teknisk el-utbildning på minst gymnasienivå. I det här arbetet är det också viktigt att du är okänslig för arbete på höga höjder och att du ser positivt på resor i tjänsten. Projekten är allt från några timmar till ett par dagar, veckor eller månader. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

Vi ser gärna att du har branschspecifika utbildningar som ESA, säkerhet på väg, heta arbeten och hjärt- och lungräddning. Har du även AMS-utbildning eller andra erfarenheter eller utbildningar som är relevanta för vårt uppdrag är det meriterande.

Som person är du ansvarstagande med stort engagemang för ditt arbete. Du trivs med att ta egna initiativ och ser till komma i mål med uppgifter du tagit till dig. Tjänsten innebär tät kundkontakt och kräver därför att du har en god social förmåga. Du är tydlig och rak i din kommunikation med kunder och upprätthåller god service och kvalitet. Du arbetar strukturerat och långsiktigt samtidigt som du är proaktiv och driven. Ditt prestigelösa sätt gör att du är van att hugga in där det behövs. Vidare är körkort goda kunskaper i svenska krav. Goda kunskapar i engelska är meriterande.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt, väletablerat företag där det finns stora möjligheter till utveckling. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet av branschen som ständigt vill bli ännu bättre. Det finns stora möjligheter till att växa inom företaget och för den som vill, även arbeta utomlands. Du kommer till en stimulerande arbetsplats med inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområd. Du erbjuds även attraktiva arbetsförmåner. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


Produktionschef / Platschef inom mark och anläggning
Stockholm  2017-10-23

Sorex Entreprenad är ett anläggningsföretag med nytänkande, vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga hållbart och för framtiden. Sorex har som mål att ha långsiktiga samarbetspartners, vi jobbar aktivt och strävar efter ett bra samarbete med kunden och att vi tillsammans ska jobba mot en bra slutprodukt där kunden ska vara mer än nöjd efter avslutad entreprenad. Sorex är ett innovativt och personligt anläggningsföretag som kombinerar det lilla företaget med de stora resurserna, vi ska alltid sträva efter att vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden med ledorden hög kompetens och kvalité. Läs gärna mer på www.sorex.se.

Vi expanderar och behöver nu en:


Platschef

Som platschef hos Sorex ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I ditt arbete stöds du av Arbetschefen.

För att lyckas i rollen bör du arbetet som arbetsledare eller platschef med minst 5 års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten. Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller högskoleutbildning men vi prioriterar yrkesmässig bakgrund där du nu vill ta ytterligare ett nästa steg i din karriär. Du driver dina projekt med säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som triggas av ansvar och intensitet, har en förmåga att lätt se helheten i projekten och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.

Vi erbjuder: En ledande roll med goda förmåner i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas, vilja utvecklas och må bra på jobbet. Utöver din fasta lön har vi även ett mycket givande bonussystem baserat på prestation.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Kyltekniker till KG Karlsson i Danderyd
Stockholm  2017-10-23

KG Karlsson Rör startades redan 1964. Företaget och installatörerna är certifierade och vi är återförsäljare av Thermia värmepumpar, vars rika urval av modeller fått ”Bäst-i-Test” i ett flertal oberoende undersökningar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi utför även allmänna VVS arbeten. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning, oavsett om de skall köpa ett nytt handfat, laga en toalett, byta värmesystem, radiatorjobb och golvvärme eller installera vatten och avlopp.

KG Karlssons ess som med erfarenheter och kunskaper från alla ledande märken ger varje kund den rätta lösningen: Tommy Frisk, 20 år i vp-branschen, VD för KG Karlsson Rör AB och ligger bakom mer än 1 500 installationer. Jan-Erik Kroon; drivit IVT Center i Stockholm och har 28 år i vp-branschens framkant. Specialist på vp för industri- och flerfamiljsfastigheter, och delaktig i mer än 5 000 installationer. Mikael Jansson, drivit Vaxholms Rör i mer än 10 år och installerat över 100 värmepumpar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi söker en nu en:

Kyltekniker

Vill du arbeta på ett tryggt företag där du som anställd har en stor roll i företaget och där den ena dagen inte är den andra lik? Då har du kommit rätt. Idag är vi 14 stycken på KG Karlsson Rör med mycket låg personalomsättning, vår personal trivs och känner att dom har ett arbete med frihet under ansvar. Vi satsar löpande på utbildningar för våra medarbetare för att vi ska vara bäst på det vi gör.

Som Kyltekniker hos KG Karlsson Rör kommer du att utföra service och avtalsjobb både mot privatpersoner och företag. Kontoret ligger i Arninge och de flesta jobben är på norra sidan av stan som tex. Danderyd, Djursholm, Vaxholm m.m. Arbetstiderna är mellan kl. 7.00-16.00 och startar på kontoret med en frukost eller utifrån ditt hem beroende på vart arbetet ska utföras. 

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som certifierad Kyltekniker. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort och svenska i tal är krav. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv. Erfarenhet av värmepumpar är meriterande.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett gediget och stabilt företag med mycket erfarenhet. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon och surfplatta. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Utöver det ser vi till att hålla en bra sammanhållning i företaget i form av olika evenemang. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Lagbas/Målare
Stockholm  2017-10-23

För kunds räkning söker vi nu en: Lagbas/Målare

Har du gått i tankarna om att arbeta med ett stort och professionellt företag, men inte tagit steget ännu? Då har vi det perfekta jobbet för dig.

Vår kund är en av Stockholms större målerifirmor. Det är ett företag som utför allt från mindre arbeten såsom traditionell lägenhetsmålning, till stora projekt inom nyproduktion.

I rollen är du aktiv i produktion samtidigt som du leder och stöttar dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du får stöttning från arbetsledaren och tillsammans ser ni alla till att alltid lämna ett snyggt jobb efter er.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som målare av nyproduktioner, du har även erfarenhet som Lagbas inom nyproduktion. Vidare arbetar du gärna i team och trivs med ett större ansvar. Som person är du positiv, noggrann och engagerad. Du kommer arbeta på ackord och det är därför viktigt att du jobbar effektivt.

Krav:
*Minst 5 års erfarenhet av nyproduktion.
*Tidigare erfarenhet av en Lagbas eller arbetsledare roll inom nyproduktion.
*Svenska i tal och skrift.  


Detta företag följer måleriavtalet och erbjuder dig en trygg anställning med en acord som lönemodell och med bra förtjänstmöjligheter. Bra maskiner, arbetskläder och kompetenta kollegor är viktigt för att arbetet ska vara kul, vilket du får hos vår kund!

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Arbetsledare/ Projektledare - Plåtslageri
Stockholm  2017-10-23

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp / tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Arbetsledare/ Projektledare

Som Arbetsledare/ Projektledare hos Lassfolks består din dag av att ansvara för ett eller ett par byggen. Du kommer ha kontakt med kunden, gå på byggmöten och vara delaktig i produktionen. Du kommer även sköta den samordning som behövas för att arbetet ska kunna bedrivs effektivt med hög kvalité.

Vi söker dig som har erfarenhet av vår bransch. Har du tidigare arbetat i en ledande roll ses detta som meriterande. Vi förutsätter att du har minst B-körkort samt är flytande svenska i tal och skrift. En god datornvana krävs för att kunna utföra den administrativa delen av arbetsuppgifterna.

Som person är du social och trygg i kontakten med både kunder och medarbetare. Du behöver vara självgående, och ha viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror att du är en person med mycket egna idéer och viljan och drivet att genomföra dem!

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med familjär känsla och där vi värnar om våra anställda. Vi har en marknadsmässig lön och ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåtslageri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Stockholm  2017-10-23

AK Entreprenad är ett mindre företag med det stora företagets organisation och har sitt säte på Värmdö. Vi kan erbjuda kompletta lösningar för mark- och anläggningsarbeten i hela Stockholm.
AK Entreprenad är ett dotterbolag till Allerskog & Krantz AB och sedan 2010 så tar vi även hand om markarbeten med vår egen maskinpark. Vi klarar av små till stora jobb, och vi jobbar alltid i tätt samarbete med kunden för att uppnå de bästa resultaten. Med gedigen erfarenhet så tar vi hand om markarbeten, anläggning, grundläggning m.m. på ett smidigt och säkert sätt. Vi hjälper våra kunder att nå målet med material av hög kvalitet som är kostnadseffektiva.

Vi har rankats som ett av Sveriges starkaste företag och ett av Sveriges starkaste företag i tillväxt. Vi ökar i omsättning varje år och målet för 2017 blir över 20 miljoner. Vi behöver därför duktiga och arbetsamma kollegor och just nu söker vi en:

Grävmaskinist

Som grävmaskinist hos oss kan din roll variera lite beroende på vilken maskin du kommer köra.
Men vi arbetar mycket åt vårt moderbolag där vi gör allt från skog till färdigplanerad tomt. Bland annat gräs, plattor, pooler, alla rördragningar, mura m.m. Vi hjälper även privatpersoner samt får göra mer exklusiva arbetet. Det är många gånger sommarstugor i 500-700kvm klassen med tillhörande tomtplaneringar. Dessa arbeten kräver väldigt mycket från dig som maskinist då det oftast är trångt och komplicerade arbeten men väldigt roligt. Vi arbetar runt om i Stockholm och har just nu projekt i Danderyd, Sollentuna, Saltsjöbaden, Värmdö, Ingarö och Vallentuna.

Vi söker dig som har minst 3–4 års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är ett krav och det är meriterande om du har C-körkort. Utöver det tar du hand om maskinerna som de vore din egna. Det är även en fördel om du bor lokalt i Nacka/Värmdö.

Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Vi erbjuder dig en tjänst i ett mindre företag med det stora företagets organisation, vilket blandannat betyder att vi har alla kollektivavtal, alla försäkringar som arbetstagaren kan använda sig utav. Vi är under uppsving och uppmuntrar vår person att ge förslag på hur de vill att företaget ska gå vidare, vår personal är viktig och har därför mycket inflytande. Vi försöker alltid att göra det så bra som möjligt för den anställde och vi förutsätter att den ger tillbaka minst lika mycket. Utöver det ingår bl.a. bil och telefon i tjänsten. I övrigt är vi ett mindre gäng med olika åldrar, allt ifrån 25 – 45år. Vi har en familjär känsla och ser till att hålla en bra sammanhållning med aktiviteter och middagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2017-10-23

Vill du ha ett roligt och varierande arbete som Larmtekniker så kan vi ha jobbet för dig!

DirectPartner Stockholm har levererat kundanpassade säkerhetslösningar sedan 1989. När företaget grundades arbetade vi mestadels mot privatpersoner, med åren har det förändrats och nu arbetar vi nästan uteslutande med företag. Vi har från start varit partner till Securitas Direct där vi tillsammans skapar marknadsledande larm-, passer- & kameraövervakningslösningar. 
Idag är vi 16 anställda, varav 10 Larmtekniker. Vi växer och söker nu ytterligare en duktig person till gruppen: 

Larmtekniker

Det går bra för DirectPartner Stockholm och av den anledningen söker vi nu en larmtekniker. DirectPartner vill sticka ut som arbetsgivare och göra det lilla extra för att anställda ska trivas. Att anordna teamaktiviteter, roliga evenemang, gruppresor m.m. ser vi som en självklarhet och arbetar aktivt för att varje anställd ska få uppskattning och vara glada på sin arbetsplats.

Som Larmtekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av nyinstallation och driftsättning av passersystem och larmsystem. Beroende på projektets storlek arbetar du själv eller tillsammans med dina kollegor. Hos DirectPartner kommer du även självständigt driva dina egna projekt, vilket också medföljer mycket kundkontakt och frihet under ansvar. Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 8-17 och du utgår från ditt hem, de flesta projekten är i Stockholms innerstad och i närförorterna på västra sidan av stan.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk utbildning samt arbetat inom branschen i minst 2 år. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort B, datorkunskap och svenska i tal är krav. Du ska även vara ostraffad. Det är meriterande om du har arbetat med något av följande system: Galaxy, Axema Vaka och Axis-produkter. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande företag med familjekänsla, de anställda är både kvinnor och män i åldrarna 20 till 65 år. Du kommer under din första period hos oss få den information och utbildning som krävs för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Vi har en platt organisation och kommer med åren att växa så utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi ser även till att kontinuerligt ha enskilda samtal för att se över trivsel och vidareutveckling. Du är självklart försäkrad både under och efter arbetstid, vårdförsäkring och tjänstepension. I tjänsten ingår servicebil, mobiltelefon, dator & surfplatta.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Tycker du tjänsten låter intressant och har ett stort teknikintresse samt viljan men ingen branscherfarenhet? Skicka in din ansökan ändå, om du har rätt inställning så är vi självklart intresserade av dig. 


Montör - Småland
  2017-10-23

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu en:

Montör i Småland

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem i Småland och det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige, ca 100 dagar. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Installatör utan tidigare erfarenhet
Stockholm  2017-11-02

Antenn-zon Gimgöl AB har en lång historia. I över 30 år har vi arbetat med stor nyfikenhet och breddat våra arbetsområden. I dagsläget arbetar vi med installation av fiber, brandlarm, nätverk, antenn, larm, IT och service. Vår vision är kvalitet, leveransprecision och ansvar. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och effektiviserar vårt arbetssätt. Vår styrka är vår personal och nu söker vi duktiga personer till vårt härliga gäng!

I takt med företagets utveckling söker vi nu en; 

Installatör

Vi söker en duktig och driven person som är redo att ta sig an en ny bransch. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi utbildar våra nya kollegor från grunden. För rätt person är detta en möjlighet att komma in i ett praktiskt yrke utan tidigare utbildning eller erfarenhet.

Som installatör hos oss är den huvudsakliga arbetsuppgiften kabelförläggning och kabelinkopplingar inom svagström. Det vill säga Brandlarmsinstallationer och Nätverksinstallationer med mera.
Man kommer även få förbereda kabelinstallation med kabelvägsplanering, utförandeprojektering, materialbeställning, håltagning samt montage av rör och kanaler.
Man arbetar både självständigt och i arbetslag. Som ny på företaget går man bredvid arbetsledare tills man känner sig trygg i arbetet.

Vi arbetar med både stora och små kunder, så som skolor, kontor och byggarbetsplatser. En stor del av arbetet utförs inomhus i nybyggnation och ombyggnation.
Vårt arbetsområde är Storstockholm och de flesta arbetsdagar startar och avlutas på vårt kontor, ibland utgår man från hemmet.

Vi lägger stor vikt vid vår personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Därför arbetar vi mycket med utvecklingssamtal, ordnar kickoffer och after work.

För att passa hos oss bör du ha ett starkt driv och viljan att lära dig. Som person är du kommunikativ, social och ansvarsfull.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Antenn-zon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 


Installationselektriker
Stockholm  2017-10-27

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu självgående och noggranna elektriker. Du kommer som installationselektriker att arbeta med förstklassiga installationer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
 • Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
 • Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lukas Håstlund. tel:08 511 617 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2017-09-29

Koncernen Contiga är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Koncernen sysselsätter drygt 1000 personer, varav cirka 300 i Sverige. Koncernen Contiga har fem fabriker i Norge, två i Sverige, en i Danmark och en i Tyskland.

Contiga har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefab stommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Vi söker nu en:

Projektledare

Som projektledare har du ett helhetsansvar för projektet från order till färdig stomme gentemot kund och internt. Du är ansvarig för planering, projektering tillsammans med konstruktör, ekonomi och inköp av varor och tjänster som projektet kräver. För att lyckas i rollen är du en erfaren projektledare, med minst 3 års erfarenhet från bygg. Har du dessutom erfarenhet från prefab eller liknande är det meriterande. Som person är du affärsmässig, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en självklarhet. Det är även meriterande med en högskoleingenjörsexamen inom bygg.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Stockholmsområdet men även på kontoret i Liljeholmen eller Norrtälje.

Vi erbjuder dig ett växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor delaktighet och möjlighet att påverka. Du kommer att jobba självständigt med spännande och varierande projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 - 511 617 45. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare till Haninge
Stockholm  2017-10-12

Pettersson Tak & Bygg är en profilerad firma i Haninge med ca 11 anställda. Vi startade 2010 och utför takarbeten samt mindre byggarbeten, främst på södra sidan Stockholm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och större fastighetsbolag. Vi inriktar oss främst på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt och betong.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

Pettersson Tak & Bygg är en profilerad firma i Haninge med ca 11 anställda. Vi startade 2010 och utför takarbeten samt mindre byggarbeten, främst på södra sidan Stockholm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och större fastighetsbolag. Vi inriktar oss främst på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt och betong.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som snickare/takläggare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav. Andra krav är certifikaten: Heta Arbeten, Skotta Säkert samt Ställningscertifikat. Det är mycket meriterande om du har någon erfarenhet som tätskiktsmontör. 

Som person är det viktigt att du är ordningsam och driftig. Du är självgående och har en positiv inställning.

Vi erbjuder dig att vara del i ett tryggt företag med kollektivavtal. Andra förmåner är frihet under ansvar och gymkort. Du kommer till ett riktigt trevligt gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektör/projektledare
Stockholm  2017-10-19

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

Projektör/Projektledare med tekniska kunskaper inom mekanisk låsning och fysisk säkerhet.

Till vår låsavdelning i Stockholm söker vi nu en serviceinriktad och flexibel Projektör/Projektledare. Placering är på vårt regionkontor vid Globen. Här är vi ett positivt gäng på ca 15 personer. Tillsammans med våra tekniker är vi ca 35 personer.

Vi söker dig som:

- Har längre erfarenhet som låssmed och eller projektör

- Har goda tekniska kunskaper inom mekanisk låsning och fysisk säkerhet

- Är social och trivs med att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor

- Är duktig på att bemöta och hjälpa kunder

- Är strukturerad och ansvarstagande

- Är en god administratör

- Arbetar bra både självständigt och i grupp

Projektörens arbetsuppgifter är att:

- Bemöta våra kunders önskemål om teknisk hjälp
- Räkna på jobb
- Ansvara för material och pengar under projektet
- Arbetsleda tekniker i projektet
- Avsluta och fakturera projektet

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett intressant ansvarsområde, fördelaktiga villkor och en trivsam arbetsplats med god stämning!

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård.

Placering

Du kommer att utgå från vårt regionkontor på Rökerigatan 19 vid Globen. Här är vi ett positivt gäng på cirka 40 personer. Du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor på låsavdelningen, samt med vår larmavdelning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, nahom.maasho@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arkitekt
Stockholm  2017-10-26

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande, hållbarhet och stadsutveckling. Vi arbetar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning.

Våra uppdrag består av utredning, gestaltning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå, personalbyggnad vid Bromma flygplats. 

 

GRID växer och söker nu en duktig arkitekt till sitt härliga team

Som arkitekt hos oss kommer du ofta att arbeta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för huvudsakligen offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig och teknisk förmåga.

För att lyckas i rollen ska du ha arkitektutbildning och projekteringsvana. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med projektering i programmen AutoCad och Revit. Eftersom de flesta av våra uppdragsgivare är svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsorienterad.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar GRID arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggande arkitekt till Rits
Stockholm  2017-10-25

Rits arkitekter grundades under 90-talet och fick nya ägare under hösten 2015. Kontoret ligger i fina lokaler på Kungsholmen och befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas. I samband med nya ägare kommer framtida fokus ligga på att utveckla arkitekturen och företaget.

Vårt fokus ligger på nyproduktion av bostäder och vi söker nu en duktig:

Handläggande arkitekt

Som handläggande arkitekt hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med bostadsprojekt i alla skeden. Vår huvudfokus ligger på nyproduktion men vi arbetar även med större ombyggnationer. Vi bygger bostäder för den breda allmänheten och mycket fokus ligger på att skapa väl genomarbetade, tidlösa planlösningar. Projekten vi arbetar med varierar men vanligtvis ligger storleken på 30-200 lägenheter. I huvudsak arbetar vi med projekt i Stockholmsregionen men vi har även pågående jobb på andra orter i Sverige.

För att passa hos oss har du 2 års erfarenhet av att projektera. Du har även arbetat som handläggare och arbetar i Revit.

Vi är ett glatt gäng på 6 personer som gärna utbyter idéer och hjälper varandra att utvecklas. Vi vill ha högt i tak och uppmuntrar till egna initiativ och ansvarstagande. Förutom stora utvecklingsmöjligheter finns här nu flertalet spännande projekt att jobba med.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rits arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Larmtekniker till ett växande bolag med intressanta kunder
Stockholm  2017-10-18

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Larmtekniker

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad och Malmö. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer. 

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Vi söker nu en larmtekniker med inriktning mot säkerhetsteknik till vårt stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

-Självständigt arbete ute hos kund
-Installation och driftsättning på små till stora brand- och säkerhetssystem.
-Arbetsområde i Stockholm

Kvalifikationer
-Minst tre års erfarenhet som larmtekniker
-Kunskap inom systemen Galaxy, Power, RCO (RCO mega, Eltek Delta samt CCTV är meriterande)
-Vi ser att du obehindrat kan tala/skriva svenska
-Att du ej finns i något brottsregister
-Har B-körkort

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Vi satsar på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och lägger ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuder vidare goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning bland annat.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


Projektör inom Mark och VA
Stockholm  2017-10-05

InfraGeoTech är ett konsultföretag som utför framförallt mätningstjänster men också projektering och projektledning inom bygg- och anläggningssektorn. Fokus ligger på teknik, kompetens och kvalitét. Huvudkontoret är beläget i Bålsta, men vi har även ett platskontor i Nacka, samt ett kontor i Västerås.

Vi expanderar och söker nu en projektör inom mark och VA

Som projektör arbetar man inledningsvis med allt ifrån små till medelstora projekteringsuppdrag, relationsritningar och enklare ritningsuppdrag. Man kommer även att arbeta med marknadsföring av avdelningen och hjälpa till att ta in nya jobb. Vidare kommer man vara delaktig vid rekrytering samt bygga upp en avdelning. Det finns då stor frihet med vilken typ av kunder och uppdrag som ska prioriteras.

För att lyckas i rollen tror vi att du har 3 års erfarenhet som projektör och gärna relevant utbildning. Du bör kunna läsa Cad-manualer och ha en förståelse för geoteknik. Det är meriterande om man har erfarenhet av mängdberäkningar och tidigare arbetat som konsult. Tjänsten kräver att man har koll på de lagar och föreskrifter som gäller. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förutsätter det att du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

InfraGeoTech består av ett glatt och härligt gäng med hög kompetens. Man får stora möjligheter att påverka sitt arbete och planera sin egen tid. Att man kommer in med en ödmjuk inställning i kombination med att vara uppfinningsrik och orädd är egenskaper som värdesätts högt.

Vad vi erbjuder: en individuell lön, bra villkor och tjänstebil. Man erbjuds även stora möjligheter att själv planera sin tid och sitt arbete. Som projektör på InfraGeoTech kommer man att få arbeta på ett företag där trivsel och arbetsmiljö är av yttersta betydelse.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Reservdelsman /Reservdelskvinna
Stockholm  

Kihlströms Transport & Lastbilscenter är en fullserviceaktör för industriella fordon med lokaler i Årsta där vi funnits sedan starten 1954, samt från februari 2014 även i Lunda industriområde, Spånga. Vi är anslutna till MRF och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. mobila kylanläggningar och släckning av besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer.

Kihlströms Transport & Lastbilscenter har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi söker nu en Reservdelsman/ Reservdelskvinna till Spånga!

Som reservdelsman/ kvinna hos oss kommer du ansvara över lagret och allt vad det innebär, du tar emot
kunder över disken, tar hand om inköp och säljer reservdelar.

Vi söker dig som har erfarenhet som Reservdelsman/ kvinna inom industriella fordon och har ett genuint intresse för teknik samt ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är flexibel, serviceinriktad och har datorkunskap. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig en del i ett växande bolag som lägger stort fokus på personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra förmåner. I övrigt är vi ett sammansvetsat team som bjuder på härlig stämning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Projektledare till GT El i Norrköping
Norrköping  2017-09-29

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Senior Projektledare till Norrköping 

Som projektledare hos oss får du en stor insyn i verksamheten. Du kommer främst att arbeta som projektledare på våra entreprenader. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till budget och tidsramar som givits. 

Det förekommer även anbudsgivning - främst inom dina egna projekt och som support till vår kalkylavdelning. Arbetet innefattar daglig kontakt med våra elektriker, kunder, besiktningsmän och leverantörer. I rollen ingår även en del administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som projektledare inom el. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Körkort och svenska i tal och skrft är krav. 
Vi ser att du har El eller El-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mätningstekniker/ Mätningsingenjör Uppsala
Uppsala  2017-10-27

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Uppsalakontoret söker vi en Mätningstekniker/ Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 1 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg. Skicka din ansökan, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Installatör inom fiber
Stockholm  2017-10-11

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, System inom säkerhet och larm, Kameraövervakning, Passagesystem, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Installatör inom fiber, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar –  du kommer huvudsakligen att arbeta med installation av fibernät i fastigheter, arbetet innefattar svetsning/blåsning av fiber, fuktdragning samt mätning och dokumentation.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av svetsning, kunskap om fiber eller el (diverse elutbildning) eller elkunskaper är meriterande, dock inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

 Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande Larmtekniker/ Driftsättare till välkänt larmföretag
Stockholm  2017-10-30

Zenita är ett av Sveriges äldsta och mest välmeriterade säkerhetsföretag som utmanar den traditionella synen på säkerhet. Med en unik kombination av certifieringar har vi kompetens och teknik i toppklass. Förutom klassiska säkerhetssystem med överfallslarm, inbrottslarm, passersystem, brandlarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem erbjuder vi även en rad innovativa tjänster med vårt fullskaliga och totalintegrerade Säkerhetscenter. Några exempel är fjärrövervakning med kamera, fjärrstyrning och kommunikation - i realtid.

Vi söker nu en Ledande Larmtekniker/ Driftsättare


Som Ledande tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av installation och driftsättning. Du kommer ansvara för installation, integration och driftsättning av säkerhetssystem i sin helhet från start till mål. Styra, leda och coacha projektmedlemmar och underentreprenörer.
Du kommer arbeta nära kund för att säkerställa uppsatta mål och deadlines. Sköta uppföljning av tekniska projektfrågor med tillhörande dokumentation.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av driftsättningsarbeten av integrerade säkerhetssystem som exempel Unison, Lenel, ARX, Integran, M5 Mega, där kunskaper om Pacom, Unison, Sentrion S3 premieras. Du är Strukturerad, noggrann, van vid att hålla deadlines samt har god känsla för kvalitet.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt företag med låg personalomsättning, många spännande och varierande projekt. Stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill utöka ditt kunskapsområde.
Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon. Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att kontinuerligt hitta på saker tillsammans som aktiviteter och middagar.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


Serviceelektriker
Stockholm  2017-10-06

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu flera självgående och noggranna serviceelektriker. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras. Som serviceelektriker har du din egen servicebil, och ansvarar för att möta kundens behov med uppgifter så som felsökning, reparation och installation.

Din profil:

 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som serviceelektriker.
 • Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är det positivt.
 • Som person är du engagerad, resultatinriktad och ordningsam.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lukas Håstlund. tel. 08 511 617 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare för hus och markuppdrag
Stockholm  2017-10-27

SLB, Sören Lundgren Byggkonsult AB, är ett självständigt kunskapsföretag verksamt inom byggbranschen sedan 1986. Vårt arbetsfält spänner över stora delar av byggprocessen. Tack vare en flexibel organisation kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en service utöver det vanliga. Vår ambition är att fungera långt mer än bara som leverantör av ritningar och handlingar.

Uppdragsansvarig projektledare för hus och markuppdrag

Som projektledare kommer du i huvudsak att planera, leda och genomföra uppdrag i enlighet med avtal och företagets ledningssystem. Du ackvirerar dina egna projekt och kunder samt har eget ansvar för detta. Du kommer även kontinuerligt sysselsätta flera projektledare än dig själv. Ditt område kommer vara hus och markuppdrag, tex nyproduktion av bostadshus och ombyggnad av kulturhus. I och med detta så driver du dina projekt kontinuerligt samt arbetar från start till garantibesiktning.

Vi tror att du har uppmot 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena och har ett brinnande intresse av att vara med och utveckla morgondagens samhälle. Vi ser gärna att du vill vara med och bidra och utveckla vår verksamhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett bra kontaktnät sedan tidigare. Du är mycket noggrann och strukturerad och kan hantera alla situationer och människor. Det är meriterande om du har entreprenad- eller konsulterfarenhet från en ledande position.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma och tidseffektiva affärer som möjligt. Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom din positivitet, tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet och sammansvetsat team som alla besitter flerårig erfarenhet och hög kompetens inom bygg och projektledning. Du har mycket frihet i ditt arbete och får ett stort svängutrymme. Utöver detta får du även en marknadsmässig lön med kollektivavtal, och friskvårdsbidrag. Vi utför även aktiviteter tillsammans så som tex innebandy och skidresa.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Elektriker till GT El Norrköping
Norrköping  2017-09-29

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Norrköping 

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

 • Fastighet
 • Bygg
 • Företag
 • Hushåll
 • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior högskoleingenjör inom elektronik/mekatronik
Stockholm  2017-11-30

I mer än 10 år har JFD Sweden AB byggt och utvecklat marina specialfarkoster. Flaggskeppet är en över 10m lång snabbgående motorbåt som kan färdas både på och under ytan.

JFDS är ett helägt dotterbolag till JFD Ltd med huvudkontor i Glasgow, Skottland. Moderbolaget har i 30 års tid levererat ubåtsräddningsutrustning till mer än 20 länder på fem kontinenter.

Våra produkter är fyllda med innovativ teknik och mängder med kreativa lösningar för att klara miljön i undervattensläge. Skrov byggda i kolfiber, dieselmotor/vattenjet, lithiumbatterier/trustrar, hydraulik, pneumatik samt ett sofistikerat navigations- och informationssystem. Produkterna säljs främst på export. Vi är lokaliserade på Rindö Marines varvsområde nära färjeläget mot Vaxholm.

Just nu växer vi och söker en 

 

Junior högskoleingenjör inom elektronik/mekatronik

 

Arbetsuppgifterna innefattar allt från idé till färdig och testad produkt inom konstruktion av elektroniksystem, design av delsystem och val av komponenter till våra produkter. Du planerar och utför egna verkstadsprover av konstruktioner och system samt när det krävs hjälper till med installation och tester av dessa i våra farkoster.

Hjärnan i båten är en välutvecklad PLC och du hjälper vår PLC expert med både design av hårdvara och mjukvara samt dokumentation kring PLC:n. Du arbetar också med nätverket ombord samt driftsättning av elektriska drivsystem.

För att lyckas i rollen är du civil/högskoleingenjör inom antagligen elektronik eller mekatronik, i början av din karriär. Du brinner för produktutveckling och är van att arbeta i projektform. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett vedertaget CAD-program för elektronik och kan hantera en lödkolv. Fortsättningsvis har du god analytisk förmåga samt erfarenhet av protokoll för seriell kommunikation, RS232, RS422, CAN(J1939) eller TCP/IP.

Framtagning av dokumentation på både svenska och engelska är en central del i ingenjörsarbetet.

Som person är du självgående, engagerad och ansvarstagande, trivs med att arbeta i team och kan hantera en varierande arbetsmiljö. Du tycker om att tillsammans med personal i produktionen arbeta fram förbättringar och medverka vid införandet av dessa. Tidigare erfarenhet av konstruktion för marina applikationer är mycket meriterande.

Vi erbjuder en roll där du har möjlighet att arbeta med hela konstruktionsprocessen från design, tillverkning och test, till installation i våra farkoster. Vidare har vi goda anställningsförmåner för våra medarbetare.

Vi värdesätter engagemang högt och är beredda på att vidareutbilda rätt kandidat för att fylla alla aspekter på rollen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar JFD Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson. Skicka din ansökan till alexander.andersson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker till Edekyl
Stockholm  2017-10-27

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Kyltekniker till Stockholm 

I rollen som kyltekniker kommer du arbeta med vanligt förekommande så som felsökning, underhållsarbete samt installation av främst kylanläggningar och värmepumpar. 

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från kylanläggningar och värmepumpar, samt butikskyla. B-körkort är krav. Det är meriterande om du har kylteknisk utbildning inom Co2, elbehörighet, erfarenhet inom styr- & reglerteknik. 

Som person är du nyfiken och öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling. Du brinner för goda resultat och har förmågan att leverera efter förväntan. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du har lätt för att känna dig hemma. Viktigt för oss är att trivas tillsammans och göra roliga saker ihop, exempelvis så anordnar vi varje år en multisporttävling där vi alla deltar tillsammans mot andra lag.

Du kommer till ett företag där alla möjligheter till utveckling finns, allt beror på vad du själv vill. Vi har kollektivavtal, friskvård m.m. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


QA/Kvalitetskoordinator
Stockholm  2017-10-25

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertisområden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en QA – Kvalitetskoordinator med huvudfokus på ledningssystem inom ISO 9001 och ISO 22716 – GMP för kosmetik.  I rollen som QA kommer du att vara delaktig i förbättringsprojekt inom kvalitetsområdet och närliggande områden. Du blir därmed en viktig länk mellan oss, kunden och slutkonsument då du skapar en trygghet för konsumenter att den produkt de håller i sin hand är producerad och utvecklad på bästa sätt med kunden och miljön i fokus. För att uppnå detta innefattar din roll följande arbetsuppgifter:

 •        Samordna och driva utredningar av avvikelser, kundreklamationer och CAPA.
 •        Arbeta med att underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem.
 •        Planera och genomföra interna revisioner.
 •        Arbeta för att företagets mål uppnås samt sammanställa resultat av målarbete.
 •        Delta vid, och sammanställa underlag till kundaudits.
 •        Delta vid externa revisioner
 •        Planera och hålla utbildningar inom området
 •        Produktregistreringar i olika databaser.
 •        Stötta QC och vid behov utföra kvalitetskontroller

 Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

 •          Högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskaplig ämnen alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande företag.
 •          Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, meriterande är kunskaper i tal och skrift i de skandinaviska språken.
 •          God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är erfarenhet av dokumenthanteringssystem
 •          Erfarenhet av kvalitetsledningssystem, ISO 9001. Erfarenhet av  ISO 13485, ISO 22716 , ISO 14001 och HACCP för livsmedel är meriterande.

Vi letar efter dig som är nyfiken och lösningsorienterad men samtidigt strukturerad, mycket noggrann och tycker om dokumentationsarbete.

En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens. Som utredare av avvikelser behöver man brinna för att hitta effektiva vägar framåt och förbättring samt kommunicera med befattningar på alla nivåer inom företaget.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage, frukost samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!


2 Laboratorieassistenter sökes
Stockholm  2017-10-25

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Produktutveckling och produktion är kärnverksamheter för Paragon Nordic. Innovations- och produktutvecklingsavdelningen ansvarar för att genom innovation och erfarenhet realisera våra kunders produktidéer. Vi är idag 14 personer på avdelningen och arbetar med samtliga av Paragon Nordics affärsområden.

Till avdelningen söker vi nu två laboratorieassistenter, en fast tjänst och ett vikariat. Som laboratorieassistent kommer du att bli en del av produktutvecklingsgruppen och arbetet kommer att bedrivas i Paragons nyrenoverade laboratorier.

Arbetsbeskrivning

Som laboratorieassistent kommer du framförallt att utföra laborativt arbete. En stor del av arbetsuppgifterna kommer bestå av att blanda och fylla kosmetiska och tekniska prover till kunder efter givna recept. Olika produkttyper är t.ex. hårsprayer, hårmousser, färger, oljor och hushållsprodukter. Du arbetar nära produktionen och en del av dina arbetsuppgifter blir bland annat att besvara produktionsfrågor, enklare analyser av produkter, frisläppning av råvaror, kalibrering och inventering av laboratorier. Vi är ISO-certifierade och styr vårt arbete med hjälp av processer. Att vara med och styra upp olika laborativa processer är därför också en viktig del av tjänsten.

Krav på den sökande/meriter:

 • Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Laborativ erfarenhet är meriterande.
 • Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasie-utbildning alternativt är tekniskt/kemiskt intresserad.

Egenskaper:

Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!


Entreprenadingenjör
Uppsala  2017-09-29

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1700 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Vi söker nu en:

Entreprenadingenjör 

I rollen som Entreprenadingenjör trivs du med att arbeta i team då du i samarbete med Arbetschef/Projektchef och Platschef bär ett stort ansvar genom hela projektprocessen.

Detta berör bland annat budget, planering och riskinventering. Inköp utgör en central del av dina arbetsuppgifter likväl som projektering.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en byggteknisk ingenjörsbakgrund och ett antal års arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du arbetat i produktionen sedan tidigare. Vi tror att du är en affärsinriktad, drivande, initiativrik och serviceinriktad person. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att samarbeta med andra.

B-körkort är ett krav.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Uppsala.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i Veidekke – ett annorlunda företag – med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och med ett starkt fokus på kundens behov. I Veidekke utmärker vi oss genom vårt involverande arbetssätt och är väldigt stolta över att vara unika. Vi involverar våra medarbetare, kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vårt involverande arbetssätt bidrog till att vi fick priset för årets leanbyggare 2015.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Elkonstruktör till Saferoad Vägbelysning
Stockholm  2017-09-29

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Elkonstruktör till vårt kontor i Sollentuna 

Vi förstärker inom elkonstruktion och söker dig med erfarenhet från elbranschen. Arbetsuppgifterna utförs i anslutning till anbudsgivande såväl som i byggprojekt i samarbete med våra projektledare från vårt Saferoad kontor i Sollentuna. Resanade kan förekomma inom Sverige.   

Våra kunder är kommuners idrottsförvaltningar, trafikverket, större och mindre byggherrar typ Skanska, NCC mfl .   

I utlyst roll kommer du arbeta med bland annat;   

 • Elkonstruktion av styrcentraler, serviscentraler mm
 • Ansvara för bolagets teknikutveckling och byggnation av el-konstruktioner. (Centraler mm).
 • Kunna göra kostnadskalkyler för central/styrskåp
 • Tekniska beskrivningar av funktioner i centraler/styrskåp
 • Provning/idrifttagning av centraler/styrskåp

Du har en teknisk utbildning el med flera års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  Körkort erfordras då resor ingår i tjänsten. Gärna erfarenhet från kabelberäkningar(El-vis, Febdok eller dyl). Allmän behörighet är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Uppsala  2017-09-29

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1700 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Vi söker nu en:

Platschef

I rollen platschef har du ett omväxlande och utmanande arbete där du tillsammans med arbetsledare driver projekt. Du har en nyckelroll med övergripande ansvar för ekonomi, genomförande, personal och lönsamhet för tilldelat projekt. Vi ser att du lägger stor vikt vid ett bra arbetsmiljöarbete med ett ständigt säkerhetstänk. Involvering är en självklar del i ditt ledarskap.

Din bakgrund
Vi söker sig som har erfarenhet från liknande befattning inom byggproduktion. Det är meriterande om du har relevant utbildning och vi ser gärna ansökningar från dig med motsvarande yrkeserfarenhet. 

Du som person
Du är en affärsinriktad, driven, initiativrik och kvalitetsmedveten person. Att vara kostnadsmedveten och ha ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning. Genom ett coachande ledarskap kan du motivera och engagera dina medarbetare, du trivs med att arbeta i team och ser möjligheter med ett involverande arbetssätt. Vi på Veidekke tror på människors gemensamma förmåga där viljan till samarbete, att utveckla och vårda relationer och att i varje situation lösa problem är grunden till vår framgång. Det gör du med!

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 - 510 662 01. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 


Säljande Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2017-09-29

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Elektriker till GT El Stockholm
Stockholm  2017-09-29

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Stockholm  

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

 • Fastighet
 • Bygg
 • Företag
 • Hushåll
 • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggande Arkitekt
Stockholm  

Nordisk Kombination Arkitekter AB arbetar med utvecklingsprojekt, stadsförnyelse, nybyggnad, restaurering, ombyggnad och inredning. Tyngdpunkten ligger på nybyggnad och kvalificerad ombyggnad.

Vår historia är lång och kort.

Lång, eftersom två av de tidigare delägarna sedan början av 1990-talet drivit Gyllenpalm & Sohlman Arkitekter AB. När Christian Hansen i 2008, nuvarande VD, kom med i bilden, startades Nordisk Kombination Arkitekter AB och huvuddelen av verksamheten flyttades hit.

Lång erfarenhet parad med nytänkande!
Under hela vår verksamhet har vi huvudsakligen arbetat med nybyggnad och kvalificerad ombyggnad.
På senaste åren har vi även kommit att arbeta alltmer med fatighetsutvecklingsprojekt. 

Vi har alldeles för mycket att göra. Egentligen inte ett negativt problem i sig men nu är det viktigt att vi anställer rätt personer och det är förhoppningsvis du. Det står två lediga arbetsplatser och väntar.

Utöver att du måste ha alla de vanliga förutsättningar så som 2-10 års projekteringsvana, är van att arbeta i AutoCad och  Adobe-familjen, pratar och skriver bättre svenska än jag (jag är dansk), kunna arbeta både självständigt och i grupp, är driven och strukturerad osv. är det hos oss lika viktigt att du har humor, ser möjligheter i problem, aldrig ger dig, är nyfiken på allt och inspireras av att gå upp på morgonen och ta dig an det livet kastar emot dig.

Om du ska jobba tillsammans med oss tycker du som vi att det finns ett utrymme för förbättring i dagens svenska arkitektur. Det finns ingen anledning att förkasta beprövade metoder och material men frågan är om det verkligen inte går att förbättra det vi omges av till samma insatts. För att förklara lite ytterligare om hur vi ser på vårt uppdrag har vi bl.a. en grundregel som vi försöker att efterleva i varje projekt: vi måste alltid testa något nytt.
Det kan vara allt från ett nytt material, en ny arbetsprocess eller ett nytt samarbete. Det viktiga är att det ska lyfta både projektet, kontoret och oss som individer framåt. Vi vill försöka motverka en "copy paste"-arkitektur för att vi helt enkelt tycker det är tråkigt och inte lämnar något över till fantasin. Arkitektur är som bäst när den uppfyller sina krav på funktionalitet, är anpassningsbar över tid och bidrar till intressanta möten mellan tid och rum. 
 
Skicka vänligen in din ansökan om du som vi har svårt att gå till jobbet utan att tycka till. Vi vill verka i en levande miljö. Vi sitter i ett öppet landskap inte bara för att det är kostnadseffektivt men framförallt för att man ska kunna höra, kommentera och komplettera de pågående arbetsprocesserna. Vi blir bättre tillsammans och det är mycket roligare att vara en del av en grupp när det går bra.

Kontoret har sina rötter i en 25-årig tradition vilket självklart innebär en stor mängd kunskap och rutin men sen våren 2016 har det börjat blåsa lite nya vindar. Kontorets fulla ansvar vilar nu enbart på mina axlar. Som tur är finns mina före detta kompanjoner kvar i kulissen som senior advisors men det är nu vi "unga" som ska ta över stafettpinnen och vidareutveckla verksamheten till det vi anser morgondagens beställare vill ha.

Kom och bli en del att detta, vi behöver både dig med de tokiga idéerna men också dig med lite längre yrkeserfarenhet som kan referera till både lyckade och misslyckade exempel.

Målsättningen är tydlig. Vi vill växa för att kunna ta an större projekt och påverka den miljö vi lever och verkar i.

Spelreglerna är enkla; Ansvar tar man, fram- och motgångar delar vi tillsammans och vi ställer alltid upp för varandra.

Jag ser verkligen fram emot att träffas, det ska bli skitkul!

 

Med vänliga hälsningar

Christian Vallo Hansen

VD på Nordisk Kombination Arkitekter AB

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk Kombination Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Stockholm  2017-09-30

Villagrunder i Stockholm AB grundades 2009 och har vuxit fram från bolaget Petter Byggare AB. Företaget har idag elva anställda. Villagrunder tar hand om allt, från orörd mark till färdig grund med golvvärme och samtliga vattenledningar och avloppsrör. Under våra år i branschen har vi skaffat oss många nöjda kunder. Vi samarbetar bland annat med ett flertal större hustillverkare och har mycket goda referenser.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor och grupphusområden. Projekten varierar i storlek och i maskintid på de olika arbetsplatserna. Som grävmaskinist hos oss kommer du att alltid utgå från hemmet. Har du erfarenhet av att serva maskin, C eller CE körkort är detta meriterande.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Har du även som oss ett intresse för att se obrukad mark formas till färdig yta för husbyggnationer så har du hittat helt rätt. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Villagrunder i Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson tel. 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Styrtekniker
Stockholm  2017-09-29

N&N El&Styr är uppbyggt i två olika avdelningar som består av el och styr. I båda våra avdelningar arbetar vi med entreprenad och service. Vi är ett ungt positivt företag som tror på starka relationer och långsiktighet både när det gäller personal och kundrelationer. Detta präglas i företagskulturen där vi arbetar för att vara ett sammansvetsat gäng som stöttar varandra för att ge kunden den bästa servicen.

Vi söker erfaren styrtekniker till styravdelningen. I tjänsten ingår att serva avtals- och servicekunder. Oftast arbetar du själv, men du har tillgång till övriga gruppen om uppdraget så kräver.

För att lyckas i rollen har du bred erfarenhet och bakgrund av installation/service samt erfarenhet av att arbeta med fastighetsautomation. Då du kommer arbeta mot våra kunder ser vi att du är bekväm med kundkontakt samt har en positiv inställning med ledordet att leverera.

Som person ser vi att du är målmedveten med intresset att lära. Du trivs med ordning och reda kring dig för att underlätta arbetet för alla inblandade.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett företag med stor möjlighet att påverka och utvecklas. Andra förmåner är service- eller förmånsbil samt friskvård.

Krav är att du ska ha B-körkort samt prata och skriva svenska obehindrat.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar N&N El och Styr med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48 . Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Driftsättare
Stockholm  2017-09-25

SEAL Scandinavia AB är en certifierad anläggarfirma för brandlarm som bildades 2005 och är en heltäckande kompetensleverantör inom brandskydd. Genom ett nära samarbete och en långsiktig relation uppfyller vi de högt ställda krav och behov våra kunder har på oss som leverantör.

Vi hjälper våra kunder med systematiska brandskyddsarbeten genom objektspecifika datorprogram, utbildningar och personlig rådgivning. Genom åren har vi specialiserat oss på brandskydd i stall, sågverk och på byggarbetsplatser, men arbetar också på anstalter, skolor, äldreboenden, kontor, industrier och simhallar. 

Vi söker nu en:

 

Tekniker/Driftsättare

Som driftsättare hos SEAL Scandinavia kommer du att ansvara för integration och driftsättning av brand och utrymningslarm från början till slut. I arbetet ingår felsökning och avprovning. Dokumentation av arbetet är av stor vikt.  

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av säkerhetssystem och har arbetat som tekniker eller driftsättare. Du är en van problemlösare som ser helheten och du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Har du arbetat i något av systemen Eltek, Schrack, Schneider, Ziton eller SecuriFire ses det som meriterande.   

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är en lagspelare men räds inte att arbeta självständigt. Vi söker en driven och ambitiös person och ser positivt på viljan att utvecklas och avancera i rollen som driftsättare.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett växande företag som jobbar med de största entreprenaderna i Stockholm. Vi arbetar med flera projekt av olika karaktär där ingen dag är den andra lik. Självklart får du en utbildning i de 5 olika fabrikaten så du har kännedom kring.
I tjänsten har du en vårdförsäkring, friskvårdsbidrag och en bra tjänstepension.
Utöver detta ser vi till att hålla en bra samanhållning på företaget i form av aktiviteter både internt och med kunder.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel 08-520 617 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

.


Servicetekniker - Brandskydd
Stockholm  2017-09-25

SEAL Scandinavia AB är en certifierad anläggarfirma för brandlarm som bildades 2005 och är en heltäckande kompetensleverantör inom brandskydd. Genom ett nära samarbete och en långsiktig relation uppfyller vi de högt ställda krav och behov våra kunder har på oss som leverantör.

Vi hjälper våra kunder med systematiska brandskyddsarbeten genom objektspecifika datorprogram, utbildningar och personlig rådgivning. Genom åren har vi specialiserat oss på brandskydd i stall, sågverk och på byggarbetsplatser, men arbetar också på anstalter, skolor, äldreboenden, kontor, industrier och simhallar. 

SEAL Scandinavia växer och söker nu en:


Servicetekniker

Som servicetekniker hos SEAL Scandinavia kommer du att ansvara för service och underhåll av brand och utrymningslarm. I arbetet ingår bl.a. felsökning, avprovning (kvartals- och månadsprovning) samt utbildning av kundernas brandlarmsystem. Dokumentation och återkoppling av arbetet är av stor vikt. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av säkerhetssystem och har arbetat som tekniker eller servicetekniker. Men vi tror även att du kan komma från fastighetsbranschen och har en teknisk bakgrund. Du är en van problemlösare som ser helheten och du har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Har du arbetat i något av systemen Eltek, Schrack, Schneider, Ziton eller SecuriFire ses det som meriterande.   

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är en lagspelare men räds inte att arbeta självständigt. Vi söker en driven och ambitiös person och ser positivt på viljan att utvecklas och avancera i rollen som servicetekniker.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett växande företag som jobbar med de största entreprenaderna i Stockholm. Vi arbetar med flera projekt av olika karaktär där ingen dag är den andra lik. Självklart får du en utbildning i de 5 olika fabrikaten så du har kännedom kring de alla.
I tjänsten har du en vårdförsäkring, friskvårdsbidrag och en bra tjänstepension.
Utöver detta ser vi till att hålla en bra samanhållning på företaget i form av aktiviteter både internt och med kunder.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel 08-520 617 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uppdragsansvarig Arkitekt
Stockholm  2017-10-10

FOJAB arkitekter är ett arkitektägt och arkitektlett företag med kontor i Malmö, Helsingborg och Stockholm. Vi söker oss till krävande kunder med de mest intressanta projekten. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt är vi ca 120 medarbetare. Arkitektur är helhet- stad, hus, landskap och detaljer. Vårt Stockholmskontor består av arkitekter inom dessa kompetenser och vi samverkar i våra uppdrag för att åstadkomma en helhetsmiljö. Vi arbetar med nära koppling till Arkitektskolan på KTH och projekten finns både i Sverige och utomlands.
Vår arkitektur ska ta socialt ansvar, kännetecknas av en stark formidé och vara förankrad på platsen.

 

Uppdragsansvarig arkitekt med inriktning kontor och kommersiella lokaler

Som uppdragsansvarig arkitekt har du en ledande ställning på Stockholmskontoret och är en viktig bärare av företagets mål och visioner. I rollen har du ansvar för uppdrag mot kund såväl som tekniskt som gestaltnings- och affärsmässigt. Du kommer även att samverka inom FOJAB kring din kompetens, samt med andra specialister inom företaget.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en arkitektexamen på mastersnivå med minst 10 års erfarenhet i yrket. Vidare har du arbetat med projekt från tidigt skede till färdig byggnad och du har ett brett kontaktnät av kunder i Stockholmsregionen. Att kunna driva flera projekt samtidigt är en färdighet du har.

Som person är du innovativ och lösningsorienterad. Du är en lagspelare med tävlingsinstinkt som drivs av att etablera och utveckla långsiktiga kundrelationer. Vi söker en engagerad person som har förståelse för samspelet mellan arkitektonisk kvalitet och affärsmässighet.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett team engagerade arkitekter där det finns en uttalad ambition och kompetens att jobba  med helhetsmiljöer – stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö. I takt med att vi växer kan rätt person erbjudas möjligheten att få ateljéansvar och/eller kompetensområdesansvar. Här erbjuds du en möjlighet att vara med och bygga upp FOJABs stockholmskontor. Vi har en stark tradition som ett engagerat, ritande kontor. Inget projekt är för litet och inget program är för enkelt för att inte innehålla spännande arkitektur!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar FOJAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggande arkitekt till Strombro
Stockholm  2017-10-10

Strombro är en arkitektur- och ingenjörsbyrå som är ledande i Norden på konstruktion och projektering av byggnader i massivträ (CLT). Företaget grundades 2010 och är främst verksamt i Skandinavien, men är regelbundet involverat i internationella projekt.

Kontoret har sedan starten bedrivit forskning och utveckling av hållbara byggnadstekniker, vilket konstant speglas i den arkitektoniska och tekniska processen. Detta för att på ett nytänkande och innovativt sätt kunna förbättra framförallt miljön men även byggnadsindustrin i stort. Trä som byggnadsmaterial är förnybart, hållbart, ekonomiskt och vackert!

Vi har flera spännande projekt på gång och behöver därför förstärka vårt team med en arkitekt.

För att jobba hos oss bör du förutom relevant utbildning även ha några års yrkeserfarenhet som handläggande eller ansvarig arkitekt. Du kommer till ett kontor centralt beläget på Kungsholmen där kärleken för massivträ sitter etsat i väggarna. Vår högsta prioritet är att leverera design av världsklass i stark samverkan med ekologi och hållbarhet. Vi är ett internationellt och mångfaldigt team med mycket kunskap att dela med oss av. Hos oss finns expertisen att tillhandahålla arkitektur som helhet – från idéstadie till färdig byggnad. Du får möjligheten att från start jobba brett och ta stort ansvar.

Vi fortsätter att tänja på gränserna för olika byggnadstekniker – förändrar, förädlar och experimenterar – för att hitta den absolut bästa lösningen för varje ny situation. Vi utvecklas och blomstrar ur erfarenhet och kunskap och tror på att medföra den senaste vetenskapen inom arkitektur och ingenjörskonst till varje projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strombro med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Klark.Zenit söker arkitekt
Stockholm  2017-10-10

Din bredd är vår styrka och Vår bredd är din styrka. 

Kristian Lindgren arkitektkontor AB, KLARK har sedan 1989 genomfört ca 900 projekt. Vi har stor bredd och arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare. Vår styrka är vår förmåga att sätta oss in i vitt skilda problemställningar och omsätta dessa i kreativa, unika och på platsen väl förankrade lösningar.

KLARK förvärvade under 2015 Zenit arkitekter. Tillsammans förfogar nu Klark.Zenit över en stor erfarenhetsbank och många fina referensprojekt. T.ex. skolor, idrottshallar, bostäder, kontor, restauranger, ambassader mm. Under 2014 etablerades en projektledarfunktion, samt en sakkunnig i tillgänglighet. Det gemensamma kontoret sysselsätter förnärvarande 10 medarbetare. 

Vi växer och söker nya kollegor till vårt kontor på Kungsholmen!

Som arkitekt hos oss kommer du att arbeta med varierande projekt, där du kommer att vara med från idé till färdigt projekt. Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av projektering i Archicad, Autocad eller Revit. Vi jobbar huvudsakligen i Archicad men ser det som en styrka att behärska flera program. Vi ser gärna att du är BIM kunnig och har ett stort intresse för IT utveckling. Då våra dokument är på svenska är svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare är du van att kommunicera med alla deltagare i ett projekt och har genom din erfarenhet ambitioner om en ledande roll. Du inser vikten av att arbeta förebyggande, med god kommunikation, gentemot beställare, konsulter och leverantörer.

Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. 

Vi erbjuder dig en kreativ roll i företaget. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas alltid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Klark.Zenit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel. 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arkitekt till BBH
Stockholm  2017-10-12

 

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

Vi växer och söker fler arkitekter till vårt fina kontor på Maria Skolgata 83.

Vi är professionella specialister som genom ständig utveckling och nytänkande bidrar till att göra kollektivtrafiken attraktiv och det byggda samhället tillgängligt för alla. Genom kreativ samverkan mellan arkitektur och teknik höjer vi nivån på gestaltning, projektering och genomförande. Utöver projekt inom kollektivtrafik och tillgänglighet arbetar vi brett med bland annat bostäder och logistik.

Vi söker nu nya kollegor som vill vara delaktiga i processen att bygga ett hållbart samhälle tillgängligt för alla.

Som arkitekt hos oss får du en självklar plats i företaget där din röst blir hörd och dina idéer uppmuntras. Vi vill arbeta tillsammans med arkitekter som har ett härligt driv och gillar tanken på att lära sig nya saker. Vi arbetar i team där all erfarenhet tas om hand och tillsammans lyfter vi varandra och arkitekturen.

För att trivas hos oss har du arbetat som arkitekt i några år och vill ta dig an våra spännande projekt. Vi arbetar i Autocad och Revit men är öppna för att lära dig dessa program om du inte arbetat i dem tidigare.

Vi erbjuder dig en spännande och öppen arbetsplats där nytänk och laganda står i fokus. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Tveka inte att höra av dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BBH Arkitektur & Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


XYZDP söker en arkitekt
Stockholm  2017-09-28

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom automotive / retail, vi arbetar bland annat med kunder som Volkswagen, Audi och Mercedes-Benz. Utöver retail arbetar vi även med bostäder. 

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver vara förstående och tydlig gentemot kunder, konsulter och dina medarbetare.

Merparten av våra kunder är inom bilindustrin som står inför en väldigt spännande utveckling. Vi behöver hela tiden ligga steget före och tänka hur framtidens bil showrooms ska utformas. Därför söker vi någon som är lösningsorienterad, kreativ och nyfiken.

För att trivas i denna roll bör du ha minst tre års erfarenhet. Vi arbetar i Archicad men ser inget problem med att du inte arbetat i det förut. Som du säkert vet kommer det bitvis vara ett väldigt högt tempo men det är något du är van vid att hantera.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare till Byggnadsfirman Erik Wallin
Stockholm  2017-09-29

Erik Wallin har varit verksamma på bygg- och fastighetsmarknaden i Stockholm i över 80 år. Företaget ägs och drivs av tredje generationen Wallin och är idag 10 anställda. Vi skapar funktionella och estetiskt tilltalande bostäder och stadsmiljöer i hela Storstockholm. Våra kärnkompetenser är arkitektur, stadsutveckling, idéskapande, projektutveckling och projektstyrning.

Vi är idag delaktiga i flera av de stora stadsutvecklingsprojekten i Stockholm, såsom Hammarby Sjöstad, Norra Djurgårdsstaden, Barkarbystaden, Stadshagen, Hagastaden och Annedal.

Erik Wallin är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Stockholms Byggmästareförening.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

Projektledare 

Som projektledare hos oss kommer du att vara med under hela processen, från början till slut – från att hitta en plats, försäljning, till inflytt. Vi arbetar med både små och stora projekt, därför kan uppdragstiden variera. Du kommer att ha ca 1-3 projekt igång samtidigt. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till de tidsramar som givits. 

För att lyckas i rollen har du minst några års erfarenhet som projektledare. Du har tidigare erfarenhet av projekteringsledning, upphandling och styrning av entreprenader. Du har ledaregenskaper och motiveras av att driva företaget framåt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bostadsprojekt. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Viktigt för oss är att du brinner för det du gör, att du är intresserad av alla delar i processen och har viljan att lära dig ännu mer. Vidare är du strukturerad, ordningsam och ödmjuk. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt och framgångsrikt företag där beslutsvägarna är korta. Vi gillar att lyfta fram kompetenser och resultat, vi är stolta över det vi gör. För att bibehålla vårt kreativa tänkande åker vi flera gånger om året på inspirationsresor till exempelvis Köpenhamn, Schweiz, Österrike och Helsingfors. Andra förmåner är friskvård, hälsoundersökningar, rikskort, tjänstebil m.m. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör till LPT Construction
Stockholm  2017-09-29

LPT Construction grundades 2007. De utför takomläggning, kontorsbyggnader, innegårdsrenovering och stambyten. LPT är en totalentreprenör och skräddarsyr lösningar åt sina kunder. Flexibilitet och kvalitét är våra nyckelord då vi anpassar byggnadstiderna efter kundens schema. Efter två respektive fem år besiktar vi varje projekt för att säkerställa kvalitén.

I takt med LPT Constructions utveckling söker de nu en: 

VVS-Montör 

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst stambyten, servicearbeten och installationer i hela Stockholm. 

För att lyckas i rollen är du en VVS-Montör med positiv inställning och några års erfarenhet av branschen. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer. Vidare är det krav att du har körkort. 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig en ledande roll i ett växande företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din kunskapsroll. Andra förmåner är bil och sjukförsäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LPT Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist till LMR Byggnads
Stockholm  2017-09-29

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

Grävmaskinist 

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor, flerbostadshus och grupphusområden. Vi är i dag 6 duktiga personer på grundavdelningen som alltid gör sitt bästa för att dagen ska flyta på så bra som möjligt. Projekten varierar i storlek och därmed varierande maskintid på de olika arbetsplatserna. 

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav. 

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ. 
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Säkerhetstekniker/Låssmed
Stockholm  2017-09-30

Låscentrum etablerades i början av 40-talet och ombildades till aktiebolaget Låscentrum Surbrunn 1987 av Jan Gadeborg och Jan Ågren.  Fr.o.m 2004 bedrivs verksamheten tillsammans av Jan Gadeborg och Gunnar Wingqvist. Båda har gesäll- och mästarbrev och tillsammans har de över 60 års erfarenhet i branschen. Låscentrum är en säkerhetsleverantör med auktorisation och Assa CN-4-licens. Företaget är anslutet till SLR och SLF.

Vi går även utbildningar som erbjuds av branschen för att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken.  Vi arbetar inom Storstockholm och riktar oss till alla som är i behov av säkerhetslösningar, til exempel större och mindre fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, banker, butiker, antikhandlare och privatpersoner. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda - det mesta går att lösa!

Vi expanderar och söker nu en:

Säkerhetstekniker/låssmed

Vi söker dig som har några års erfarenhet som säkerhetstekniker/låssmed. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men ej ett krav. Du ska inneha B-körkort och får inte förekomma i polisens brottsregister pga. arbetets natur. Vidare då tjänsten innebär kundkontakt är svenska i tal och skrift ett krav. Annat meriterande är tidigare erfarenhet av motorlås och en förkunskap av försäkrings och utrymningskrav.

Arbetet innebär I rollen som säkerhetstekniker/låssmed kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer och service över hela Stor-Stockholm och även viss butikstjänst.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson och nås på mail alexander.andersson@jobway.se eller tel. 08 520 017. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Byggnadsingenjör med IT-ansvar
Stockholm  2017-09-28

Kjellander Sjöberg grundades 1998 i Stockholm. KS är ett medelstort arkitektkontor med ett internationellt sammansatt team som leds av fyra delägare. Kontoret har sedan starten vunnit erkännande för sitt arbete inom samtida arkitektur och stadsbyggnad, liksom för sitt aktiva deltagande i samtidsdebatten.

Vi växer och söker nu en byggnadsingenjör till vårt fina kontor på Rosenlundsgatan 40!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang.

Vi söker nu en byggnadsingenjör vars fokus kommer ligga på våra spännande bostadsprojekt. Vi jobbar inte efter klassiska ”mallar” så du bör vara lösningsorienterad och gilla utmaningar! Du kommer få arbeta med  projekt som befinner sig i olika skeden. Du kommer även få möjligheten att verka i en rådgivande roll i tidiga skeden.

I denna roll ingår även ett IT-ansvar vilket innebär att du kommer agera som kontaktperson mot de företag som hjälper oss med teknik i dagsläget samt ansvara för och vidareutveckla våra rutiner. Denna del av rollen öppnar upp för många möjligheter, så som arbete inom Visualisering, 3D modellering och Virtual reality.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter. För rätt person kommer det finnas  möjlighet att utvecklas och arbeta med nya tekniker.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kjellander Sjöberg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tekniker - Stockholm
Stockholm  2017-09-27

Telehantering är ett säkerhetsföretag som har levererat säkerhetslösningar sedan 1989. De arbetar med överfallslarm, inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kameraövervakning. Telehantering arbetar nästan uteslutande med större kunder som tex Stockholms Slott, Vasamuseet och Svea hovrätt. De levererar sina tjänster i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Västra Götaland, Östersund och Sundsvall. Läs gärna mer på deras hemsida http://www.telehantering.se.

Nu söker de tekniker till Stockholm och Göteborg

Som tekniker hos Telehantering kommer du arbeta med installation ute hos deras välkända kunder. Arbetet sker alltid tillsammans men en eller flera kollegor. Arbetstiderna är mellan kl. 7 – 16 och du utgår från ditt hem. I Stockholm är de 62 anställda och arbetet sker oftast inom tullarna. I Göteborg är de 5 stycken och där sker arbetet i hela Göteborg, därför är B-körkort ett krav.

För att lyckas i rollen har du en teknisk utbildning samt arbetat inom branschen i minst 3-4år, alternativt har du arbetat som elektriker i 3-4år. Du är svensk medborgare och är ostraffad. Som person är du glad, engagerad och serviceinriktad. Du är en lagspelare som alltid vill göra kunden mer än nöjd.

Du erbjuds en tjänst med spännande jobb i häftiga miljöer. Telehantering är ett tryggt företag med låg personalomsättning. De ser till att ta hand om sina medarbetare och för den som visar framfötterna finns det stora möjligheter till att växa i företaget. De har ofta internutbildningar så att teknikerna alltid ska vara bäst på det de gör. Självklart har de kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension m.m. Utöver detta ser de till att hålla en bra sammanhållning på företaget i form av olika aktiviteter, middagar och resor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Tekniker i Göteborg
Göteborg  2017-09-27

Telehantering är ett säkerhetsföretag som har levererat säkerhetslösningar sedan 1989. De arbetar med överfallslarm, inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kameraövervakning. Telehantering arbetar nästan uteslutande med större kunder som tex Stockholms Slott, Vasamuseet och Svea hovrätt. De levererar sina tjänster i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Västra Götaland, Östersund och Sundsvall. Läs gärna mer på deras hemsida http://www.telehantering.se.

Nu söker de tekniker till Stockholm och Göteborg

Som tekniker hos Telehantering kommer du arbeta med installation ute hos deras välkända kunder. Arbetet sker alltid tillsammans men en eller flera kollegor. Arbetstiderna är mellan kl. 7 – 16 och du utgår från ditt hem. I Stockholm är de 62 anställda och arbetet sker oftast inom tullarna. I Göteborg är de 5 stycken och där sker arbetet i hela Göteborg, därför är B-körkort ett krav.

För att lyckas i rollen har du en teknisk utbildning samt arbetat inom branschen i minst 3-4år, alternativt har du arbetat som elektriker i 3-4år. Du är svensk medborgare och är ostraffad. Som person är du glad, engagerad och serviceinriktad. Du är en lagspelare som alltid vill göra kunden mer än nöjd.

Du erbjuds en tjänst med spännande jobb i häftiga miljöer. Telehantering är ett tryggt företag med låg personalomsättning. De ser till att ta hand om sina medarbetare och för den som visar framfötterna finns det stora möjligheter till att växa i företaget. De har ofta internutbildningar så att teknikerna alltid ska vara bäst på det de gör. Självklart har de kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension m.m. Utöver detta ser de till att hålla en bra sammanhållning på företaget i form av olika aktiviteter, middagar och resor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Handläggande arkitekt
Stockholm  2017-09-27

Arklab startades 2004 och drivs av de fyra ursprungliga grundarna med kontor i Stockholm och Malmö. Sedan start har fokus varit att skapa innovativ arkitektur.

Vårt mål är att tillsammans med våra beställare utveckla projekt som bidrar till sin omgivning, ofta med förtroendet att ta hand om hela processen från skiss till färdig byggnad. Vi arbetar mestadels med bostäder för små och medelstora byggherrar.

Idag är vi ett designinriktat team på 14 personer från olika delar av världen, alla med värdefulla personligheter som bidrar till en hög professionell hållning. Olikheter och likheter bidrar till en familjär och öppen stämning på kontoret.

Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas där vi vill utveckla vår design och produktionskvalité.

Handläggande arkitekt

Vi söker en handläggande arkitekt till vårt kontor i Stockholm.

För att lyckas hos oss har du minst 5 års erfarenhet av handläggning. Du är bekväm med att ansvara över ett mindre designteam och driva projekt. Visst ekonomiansvar ingår i rollen. Du är van att projektera i Archicad och arbetar i Adobe.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med varierande projekt. Du kommer att få en central roll i företaget med möjlighet att utvecklas inom design och ledarskap.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Arklab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Handläggande arkitekt
Stockholm  2017-09-27

Belatchew Arkitekter grundades 2006 av Rahel Belatchew Lerdell. Kontoret har sitt säte i Stockholm, Sverige, men verksamheten är internationell. Belatchew Arkitekter arbetar inom ett brett spektrum av projekt, från stadsplanering och bostäder till interiörer, kontor och detaljhandel.

Under företagets första 10 år har Belatchew Arkitekter vuxit till att omfatta även den innovativa studion Belatchew Labs samt fastighetsbolaget Belatchew Fastigheter.

Belatchew Arkitekter har mottagit flera utmärkelser under de senaste åren, bland andra the Architectural Review MIPIM Future Project Award 2015, Smart Living Challenge 2014, Design S 2014 och Årets Arkitekt 2006/2007. Belatchew Arkitekters projekt har publicerats i många olika internationella tidskrifter och i flertalet böcker.

Belatchew Arkitekters styrka ligger i de idéer som tas fram och förmågan att göra välgrundade analyser och i nära samverkan med beställaren ta fram de för platsen bästa lösningarna.

Handläggande Arkitekt

Som handläggare är det du som håller i projektet och alla kontakter externt mot kund och övriga konsulter.

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden från skiss till bygghandlingar. Kunskaper i Revit är ett krav. Du bör ha en vilja och förmåga att utvecklas som ledare. Vidare har du en god gestaltningsförmåga.

Som person är du utåtriktad med god social förmåga och van att ha kontakt med kund. Du är noggrann, tycker om att arbeta i ett högt tempo, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att ta en aktiv roll i företaget och tillsammans skapa gemensamma framgångar.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med Belatchew Labs, som är en studio inom Belatchew Arkitekter som arbetar med experimentella projekt i syfte att undersöka och testa nya metoder samt finna lösningar på stadens problem, idag och imorgon.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Belatchew Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Stockholm  2017-09-30

Platschef till Winge Byggnads

Winge Byggnads AB startade 1969 under namnet Byggeken AB. Sommaren 2013 förvärvades Byggeken AB av Martin Windolf och Sten Georgsson. I samband med förvärvet påbörjades en utveckling av företaget och som ett led i detta genomfördes en namnändring till Winge Byggnads AB.
Bolaget består idag av ett antal medarbetare som arbetat tillsammans under många år i olika konstellationer. Vi är totalt 40 anställda. Grundtanken i företaget är att ha ett sammansvetsat team med en utvecklad yrkesstolthet. Vi vet att kvaliteten i projekten har en direkt koppling till medarbetarnas kompetens och ansvarskännande och lägger därför stor vikt vid företagets och projektets organisation.

I organisationen har vi erfarenhet från i stort sett alla typer av entreprenadformer, såväl utförande- som funktions- och samverkansentreprenader, stora som små. Vi har historiskt arbetat mycket med skolor, förskolor, kontorsombyggnader och industribyggnader.

Vårt kontor ligger i Järfälla och vårt arbetsområde är hela Storstockholm.

Vi söker en driven platschef som vill vara en del av Winge Byggnads ABs utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som platschef på Winge arbetar du i projekt i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Dina huvudsakliga uppgifter är tid- och ekonomistyrning samt samordning av egen personal och UE.

-      Motivera och stimulera egen personal och UE samt leda och fördela det dagliga arbetet.

-      Ansvara för att projektet styrs mot uppställda mål och att myndighets- och lagkrav efterlevs.

-      Upprättande av produktionstidplan och styrning av produktionen mot denna.

-      Ansvara för att projektbudget hålls och ansvar för ÄTA-hantering

-      Ansvara för efterlevnad av KMA-plan och att kontroller enligt kontrollplan genomförs.

-      Tillsammans med projektets inköpare genomföra inköp.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som platschef så har du förståelse för hela byggnadsprocessen. Du kan se helheten och några moment fram i tiden. Du har gått den naturliga stegen från hantverkare i grunden till platschef eller är utbildad byggnadsingenjör med några års erfarenhet av ombyggnationer. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på så det krävs att du som person är strukturerad och disciplinerad. Du har datorvana och en ledarpersonlighet, du tycker om att motivera dina kollegor och är affärsmässig i ditt arbete. Vi sätter hög vikt vid din personlighet.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. Ett företag med sund syn på sina anställda. På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.  Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Winge Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55 eller mail victoria.tsirkova@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

 


Glastekniker
Stockholm  2017-12-31

Samglas är ett franchisekoncept och består i dag av ett 20-tal ISO-certifierade glasmästerier runt om i Sverige. I Tyresö jobbar vi med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. Vi jobbar under devisen att våra kunder har idéerna och vi gör dem möjliga!

Vi söker nu en glastekniker till vår verksamhet i Tyresö.

Glastekniker/glasmästare

Vi är ett väletablerat glasmästeri som ligger centralt i Tyresö. Vi arbetar med butiksombyggnader, inredningsglas, bilglas samt traditionella glasmästeriarbeten. Våra kunder är både företag och privatpersoner i Stockholm med omnejd.

Vi söker dig med gedigen glasmästerierfarenhet inom planglas och montage av dörrar och fönster. Har du dessutom erfarenhet av bilglas är det meriterande.

Som person är du serviceorienterad och tycker om kundkontakt. Du är en problemlösare som kan ta egna initiativ och arbeta efter eget ansvar.

Hos oss får du en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi är måna om vår personal och vill att de ska må bra, därför har vi friskvårdsbidrag och arbetar aktivt med företagshälsovård. Utöver det erbjuder vi möjligheten att fortsätta utvecklas genom utbildning.

Körkort är ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Samglas med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Victoria Tsirkova och Frida Persson, tel. 08 520 017 55 / 08 520 017 51 eller victoria.tsirkova@jobway.se / frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationsmontör
Stockholm  2018-02-21

Strands Luft AB är ett entreprenadföretag inriktat på luftbehandling och har 40 års erfarenhet av branschen.. Företaget drivs av Magnus Strand, Mikael Montalva och Daniel Liljekvist.Vi utför både utförande- och totalentreprenader mellan 0-15 miljoner.

Till vårt kontor i Solna söker vi en

Erfaren Ventilationsmontör

Vi söker dig som har en släng av rastlöshet, älskar högt tempo och problemlösning, ser dig själv i en ledande befattning och gillar variation i vardagen.

Som ventilationsmontör kommer du att jobba med större och mindre montage av ventilationsutrustning hos våra kunder. Projekten är mycket intressanta och varierande. Du har god förståelse och erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och rollen förutsätter en social kompetens då en god kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare är av stor betydelse.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som ventilationsmontör och vana av att arbeta självständigt är en förutsättning för att trivas. Du behärskar svenska i tal och skrift, liftkort och B-körkort är ett krav. Som person är du ansvarstagande, relationsskapande och lojal.

Vi erbjuder ett personligt och flexibelt företag med stora möjligheter att påverka det egna arbetet! En stimulerande vardag med frihet under ansvar. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strands Luft AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel. 08 520 017 55. Ansök vid länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Platschef till ED Bygg Sverige
Stockholm  2017-11-29

Visionen är att ED gruppen skall vara ett ledande och fristående bygg- och fastighetsföretag som skall skapa övervärden för våra kunder. På företaget är vi i dagsläget cirka 200 anställda fördelade på administration, projektledare, platschefer, arbetsledare och snickare. En av våra styrkor är att ta in och skola upp nya medarbetare, såväl yrkesmässigt som inom bolagets värdegrund och ledningssystem. Våra fyra värdeord är Lagarbete, Ansvarstagande, Kvalitet och Engagemang.

Vi växer och söker nu en Platschef till Södertälje

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål gällande säkerhet, tid, kvalitet och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att trivas i rollen har du flerårig praktisk erfarenhet som platschef eller arbetsledare av husbyggnation. Du har en Byggteknisk utbildning eller annan relevant utbildning samt erfarenhet. Som personer ser vi att du har förmågan att överblicka helheten och hålla många bollar i luften. Du Är resultat- och lönsamhetsinriktad och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer vilket kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera. För att du ska bli framgångsrik är det också viktigt att du är utvecklings- och lösningsorienterad.

Rätt person hos oss kommer snabbt att få ett större ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ED Bygg Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kockar
Stockholm  2017-10-20

Restaurang Triften i Täby, med eget bageri och konditori, erbjuder god och vällagad mat, bröd och konditorivaror i trevlig och välkomnande miljö. Här lagas och bakas utan onödiga tillsatser och med råvaror som produceras och levereras med omsorg och kunskap om miljö och människa. Kommer inte gästen till Triften för frukost, lunch, fika eller middag, kommer Triften Catering till gästen och ordnar mötet, festen eller middagen.

I takt med företagets expansion söker vi nu två nyfikna, kreativa KOCKAR med stor kärlek till mat och människor. Du vill vara med att vidareutveckla Triften, kanske du har ett speciellt intresse och nyfikenhet för FEST, MÖTEN OCH CATERING.   

Kvalifikationer
Du brinner för att arbeta med god och bra mat och har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Målet är förstås nöjda gäster som kommer tillbaka och som lockar med sig vänner som blir nya gäster.

Du har några års erfarenhet av att arbeta som kock med erfarenhet från kall- och varmkök. Du har arbetat med lunch, à la carte, festvåning och catering och tycker om variationen av arbetsuppgifter och inriktningar. Du är utbildad kock och/eller har bred erfarenhet och ett gediget intresse för matlagning, råvaror och att utvecklas med ditt yrke. Du vill alltid erbjuda dina gäster vällagad mat och du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.

Du är en lagspelare som vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt växa och ge gästen en unik upplevelse varje dag. Du kanske har ett speciellt intresse och kunskap inom ett område som du vill få möjlighet att vidareutveckla.

Vi erbjuder
En arbetsplats i ett familjeägt företag med stort fokus på trivsel, trygghet och utveckling. Vi följer kollektivavtal där du får tjänstepension och försäkringar. Du erbjuds månadslön och kostförmån.

Arbetstider enligt schema med öppettider måndag-lördag. Du arbetar lunch och middag med flexibla arbetstider anpassade för att arbetet ska rymmas i ditt liv.

Hemsida: www.triften.se

Mer om Triften finns på Facebook och Instagram: triften_taby

Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Triften med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55 eller mail victoria.tsirkova@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval till tjänsten kommer att ske den 2017-08-10. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


Byggprojektledare
Stockholm  2017-09-28

Strategia är ett oberoende projektledningsföretag inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi har många års erfarenhet inom projektledning genom alla faser från idé till färdig byggnad. Vi är vana att styra, leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner i ett projekt, oavsett projektform. Vårt mål är att kunden är delaktig i projektet genom att vi hittar rätt rutin för uppföljning, information och beslut.

 

Vi växer och söker nu en byggprojektledare

Vi söker i första hand dig med några eller flera års erfarenhet av byggbranschen. I botten har du troligen en ingenjörsexamen, men främst värdesätter vi tidigare erfarenheter och referenser.

Vi tror att du har lätt för att samarbeta, är positiv, engagerad, affärsmässig och har en praktisk inställning till problemlösning. Du kommer att representera företaget i olika sammanhang och är van vid att möta kunder på olika nivåer, vilket kräver god social kompetens. Strategia arbetar för att medarbetarna ska känna en stor tillhörighet till företaget, trivas på jobbet och ges möjlighet till personlig utveckling.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med spännande projekt och trevliga kollegor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och ta eget ansvar för projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strategia Projektledning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Stockholm  2017-09-30

Ove Lindström rör startade år 1996 och kontoret ligger i Sollentuna. Vi har sedan start arbetat med alla typer av VVS-arbeten. Vår långa erfarenhet har lett oss till att bli specialister på värmesystem och värmeeffektivisering. Vi har tätt samarbete med bland annat Myresjöhus och Trivselhus. På senare tid har nybyggnationer blivit en stor del av vår verksamhet.

Vi har byggt upp kunskap och relationer i byggbranschen vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda yrkesgrupper som snickare, elektriker och målare. 

Ove Lindströms rör expanderar och söker nu en:

VVS-Montör

Som montör hos oss utgår du vanligtvis från hemmet och arbetar mestadels med nyproduktion av villor och varierande servicearbeten i Stockholm.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-montör. Du har även VVS certifikat och säkervatten certifikat. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till både kunder och kollegor. Du har lätt till skratt och gillar att vara med och bidra till företagets utveckling. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och trivs med ett varierande arbete men mycket eget ansvar.

Vi välkomnar dig till ett glatt och härligt gäng som gillar att utvecklas och göra roliga saker. Andra förmåner är friskvård och bil.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Max Kolthoff, tel. 08 520 017 44. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Styrmontör
Stockholm  2017-09-28

Modern Styrteknik bildades 2010. Kontoret ligger i Vasastan och företaget har idag 11 anställda. Modern Styrteknik utför projektering, konstruktion, programmering, driftsättning och installation i egen regi och arbetar nära kunden för att skapa användarvänliga och energibesparande systemlösningar.

För rätt person erbjuder Modern Styrteknik möjligheten att ingå i en växande organisation. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra beställare och entreprenader skapade med kvalitetsprodukter av välkända styr- och reglerfabrikat.

Vi söker nu flera självgående och noggranna styrmontörer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget,


För att lyckas i rollen

Ska du ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Har yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar!
Känner dig trygg i att själv hantera de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el.
Du har B-körkort.

I och med du till stor del kommer arbeta självständigt på fältet så är du givetvis en ansvarstagande individ som triggas av att arbeta mot uppsatta deadlines och överenskommelser.


Under denna rekrytering samarbetar Modern Styrteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Har du frågor eller vill veta mer kontakta då Lukas Håstlund researcher på Jobway tel: 08 511 617 46
Mail: lukas.hastlund@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.


Foliemontör
Stockholm  2017-11-30

The Sign AB är ett företag inom reklam och dekorbranschen.  Vårt huvudsakliga arbetsområde är design, produktion och montering av fordonsdekor, Vi har även fönsterdekor, solfilm, fastighetsfilm i vårt produktsortiment. Våra huvudsakliga kunder är bilhandeln, transportföretag, bussbolag, inredningsbyråer, eventbyråer samt större gallerior. Vi är idag 17 st medarbetare vi finns med både kontor och garage på Gärdet, Sätra och i Kista. 

Vi expanderar och söker en  Foliemontör

Som montör kommer du att ingå i vårt montörsteam. Du kommer att montera fordonsdekor och fönsterdekor. Större delare av arbetet innebär att vi åker ut till våra kunder eller hämtar deras fordon och kör till våra garage för att utföra arbetet. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som gillar att arbeta och leverera kvalité, du är ödmjuk och sätter alltid kunden i fokus.
Vi tror att du har lätt för att arbeta i grupp och du är en teamplayer. Du har erfarenhet av foliemontage, är händig och kan komma på egna lösningar, givetvis har du känsla för färg och form. Vi ser att du har en trevlig och öppen personlighet. Vidare är du även lojal, arbetsam och är inte rädd för att ta tag i nya saker.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och rörligt arbete där du får möta ett brett kundsegment i många olika spännande miljöer. Du blir ansiktet utåt som en Ambassadör för The Sign.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lukas Håstlund 08 511 617 46. Skicka din ansökan via länk snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Titta hit Mättekniker!
Stockholm  2017-10-31

KO Mätteknik AB är ett konsultföretag som utför all slags mätning inom bygg och anläggning. Från den enklaste utsättningen till avancerad tredimensionell mätning. Utsättning av vägar, tunnlar, hus, anläggningar, ledningar etc. Vi beräknar volymer med SBG Geo eller Topocad. Vi använder oss av moderna totalstationer, GPS, digitala avvägningsinstrument och skanner och utför även noggranna sättningsmätningar.

Vi växer och söker nu en Mättekniker

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Vidare kan det ingå att skapa modeller för maskinstyrning i dina arbetsuppgifter. Du kommer jobba självständigt på ett eller flera projekt.

Du är en mättekniker som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van att jobba med SBG Geo. Om du har erfarenhet inom laserskanning så är det starkt meriterande. Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett litet gäng med god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi erbjuder givetvis kollektivavtal till våra anställda. Vi arbetar centralt i Stockholm och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Lukas Håstlund, tel 08-511 617 46. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


173 Tillsatta tjänster det senaste året