Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Projektör inom Mark och VA
Stockholm  2017-07-28

InfraGeoTech är ett konsultföretag som utför framförallt mätningstjänster men också projektering och projektledning inom bygg- och anläggningssektorn. Fokus ligger på teknik, kompetens och kvalitét. Huvudkontoret är beläget i Bålsta, men vi har även ett platskontor i Nacka, samt ett kontor i Västerås.

Vi expanderar och söker nu en projektör inom mark och VA

Som projektör arbetar man inledningsvis med allt ifrån små till medelstora projekteringsuppdrag, relationsritningar och enklare ritningsuppdrag. Man kommer även att arbeta med marknadsföring av avdelningen och hjälpa till att ta in nya jobb. Vidare kommer man vara delaktig vid rekrytering samt bygga upp en avdelning. Det finns då stor frihet med vilken typ av kunder och uppdrag som ska prioriteras.

För att lyckas i rollen tror vi att du har 3 års erfarenhet som projektör och gärna relevant utbildning. Du bör kunna läsa Cad-manualer och ha en förståelse för geoteknik. Det är meriterande om man har erfarenhet av mängdberäkningar och tidigare arbetat som konsult. Tjänsten kräver att man har koll på de lagar och föreskrifter som gäller. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förutsätter det att du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

InfraGeoTech består av ett glatt och härligt gäng med hög kompetens. Man får stora möjligheter att påverka sitt arbete och planera sin egen tid. Att man kommer in med en ödmjuk inställning i kombination med att vara uppfinningsrik och orädd är egenskaper som värdesätts högt.

Vad vi erbjuder: en individuell lön, bra villkor och tjänstebil. Man erbjuds även stora möjligheter att själv planera sin tid och sitt arbete. Som projektör på InfraGeoTech kommer man att få arbeta på ett företag där trivsel och arbetsmiljö är av yttersta betydelse.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2017-07-28

Koncernen Contiga är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Koncernen sysselsätter drygt 1000 personer, varav cirka 300 i Sverige. Koncernen Contiga har fem fabriker i Norge, två i Sverige, en i Danmark och en i Tyskland.

Contiga har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefab stommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Vi söker nu en:

Projektledare

Som projektledare har du ett helhetsansvar för projektet från order till färdig stomme gentemot kund och internt. Du är ansvarig för planering, projektering tillsammans med konstruktör, ekonomi och inköp av varor och tjänster som projektet kräver. För att lyckas i rollen är du en erfaren projektledare, med minst 3 års erfarenhet från bygg. Har du dessutom erfarenhet från prefab eller liknande är det meriterande. Som person är du affärsmässig, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en självklarhet. Det är även meriterande med en högskoleingenjörsexamen inom bygg.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Stockholmsområdet men även på kontoret i Norrtälje.

Vi erbjuder dig ett växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor delaktighet och möjlighet att påverka. Du kommer att jobba självständigt med spännande och varierande projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 - 511 617 45. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Glastekniker
Stockholm  2017-09-30

Samglas är ett franchisekoncept och består i dag av ett 20-tal ISO-certifierade glasmästerier runt om i Sverige. I Tyresö jobbar vi med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. Vi jobbar under devisen att våra kunder har idéerna och vi gör dem möjliga!

Vi söker nu en glastekniker till vår verksamhet i Tyresö.

Glastekniker/glasmästare

Vi är ett väletablerat glasmästeri som ligger centralt i Tyresö. Vi arbetar med butiksombyggnader, inredningsglas, bilglas samt traditionella glasmästeriarbeten. Våra kunder är både företag och privatpersoner i Stockholm med omnejd.

Vi söker dig med gedigen glasmästerierfarenhet inom planglas och montage av dörrar och fönster. Har du dessutom erfarenhet av bilglas är det meriterande.

Som person är du serviceorienterad och tycker om kundkontakt. Du är en problemlösare som kan ta egna initiativ och arbeta efter eget ansvar.

Hos oss får du en flexibel arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi är måna om vår personal och vill att de ska må bra, därför har vi friskvårdsbidrag och arbetar aktivt med företagshälsovård. Utöver det erbjuder vi möjligheten att fortsätta utvecklas genom utbildning.

Körkort är ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Samglas med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Victoria Tsirkova och Frida Persson, tel. 08 520 017 55 / 08 520 017 51 eller victoria.tsirkova@jobway.se / frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationsmontör
Stockholm  2018-02-21

Strands Luft AB är ett entreprenadföretag inriktat på luftbehandling och har 40 års erfarenhet av branschen.. Företaget drivs av Magnus Strand, Mikael Montalva och Daniel Liljekvist.Vi utför både utförande- och totalentreprenader mellan 0-15 miljoner.

Till vårt kontor i Solna söker vi en

Erfaren Ventilationsmontör

Vi söker dig som har en släng av rastlöshet, älskar högt tempo och problemlösning, ser dig själv i en ledande befattning och gillar variation i vardagen.

Som ventilationsmontör kommer du att jobba med större och mindre montage av ventilationsutrustning hos våra kunder. Projekten är mycket intressanta och varierande. Du har god förståelse och erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och rollen förutsätter en social kompetens då en god kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare är av stor betydelse.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som ventilationsmontör och vana av att arbeta självständigt är en förutsättning för att trivas. Du behärskar svenska i tal och skrift, liftkort och B-körkort är ett krav. Som person är du ansvarstagande, relationsskapande och lojal.

Vi erbjuder ett personligt och flexibelt företag med stora möjligheter att påverka det egna arbetet! En stimulerande vardag med frihet under ansvar. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strands Luft AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel. 08 520 017 55. Ansök vid länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Grävmaskinist till LMR Byggnads
Stockholm  2017-07-28

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

Grävmaskinist 

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor, flerbostadshus och grupphusområden. Vi är i dag 6 duktiga personer på grundavdelningen som alltid gör sitt bästa för att dagen ska flyta på så bra som möjligt. Projekten varierar i storlek och därmed varierande maskintid på de olika arbetsplatserna. 

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav. 

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ. 
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande Larmtekniker/ Driftsättare till välkänt larmföretag
Stockholm  2017-08-28

Zenita är ett av Sveriges äldsta och mest välmeriterade säkerhetsföretag som utmanar den traditionella synen på säkerhet. Med en unik kombination av certifieringar har vi kompetens och teknik i toppklass. Förutom klassiska säkerhetssystem med överfallslarm, inbrottslarm, passersystem, brandlarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem erbjuder vi även en rad innovativa tjänster med vårt fullskaliga och totalintegrerade Säkerhetscenter. Några exempel är fjärrövervakning med kamera, fjärrstyrning och kommunikation - i realtid.

Vi söker nu en Ledande Larmtekniker/ Driftsättare


Som Ledande tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av installation och driftsättning. Du kommer ansvara för installation, integration och driftsättning av säkerhetssystem i sin helhet från start till mål. Styra, leda och coacha projektmedlemmar och underentreprenörer.
Du kommer arbeta nära kund för att säkerställa uppsatta mål och deadlines. Sköta uppföljning av tekniska projektfrågor med tillhörande dokumentation.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av driftsättningsarbeten av integrerade säkerhetssystem som exempel Unison, Lenel, ARX, Integran, M5 Mega, där kunskaper om Pacom, Unison, Sentrion S3 premieras. Du är Strukturerad, noggrann, van vid att hålla deadlines samt har god känsla för kvalitet.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt företag med låg personalomsättning, många spännande och varierande projekt. Stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill utöka ditt kunskapsområde.
Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon. Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att kontinuerligt hitta på saker tillsammans som aktiviteter och middagar.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


172 Tillsatta tjänster det senaste året